Loihdi keväthäiden maanläheinen tunnelma juhliisi!

kevathaat

Kuva Isabelle Hesselberg / 2 Brides

Keväthäiden hennon tyylikäs tunnelma syntyy aidoista luonnonmateriaaleista. Nord & Mae suunnitteli ja loihti tähän intiimiin hääjuhlaan herkän maanläheisen tunnelman.

“Haluamme aina heijastaa hääparin omaa tyyliä kaikessa juhlaan liittyvässä suunnittelussa. Sofie ja Mattias ovat hyvin maanläheisiä ihmisiä, ystävällisiä ja rakastavia. He kasvattavat yhdessä isoa perhettä, sillä heillä on molemmilla lapsia edellisistä suhteista. Kuten arvata saattaa, heidän arki on hyvin kiireistä. Aika usein käy niin, että Sofiella ja Mattiaksella on korkeintaan tunti-kaksi aikaa toisilleen. Päivä Gimo Herrgårdissa oli heille kuin miniloma. Ja me halusimme heidän tuntevan, että tuo päivä oli juuri heitä varten, persoonallinen ja intiimi. Suunnittelimme heille valaseremonian ja brunssin auringon täyttämään talvipuutarhaan.”  
Michaela ja Lotta, Nord & Mae 

kevathaat

Kuva Isabelle Hesselberg / 2 Brides

Tyylin avaimet

Suunnittelu ja design Nord & Mae 
Valokuvaus Isabelle Hesselberg, 2Brides 
Kukat, stailaus ja paperituotteet Nord & Mae 
Morsiamen hiukset ja meikki The WOW Closet 
Mekko The WOW Close 
Keramiikka Sara Savijoki Ceramics 
Juhlatila Gimo Herrgård 

kevathaat

Kuva Isabelle Hesselberg / 2 Brides

Puuvillainen käsin värjätty pöytäliina luo upean keskipisteen kattaukselle. Liinan sävyt on uutettu teestä ja luonnonjuurista.Maanläheinen tunnelma jatkuu kauniisti yksilöllisesti suunnitelluissa Sara Savijoen keramiikkalautasissa. 

kevathaat

Kuva Isabelle Hesselberg

kevathaat

Kuva Isabelle Hesselberg / 2 Brides

Hääpuku henkii herkkyyttä

Morsiamen upea puku on The WOW Closetista. Pitkät, läpikuultavat hihat lisäävät herkkyyttä. Mekko laskeutuu kauniisti ja on aivan kantajansa näköinen. 
 
Sofie halusi pitää hiuksensa auki ja niihin laitettiin vain kevyet laineet. Meikki hehkuu luonnollisena ja yksinkertaisena. ”Käytän arkena vain vähän meikkiä, enkä halunnut juhlapäivänäkään poiketa normaalista tyylistäni.” 

kevathaat

Kuva Isabelle Hesselberg / 2 Brides

kevathaat

Kuva Isabelle Hesselberg / 2Brides

Mattias lainasi puvun tuttavaltaan ja se sopi hänelle täydellisesti. Vaalea puku tuo rentoutta ollen samalla juhlallinen. 

kevathaat

Kuva Isabelle Hesselberg / 2 Brides

Minimalistiset hääprintit

Paperituotteet suunniteltiin sopimaan hääparin mieltymyksiin minimalistisuudesta ja luonnonmateriaaleista. Nord & Mae käytti ainoastaan erisävyisiä käsintehtyjä papereita. Kerroksittain asetellut paperit sidottiin yhteen paperinyörillä. Lautanen Sara Savijoki Ceramics.

kevathaat

Kuva Isabelle Hesselberg / 2 Brides

Hääkukkien värimaailma

Erityisesti kukissa toistuvat lämpimät ruosteen ja nuden sävyt. Nämä sävyt sopivat muihinkin vuodenaikoihin kuin syksyyn, johon ne useimmiten liitetään. Värit sulautuvat upeasti kevään vihreisiin väreihin luoden ilmavan ja kevyen ilmeen.

Seremonian koristelu

Seremonian somistus on toteutettu luonnosta löytyneillä oksilla sekä pitkillä ruohoilla. Vuodenaikaan sopiva kasvillisuus tehostaa valittua teemaa juuri sopivasti.

Rento hääkimppu

Sofien kimpun herkkyys saa kruununsa pitkistä nauhoista. Rennosti sidottu kokonaisuus luo ympärilleen valoa ja on täydellinen kevään herkkään juhlaan. 

kevathaat

Kuva Isabelle Hesselberg / 2Brides

Idea ja stailaus Nord & Mae
Kuvat Isabelle Hesselberg / 2Brides
Teksti Tanja Hakala / Häät.fi

Lue täältä miten uskomaton oli Mattiaksen kosinta! Kurkkaa myös millainen tarina parilla on, et ihan heti uskoisi!

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2020. Sofien ja Mattiaksen häistä ja paljosta muusta voit lukea näköislehdestä, jonka löydät Issuusta.

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista!

Jaa juttu