Kuinka teetän uniikin vihkisormuksen?

Videoblogi: Kuinka teetän uniikin vihkisormuksen?

Moni arastelee uniikin vihkisormuksen tilaamista pitäen sitä automaatisesti kalliina vaihtoehtona. Itselle teetetyn sormuksen hinta ei kuitenkaan välttämättä ole yhtään sen kalliimpi kuin kultasepän liikkeen valmismallistosta ostetun. Sormuksen hintaan vaikuttaa ennen kaikkea materiaalivalinnat.

Uniikin sormuksen tilaamista kannattaa harkita, jos alkaa tuntuu ettei ole löytynyt yhtään itseään täydellisesti miellyttävää sormusta. Silloin kannattaa etsiä verkosta sormussuunnittelijoita, ja tutustua heidän tyyliinsä ja käden jälkeensä. Häät.fin Hääpalvelut pelastaa sinut aikaa vievältä googlailulta. Sieltä löydät kaikki varteen otettavat korusuunnittelijat, jotka autavat sinua mielellään. Uniikkien vihkisormusten suunnittelijat löydät Hääpalveluista >>

Mikä on sinun sormusbudjetti?

Ennen ensimmäistä tapaamista sormussuunnittelijan kanssa kannattaa miettiä omaa budjettiaan. Suunnittelijan on helpompi palvella sinua, jos hän tietää mihin budjettiin mahdollisuuksia. Ammattilainen myös osaa ehdottaa sinulle edullisempia vaihtoehtoja, jos hinta nousee liian korkeaksi.

Kestäähän sormuksesi kalliokiipeilyä?

Seuraavaksi kannattaa miettiä omaa arkea ja sitä missä kaikkialla sormuksen tulee kestää mukana. Sormuksen suunnittelija osaa paremmin valita kestävät materiaalit ja vaikkapa timanttien upotustavat, kun hän tietää jotain elämäntyylistäsi.

Rakastatko modernia vai klassista?

Viimeisenä täytyy tietysti miettiä omia mieltymyksiä: modernia vai klassista, kulmikasta vai romanttista, isoa vai pientä, keltakultaa vai valkokultaa...

Videolla kultaseppä ja Vuoden Kauneimman Sormuksen 2013 suunnitellut Carina Blomqvist kertoo, kuinka uniikkisormusta lähdetään suunnittelemaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Video on kuvattu I Love Me 2013 -messuilla Helsingin Messukeskuksessa.

Jaa juttu