Korkeila Helsingissä koruja luo perheen kaksi sukupolvea

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Korkeila Helsingissä koruja luo perheen kaksi sukupolvea

Kiinnostuksen kylväminen saati ammatin siirtyminen seuraavalle sukupolvelle ei ole itsestäänselvyys perheyrityksessäkään. Korkeila Helsingissä tämä onnistui, ja perhetiimin työn tuloksena syntyi finalistityö Vuoden Kaunein Sormus 2019 -kilpailuun.

Marika ja Ulla Korkeila Korkeila Helsinki Loiste-timanttisormus

– Nuorempana en ollut kiinnostunut korualasta ollenkaan, halusin tehdä uraa muodin parissa. Vuonna 2014 muutin Lontooseen opiskelemaan ja päädyin töihin koruliikkeisiin opintojeni ohella. Pikkuhiljaa rakastuin kaikkeen alan tietoon kuten kivien syntyperään, hinnan muodostumiseen ja ennen kaikkea siihen, miten asiakkaat saivat minut innostumaan, korujen suunnitteluun Korkeila Helsingissä osallistuva tytär Marika Korkeila kertoo.

Parasta on onnellinen asiakas

Helsingin Punavuoressa sijaitsevassa liikkeessä Korkeila Helsingissä perheen työnjako on selvä. Kultaseppämestari Jukka Korkeila valmistaa korut, vaimo Ulla Korkeila toimii myymäläpäällikkönä ja vastaa asiakaspalvelusta ja somesta. Tytär Marika Korkeila on mukana suunnittelussa ja markkinoinnissa, minkä päivätyöltään digitaalisen markkinoinnin parissa ennättää.

– Marika auttaa some-sisällön kanssa, ottaa kuvia ja toimii välillä mallinakin. Meillä on Marikan kanssa sama maku ja ideoimme uusia koruja usein yhdessä, Ulla Korkeila miettii.

– On upea tunne, kun suunnitteluprosessissa syntyy uusi uniikki idea. Se tunne, kun asiakaskin rakastuu koruun yhtä paljon, on parasta. On mahtavaa, kun on pystynyt täyttämään jonkun koru-unelman, Marika Korkeila täydentää.

Vuoden Kaunein Sormus 2019 Finalisti by Marika ja Ulla Korkeila

Kuva Teemu Töyrylä / Studio Töyrylä

Loiste-timanttisormus

”Loiste kuvastaa sulavia jääpuikkoja, jotka loistavat kilpaa auringon kanssa. Loiste on ainutlaatuinen, art deco -tyylin inspiroima sormus. Geometrinen, hienostunut sormus on suunniteltu tämän päivän juhlakoruksi, ja sen erikoiset timanttimuodot kääntävät katseet juhlissa.”

Tapered baquette -timantit ja briljanttihiontaisia timantteja, ruusukultaa, hinta 5600 euroa.

Design Marika ja Ulla Korkeila, Korkeila Helsinki

Vuoden Kaunein Sormus 2019 logo 1500px

Äänestä nyt vuoden kauneinta!

Vuoden Kaunein Sormus 2019 -kilpailun finaaliäänestys on käynnissä Häät.fissä lokakuussa 2019. Äänestä ja voit voittaa risteilylahjakortin!

ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄ

Finalistisormuksiin ja niiden suunnittelijoihin voi tutustua myös Vuoden Kaunein Sormus 2019 -osastolla 6t20 I love me -messuilla 18.–20.10.2019 Messukeskuksessa.

Näe Marika ja Ulla Korkeila I love me Lounge-lavalla su 20.10.2019 klo 16–16.30 haastattelussa, jonka aiheena "Mitä juhlakoruni minusta kertovat?" ja tule tapaamaan heitä Vuoden Kaunein Sormus -osastolle 6t20 klo 14–16.

Muokattu: 15.10.2019