Korkeila Helsinki

Rakkaudesta koruihin

Korkeila Helsinki on suomalainen perheyritys. Laajan kihla- ja vihkisormusmalliston lisäksi teemme myös yksilöllisiä koruja tilaustyönä. Korujen valmistuksesta vastaa kultaseppämestari Jukka Korkeila.

Helsingin alue

Vihkisormukset ja korut

Korkeila Helsinki

Korkeavuorenkatu 6
00150 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Korkeila Helsinki on perheyritys. Liikkeessämme on laaja valikoima kihla- ja vihkisormuksia sekä muita koruja. Olemme erikoistuneet platinasormuksiin unohtamatta kelta-, valko- ja ruusukultaa. Käytämme tarkkaan valikoituja, eettisiä timantteja eri hiontamuodoin sekä kauniita värillisiä jalokiviä. Timanteissa vaihtoehtoina luonnontimantit sekä ekologiset, laboratoriossa valmistetut timantit (laboratoriotimantit).

Liikkeemme sijaitsee Korkeavuorenkatu 6, Helsinki. Pääset helposti ratikalla 10 tai bussilla 24 perille. Avoinna arkisin klo 11-18 ja lauantaina klo 10-15. Joustamme aukiolossa tarvittaessa.

Tule käymään, soita 050 327 0600 tai laita sähköpostia korkeila@korkeilahelsinki.fi. Yhteydenotto somen kautta @korkeilahelsinki.fi ja verkossa www.korkeilahelsinki.fi -sivullamme yhteydenottolomakkeella.

Huolella valitut modernit ja laadukkaat tuotteet. Monipuolinen valikoima. Platinaan erikoistuminen. Monipuolinen timanttien valikoima. Monien vuosien jalometallialan kokemus ja henkilökohtainen, ammattitaitoinen palvelu.

Laadukkaat, modernit ja kapearunkoiset sormusmallit. Ammattitaitoinen tiimi seuraa aikaansa.

Vuoden kaunein sormus 2017 ja 2019 -finalisti sormuksilla Lupaus ja Loiste

Yksilöllinen vihkisormus? Kultaseppämestari suunnittelee, valmistaa, uudistaa sekä korjaa koruja. Suunnittelu on maksuton. Meiltä löydät myös muodikkaat hopeakorut juhlaan ja arkeen.