Korkeila Helsinki

Rakkaudesta koruihin

Korkeila Helsinki on suomalainen perheyritys. Valmistamme tilaustyönä yksilöllisiä kihla- ja vihkisormuksia, erityisesti platinasta. Käytämme eettisiä laboratorio- ja luonnontimantteja sekä värikiviä.

Helsingin alue

Vihkisormukset ja korut

Korkeila Helsinki

Korkeavuorenkatu 6
00150 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Korkeila Helsinki on perheyritys. Liikkeessämme on laaja valikoima kihla- ja vihkisormuksia sekä muita koruja. Teemme tilaustyöitä ja olemme erikoistuneet platinasormuksiin unohtamatta kelta-, valko- ja ruusukultaa. Käytämme tarkkaan valikoituja, eettisiä timantteja eri hiontamuodoin sekä kauniita värillisiä jalokiviä. Timanteissa vaihtoehtoina luonnontimantit sekä eettiset, laboratoriossa valmistetut timantit (laboratoriotimantit). Laboratoriotimantti-malliston löydät sivulta www.korkeilajewellery.com

Liikkeemme sijaitsee Korkeavuorenkatu 6, Helsinki. Pääset helposti ratikalla 10 tai bussilla 24 perille. Avoinna arkisin klo 11-18 ja lauantaina klo 10-15. Joustamme aukiolossa tarvittaessa.

Tule käymään, soita 050 327 0600 tai laita sähköpostia korkeila@korkeilahelsinki.fi. Yhteydenotto somen kautta @korkeilahelsinki.fi ja verkossa www.korkeilahelsinki.fi -sivullamme yhteydenottolomakkeella.

Monipuolinen valikoima moderneja sekä klassisia sormuksia ja koruja. Tilaustyöt asiakkaan toiveiden mukaisesti. Platinaan erikoistuminen. Laaja valikoima eri hiontamuotoisia, laatuisia ja kokoisia laboratorio- ja luonnontimantteja. Monien vuosien jalometallialan kokemus ja loistava henkilökohtainen, ammattitaitoinen palvelu.

Laadukkaat, modernit ja kapearunkoiset sormusmallit. Ammattitaitoinen tiimi seuraa aikaansa.

Vuoden kaunein sormus 2017 ja 2019 -finalisti sormuksilla Lupaus ja Loiste

Yksilöllinen vihkisormus? Kultaseppämestari suunnittelee, valmistaa, uudistaa sekä korjaa koruja. Suunnittelun voit aloittaa verkkosivultamme löytyvän Tilaustyöpalvelu-lomakkeen kautta (https://www.korkeilahelsinki.fi/pages/pyyda-tarjous). Meiltä löydät myös muodikkaat hopeakorut juhlaan ja arkeen.