Korkeila Helsinki

Rakkaudesta koruihin

Korkeila Helsinki on suomalainen perheyritys. Valmistamme tilaustyönä yksilöllisiä kihla- ja vihkisormuksia. Käytämme eettisiä luonnon- ja laboratoriotimantteja sekä eri jalometalleja kuten platinaa.

Helsingin alue

Vihkisormukset ja korut

Korkeila Helsinki

Korkeavuorenkatu 6
00150 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Korkeila Helsinki perheyritys on erikoistunut kihla- ja vihkisormuksiin sekä tilaustöihin. Käytämme korujen valmistuksessa hienoimpia materiaaleja kuten platinaa ja kullan eri sävyjä. Luonnontimantit ja laboratoriossa valmistetut eettiset timantit ja jalokivet hankimme luotettavilta toimittajilta. Tavoitteenamme on luoda kauneutta ja tuottaa mielihyvää korun saajalle sekä antajalle.

Missä?

Liikkeemme sijaitsee Korkeavuorenkatu 6, Helsinki. Pääset helposti ratikalla 10. Avoinna arkisin klo 11-18 ja lauantaina klo 10-15. Joustamme aukiolossa tarvittaessa.

Mikä on parasta?

Monipuolinen valikoima moderneja sekä klassisia sormuksia ja koruja. Tilaustyöt asiakkaan toiveiden mukaisesti. Platinaan erikoistuminen. Laaja valikoima eri hiontamuotoisia, laatuisia ja kokoisia laboratorio- ja luonnontimantteja. Monien vuosien jalometallialan kokemus ja loistava henkilökohtainen, ammattitaitoinen palvelu.

Meidän tyyli

Laadukkaat, modernit ja kapearunkoiset sormusmallit. Ammattitaitoinen tiimi seuraa aikaansa.

Palkinnot

Vuoden kaunein sormus 2017 ja 2019 -finalisti sormuksilla Lupaus ja Loiste

Vinkki!

Yksilöllinen vihkisormus? Kultaseppämestari suunnittelee, valmistaa, uudistaa sekä korjaa koruja. Suunnittelun voit aloittaa verkkosivultamme löytyvän Tilaustyöpalvelu-lomakkeen kautta (https://www.korkeilahelsinki.fi/pages/pyyda-tarjous). Meiltä löydät myös muodikkaat hopeakorut juhlaan ja arkeen.