Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Jutta ja Juha Larmin satumaiset häät Italiassa

Jutta Larmin häät

Kuva Sergio Sarnicola

Jutta ja Juha Larmin (entisiltä nimiltään Jutta Gustafsberg ja Juha Rouvinen) bohohenkisiä häitä juhlittiin Italian Veronassa. Valkoisiin pukeutunut juhlaväki koostui pariskunnan parhaimmista ystävistä.

Häät järjestettiin elokuussa 2018 keskellä viinipeltoja Tenuta Le Cave -hotellissa. Yksityisyys oli taattu, sillä koko hotelli oli varattu vain Jutan ja Juhan juhlille torstaista sunnuntaihin. Hääsuunnittelusta vastasi paikallisesti toimiva suomalaisen Tiina Oksasen yritys My Choice Events. Tiina teki melkeinpä kaiken alusta loppuun taaten parille rauhan keskittyä juhlaan ja toisiinsa.

Jutta Larmin häät

Kuva Sergio Sarnicola

Sateelta suojassa

Elokuun loppu valikoitui ajankohdaksi kuumuuden vuoksi. Loppukesästä Italiassa on jo hieman viileämpää, mutta tarkat suunnitelmat menivät kertaheitolla uusiksi sateen yllättäessä.

– Kävimme paikan päällä keväällä. Tapasimme kaikki juhlan toteuttamiseen osallistuneet henkilöt ja maistelimme menun viinivaihtoehtoineen. Oli kiva käydä tutustumassa kaikkeen jo etukäteen.

Samalla reissulla vihkiminen suunniteltiin metsän siimekseen tuoleineen ja koristeineen.

– Pari päivää ennen juhlaa säätiedotus ennusti hyvin varmaksi sadetta hääpäivälle. Emme ottaneet riskiä vaan siirsimme kaiken sisätiloihin.

Juhlat pidettiin lopulta siis sisätiloissa, mutta onneksi suuret ikkunat toivat luonnon osaksi juhlaa.

– Ja itse asiassa illalla ei satanut enää vettä, Jutta naurahtaa.

Jutta Larmin häät

Kuva Sergio Sarnicola

Jutta Larmin häät

Kuva Sergio Sarnicola

Rennosti bohoa

Tyylikkäät, rennot ja sopivasti bohohenkeä. Sellaiset häät Jutta heille halusi.

– Halusimme tosiaan bohohenkiset häät ja kaiken piti natsata täydellisesti. Selailin Pinterestiä vimmatusti jo pidemmän aikaa. Laitoin ideoita talteen.

Juhlien tyyli lähti liikkeelle Jutan stailisystävä Katja Teinilän avustuksella. Tunnelmalliset ja rakkaudentäyteiset juhlat noudattelivat bohomaailmaa väreineen ja koristeineen. Beduiiniteltta jatkoi upeaa ja jopa hieman mystistä tunnelmaa. Vieraiksi saapui aikuisia ystäviä, joille tarjottiin samalla tilaisuus viettää kahdenkeskistä aikaa Jutan ja Juhan ideoiman Rakkausretriitin tunnelmissa. Retriittiin kuului kiireetöntä aikaa yhdessä ja muun muassa pariskunta Larmin ohjaama silmiinkatsomismeditaatio hääpäivän aamuna.

Jutta Larmin häät

Kuva Sergio Sarnicola

Jutta Larmin häät

Kuva Sergio Sarnicola

Unelmien hääpuku kierrättäen

Jutta Larm ihasteli nettipuodissa täydellistä pukua, mutta sen hinta tuntui kovalta.

- En oikein raaskinut tilata pukua vaikka se olikin upea. Mutta kuin taikaiskusta löysin kyseisen mekon edullisesti käytettyjen vaatteiden myymälästä Yhdysvalloista. Puku oli käyttämätön!

Mekon laatu oli sitä mitä sen pitikin. Eikä pukuun tarvinnut tehdä juuri mitään muutoksia. Pitkään laahukseen lisättiin lenkit, jotta Jutta pystyi nostamaan helman ylös. Illan tansseja varten etuosaan tehtiin viritys, jolla puvun etuosa saatiin lyhenemään. Näin puku ei osunut maahan ollenkaan ja se helpotti menoa.

Haluatko fiilistellä lisää italialaistunnelmaisia häitä? Kurkkaa täältä  hurmaavat ideat ja kuvat Annin Uunissa -bloggaajan häistä Italian Veronassa.

 

Teksti Tanja Hakala Kuvat Sergio Sarnicola

Inspiroidu Jutan ja Juhan hurmaavista hääkuvista alla olevassa galleriassa!

Muokattu: 16.9.2020