Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Häätarinat

Jättiyllätys hämmensi hääparin: Kuka maksoi meidän häät?

Ravintola Kappelissa Helsingissä vietettiin pienet häät, joiden lopussa tuoretta avioparia odotti täysin odottamaton mutta ihana yllätys. Intiimin juhlapäivän salaperäistä huipennusta Elena ja Nikita eivät unohda koskaan!

Elena ja Nikita häät Helsinki

Kuva Svetlana Akkerman

Iltaviideltä Suomenlinnan kirkossa alkaneen vihkitilaisuuden jälkeen valokuvaaja Svetlana Akkerman ikuisti vielä hääparin yhdessä pienen vierasjoukon kanssa sekä potretteja Suomenlinnan merellisissä maisemissa.

Ravintola Kappeli häät Helsinki

Juhlaillallista Elenan ja Nikitan 12-henkinen hääseurue siirtyi nauttimaan Esplanadin puistossa lähellä Kauppatoria sijaitsevaan ravintola Kappeliin, jonka ravintolasalista heille oli varattu pitkä pöytä. Ilta oli vilkas ja ravintolassa paljon muitakin asiakkaita, mutta tämä sopi hääparille hyvin, sillä sen kummempaa ohjelmaa tai puheita ei oltu suunniteltukaan vaan ilta omistettiin seurustelulle ja hyvälle ruoalle.

Perheen, lähimpien sukulaisten ja ystävien kanssa vietetyn juhlaillan lopuksi tarjoilija tuli kertomaan iloisesta yllätyksestä: ”Muistatteko pariskunnan, joka istui tuossa pöydässä?” Tuo tuntematon pariskunta, johon emme olleet kiinnittäneet mitään huomiota, oli hoitanut laskumme kokonaan. He olivat kertoneet olevansa iloisia puolestamme ja pyytäneet välittämään meille viestin: ”Rakkaus on maailman tärkein asia!”

Laskun kääntöpuolelle oli kirjoitettu vain: CONGRATULATIONS.

Häät Elena ja Nikita Ravintola Kappeli Helsinki

”Tämä oli aivan uskomatonta!”, Elena ja Nikita kertovat Häät.fille. ”Ensimmäiseksi kävi mielessä joku pilailu tai piilokamera.”

Tarjoilija kuitenkin vakuutti parille, että lasku todella oli maksettu, mutta kertoi samalla, että hänellekin tämä oli aivan ensimmäinen kerta, että jotain näin ainutlaatuista tapahtui.

Häät Elena ja Nikita Ravintola Kappeli Helsinki

Säästyneistä illallisrahoista hääpari päätti jättää 200 euron tipin ravintolan henkilökunnalle.  Lopuillekin rahoille löytyi pian käyttöä, kun Elena ja Nikita suuntasivat häämatkalle Pariisiin. Pariisissa he muistelivat yllättäjiään sytyttämällä kynttilän heidän terveydelleen ja hyvinvoinnilleen Sacré-Coeurin kirkossa Montmartren kukkulalla.

Elena ja Nikita häämatka Pariisi

Kuva Olga Litmanova

”Tämä on aivan uskomaton ja upea teko, joka osoittaa, että maailmassa on paljon enemmän hyviä ja herkkiä ihmisiä kuin päinvastoin. Toivomme todella, että heillä on kaikki hyvin ja olemme kiitollisia sydämemme pohjasta! Tulemme muistamaan yllätyksen ikuisesti suurella ilolla ja lämmöllä”, Elena ja Nikita muistelevat.


Teksti Sari Yli-Salomäki Häät.fi
Hääpotretit Svetlana Akkerman @akkerman_photo_helsinki
Häämatkakuva Olga Litmanova @paris_okphoto
MUAH Natalja Rudneva @rudneva.beautywedding

Jatka ihanien häätarinoiden lukemista Häät.fissä täällä >>

Inspiroidu 15 parin hääjuhlasta Häät-lehden 30-vuotisjuhlanumerossa, tutustu numeroon täällä >>

Häät 2/2023: Sulje minut syleilyysi – 30-vuotisjuhlanumero näköislehtenä

Muokattu: 9.4.2024

Syvenny teemoihin:

Lue lisää samasta aiheesta

Puutarhahäät omalla pihalla

Eva ja Aleksi halusivat järjestää häät oman pihan puutarhassa hillittömässä kukkaloistossa.

Supersuloiset hattaransävyiset häät

Yltiöpäin kukkia, pastellisävyjä ja romantiikan suitsutusta. Hyppää mukaan karkkivärien maailmaan!...

Häät ilman perinteitä – Emmin ja Eetun rakkausbileet

Emmi ja Eetu eivät vaihtaneet sormuksia vihkimisessä. Heille hauskanpito rakkaiden kanssa oli tärkei...

Hae mukaan Unelmahäät-ohjelmaan!

Uskaltaisitko sinä sanoa tahdon kameroiden edessä? Hae Unelmahäiden tulevalle tuotantokaudelle. Unel...

Mikko ja Werneri järjestivät taianomaisen uniikit häät meren äärellä Helsingissä

Katso kuva-albumi! Mikon ja Wernerin rakkautta juhlittiin kaukana heidän kotikaupungistaan, sillä va...

Miiran ja Valtterin kaksipäiväiset häät Yyterin rantadyyneillä

Miiran ja Valtterin kaksipäiväiset häät vietettiin rantadyynien kätköissä. Pari halusi päästä ma...

Mainos: Filmaattiset

Hae mukaan Unelmahäät-ohjelmaan!

Vastavihitty hääpari Unelmahäät-ohjelmassa

Kuva Filmaattiset

Unelmahäät vie katsojat seuraamaan suomalaisia rakkaustarinoita ja niiden huipennusta, hääparien unelmien hääpäivää. Ohjelmaan etsitään parhaillaan uusia ihastuttavia pareja.

Satumainen kulttisarja Unelmahäät on aito kuvaus suomalaisesta yhteiskunnasta häiden kautta. Sarjassa seurataan aitiopaikalta hääjuhlien valmisteluja ja sanotaan tahdon kautta maan aina Hangosta Ivaloon, ulkomaita unohtamatta.

 

Hae mukaan Unelmahäihin

Hae mukaan

 

Unelmahäät on osa suomalaista tv-historiaa

Ohjelma on ollut dokumentoimassa suomalaisia hääunelmia jo 20 vuoden ajan! Filmaattiset tuotti 2004 alkaen kaikkien suomalaisten hääohjelmien äitiä eli Satuhäät-sarjaa romanttisten tositarinoiden nälkäisille.

Pisimpään lähes yhtäjaksoisesti Suomessa esitetty ja edelleen tuotannossa oleva realitysarja vaihtui 2016 Satuhäistä Unelmahäiksi ja Ylen kanavat TV5:ksi.

Kiinnostus suomalaisiin häihin ja aitoihin rakkaustarinoihin ei ole hiipunut, ja tänä vuonna kuvataan taas uutta rakkauden täyteistä tuotantokautta. Jo vuosien ajan suomalaisia ihastuttanut Unelmahäät-sarja etsiikin nyt uusia pareja tulevalle kaudelle.

Oletko sinä menossa naimisiin? Jaa onnesi ja rakkaustarinasi muiden suomalaisten kanssa ja hae mukaan!

Hae mukaan Unelmahäät-juhlakaudelle!

Suomalaisten hääohjelmien äiti täyttää 20 vuotta. Sarjan ensimmäinen kausi esitettiin vuonna 2005 Yle TV2:ssa. Vielä siinä vaiheessa tekijät eivät osanneet kuvitella, että oli syntynyt kaikkien suomalaisten hääohjelmien äiti, joka jatkuisi kaksi vuosikymmentä.

Jos teidän häitänne vietetään tänä tai ensi vuonna 2025, hae mukaan! Uskaltaisitko sinä sanoa tahdon kameroiden edessä? Unelmahäiden uutta kautta kuvataan parasta aikaa. Kiinnostuitko? Katso video täällä >>

Täytä helppo hakemus

Voit myös ilmiantaa onnensa kukkuloilla oleva sukulaisesi, ystäväsi tai jonkun muun tutun. Kerro meille ja vinkkaa hausta heille ja tee näin ikimuistoinen ystävänpalvelus koko suomalaiselle tv-kansalle!

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä FILMAATTISET

Unelma Häät -logo

Muokattu: 10.7.2024