Jättiyllätys hämmensi hääparin: Kuka maksoi meidän häät?

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Jättiyllätys hämmensi hääparin: Kuka maksoi meidän häät?

Ravintola Kappelissa Helsingissä vietettiin pienet häät, joiden lopussa tuoretta avioparia odotti täysin odottamaton mutta ihana yllätys. Intiimin juhlapäivän salaperäistä huipennusta Elena ja Nikita eivät unohda koskaan!

Elena ja Nikita häät Helsinki

Kuva Svetlana Akkerman

Iltaviideltä Suomenlinnan kirkossa alkaneen vihkitilaisuuden jälkeen valokuvaaja Svetlana Akkerman ikuisti vielä hääparin yhdessä pienen vierasjoukon kanssa sekä potretteja Suomenlinnan merellisissä maisemissa.

Ravintola Kappeli häät Helsinki

Juhlaillallista Elenan ja Nikitan 12-henkinen hääseurue siirtyi nauttimaan Esplanadin puistossa lähellä Kauppatoria sijaitsevaan ravintola Kappeliin, jonka ravintolasalista heille oli varattu pitkä pöytä. Ilta oli vilkas ja ravintolassa paljon muitakin asiakkaita, mutta tämä sopi hääparille hyvin, sillä sen kummempaa ohjelmaa tai puheita ei oltu suunniteltukaan vaan ilta omistettiin seurustelulle ja hyvälle ruoalle.

Perheen, lähimpien sukulaisten ja ystävien kanssa vietetyn juhlaillan lopuksi tarjoilija tuli kertomaan iloisesta yllätyksestä: ”Muistatteko pariskunnan, joka istui tuossa pöydässä?” Tuo tuntematon pariskunta, johon emme olleet kiinnittäneet mitään huomiota, oli hoitanut laskumme kokonaan. He olivat kertoneet olevansa iloisia puolestamme ja pyytäneet välittämään meille viestin: ”Rakkaus on maailman tärkein asia!”

Laskun kääntöpuolelle oli kirjoitettu vain: CONGRATULATIONS.

Häät Elena ja Nikita Ravintola Kappeli Helsinki

”Tämä oli aivan uskomatonta!”, Elena ja Nikita kertovat Häät.fille. ”Ensimmäiseksi kävi mielessä joku pilailu tai piilokamera.”

Tarjoilija kuitenkin vakuutti parille, että lasku todella oli maksettu, mutta kertoi samalla, että hänellekin tämä oli aivan ensimmäinen kerta, että jotain näin ainutlaatuista tapahtui.

Häät Elena ja Nikita Ravintola Kappeli Helsinki

Säästyneistä illallisrahoista hääpari päätti jättää 200 euron tipin ravintolan henkilökunnalle.  Lopuillekin rahoille löytyi pian käyttöä, kun Elena ja Nikita suuntasivat häämatkalle Pariisiin. Pariisissa he muistelivat yllättäjiään sytyttämällä kynttilän heidän terveydelleen ja hyvinvoinnilleen Sacré-Coeurin kirkossa Montmartren kukkulalla.

Elena ja Nikita häämatka Pariisi

Kuva Olga Litmanova

”Tämä on aivan uskomaton ja upea teko, joka osoittaa, että maailmassa on paljon enemmän hyviä ja herkkiä ihmisiä kuin päinvastoin. Toivomme todella, että heillä on kaikki hyvin ja olemme kiitollisia sydämemme pohjasta! Tulemme muistamaan yllätyksen ikuisesti suurella ilolla ja lämmöllä”, Elena ja Nikita muistelevat.


Teksti Sari Yli-Salomäki Häät.fi
Hääpotretit Svetlana Akkerman @akkerman_photo_helsinki
Häämatkakuva Olga Litmanova @paris_okphoto
MUAH Natalja Rudneva @rudneva.beautywedding

Jatka ihanien häätarinoiden lukemista Häät.fissä täällä >>

Inspiroidu 15 parin hääjuhlasta Häät-lehden 30-vuotisjuhlanumerossa, tutustu numeroon täällä >>

Häät 2/2023: Sulje minut syleilyysi – 30-vuotisjuhlanumero näköislehtenä

Muokattu: 9.4.2024