Hearts-sormus symboloi naista oman elämänsä kuningattarena

Kun timanttisormus Hearts lunasti paikkansa Vuoden Kaunein Sormus 2018 -kilpailun finaalissa, raati näki sormuksessa kansallisromanttisen metsän kuningattaren kruunun.

– Sormuksessa näkyy slaavilaista ylväyttä, se on juureva mutta naisellinen.

Carina Blomqvist timanttisormus Hearts Vuoden Kaunein Sormus 2018 finalisti

– Hearts-sarja löytyi minulta jo ennestään korvakoruina ja riipuksena. Suunnittelin sen tarkoituksella näyttäväksi naiselle, joka haluaa juhlapukeutumiseensa pitsimäistä henkeä. Halusin saada muokattua mallin kultaan sopivaksi kokonaisuudeksi, joten tuntui tärkeältä saada se myös sormukseksi, korumuotoilija Carina Blomqvist muistelee.

– Yllätyin lopuksi miten kruunumaiseksi sormus muutti korun, ja yllättäen se tuntui tuovan esille parhaiten korusarjani hengen; sen tunteen, että nainen on kuningatar omassa elämässään, Carina Blomqvist iloitsee.

Sormus Hearts Vuoden Kaunein Sormus 2018 Finalisti Carina Blomqvist

Kuva Teemu Töyrylä / Studio Töyrylä

Hearts - design by Carina Blomqvist

"Suomalaiset naiset, muusani, ovat vaikuttaneet suunnitteluuni kaikin mahdollisin tavoin. Olemalla sekä vahva että herkkä, kaunis omalla persoonallisella tavallaan ja rohkea uusien haasteiden edessä. He rakastavat kauneutta ympärillään ja jokainen päivä on mahdollisuus eri korujen käyttöön ja uusi päivä olla Sydänten Kuningatar."

Hearts-sormus 750-keltakultaa, timantti W/SI 3,0 mm 0,10 ct. Hinta 1909 euroa.

Design Carina Blomqvist, Carina Blomqvist Design

Äänestä nyt vuoden kauneinta!

Vuoden Kaunein Sormus 2018 -kilpailun finaaliäänestys on käynnissä Häät.fissä. Äänestä – ja voit voittaa itsellesi aidon timantin!

ÄÄNESTÄMÄÄN >>

Finalistisormuksiin ja niiden suunnittelijoihin voi tutustua myös Vuoden Kaunein Sormus 2018 -osastolla 6r50 I love me -messuilla 19.–21.10.2018 Messukeskuksessa.

Käytä koruja rohkeasti!

Jo 11. kertaa järjestettävä Vuoden Kaunein Sormus -kilpailu tuo esiin korujen käytön helppoutta ja monimuotoisuutta. Vahvat arvokorut kestävät jokapäiväistä käyttöä esimerkiksi kihla- ja vihkisormuksena, ja juhlakoruja voi kantaa mukanaan samalla tavoin kuin aurinkolaseja tai juhlakenkiä: koru otetaan esiin korupussukasta esimerkiksi työpaikalla tai juhlissa ja sujautetaan siihen takaisin kotimatkan ajaksi.

Vuoden kaunein sormus 2018 Kilpailu logot

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset