Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Häät-lehti uskoo valon ja rakkauden voittoon lokakuussa 2020

Häät-lehti 2/2020 lokakuu – Valoa kohti

Kuva Camilla Bloom

Uuden Häät-lehden kantava sanoma hämärtyvän syksyn keskellä on osuvasti valo. Rakkaudessa on aina valoa ja lämpöä! Alla muutama tärppi muhkean 164-sivuisen numeron aiheista.

Painetunkin Häät-lehden voi ostaa ilman ilmastohäpeää, sillä julkaisija on hyvittänyt vuoden 2020 lehtien hiilijalanjäljen lukijoiden puolesta yhteistyössä uusia hiilinieluja luovan Puunin kanssa.

Löydä lähin myyntipiste

Osta näköislehti

Häät-lehti 2/2020 – mikrohäät

Kuva Camilla Bloom

Intiimisti mikrohäissä

Vuosi 2020 on tuonut paljon haasteita kaikille. Moni on itkenyt peruuntuneita ja siirtyneitä häitä. Pääset Häät-lehdestä lukemaan pienten ja intiimien häiden plussapuolista. Mikrohäät ovat tulleet jäädäkseen.

Artikkelin teksti Tanja Hakala Kuvat Marko Laukkarinen Stailaus Mevent Weddings

Häät-lehti 2/2020 – hääahdistus

Kuva Camilla Bloom

Hääahdistus antaa näkökulmia

Kun maalaa mielessään vain täydellisiä kuvia hääpäivästään, voi pettyä rankasti. Supersuosittu Häät-median hääbloggaajanakin tutuksi tullut Kiira kertoo miehensä Eetun kanssa, miten hääahdistus oli taklata heidät ja miten he nousivat tunteiden syövereistä iloon.

Artikkelin teksti Tiina Katriina Tikkanen Kuvat Satu Mali

Häät-lehti 2/2020 – Intohimo

Kuva Camilla Bloom

Anna puolisollesi huomiota!

Melkein jokaisessa numerossa puhumme myös elämästä häiden jälkeen. Häiden järjestelyssä on otettava huomioon isosti tietenkin oma puoliso. Lue, miten pidät elintärkeän intohimon yllä ihan pienillä jutuilla.

Artikkelin teksti Tanja Hakala Kuvat Rita Miklan

Häät-lehti 2/2020 – häämatkalla Suomessa

Kuva Camilla Bloom

Häämatkaillen Suomen sylissä

Korona sulki hetkeksi mahdollisuuden lähteä kaukaisille paratiisirannoille honeymoonin viettoon, mutta asiassa on myös jotain hyvää. Keräsimme pitkän listan timanttisia kotimaan paikkoja, joissa viettää unohtumaton häämatka.

Artikkelin tekstit Kaarina Korventaka ja Tanja Hakala

Ps.

Lehdessä mukana nyt ensimmäistä kertaa Rakkaustreenit! Ota talteen ja palaa niihin aina halutessasi. Loistava työkalu mielen hallintaan ja hyvään oloon!

Osta hurmaava inspiraatiopaketti: Häät-lehti 2/2020 ilm. lokakuussa

Ainoa suomalainen häälehti Häät 2/2020 ilmestyy 7.10.2020 Lehtipisteisiin kautta maan (hinta nyt vain 6,90 €, norm. 9,30 €). Numero on saatavissa myös edullisena näköislehtenä Issuu.comissa.

Löydä lähin myyntipiste

Osta näköislehti

Häät-lehden kansi 2/2020

Kuva Mikko Pääkkönen

HÄÄPARI Laura ja Jaakko

PUVUT Grace Loves Lace ja Suitsupply

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Muokattu: 29.8.2022