Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Häiden suunnitteluopas

Häät-lehti pysähtyy rakkauden äärelle lokakuussa

Lokakuussa ilmestyvä Häät-lehti pysähtyy rakkauden äärelle monin tavoin. Upea kotimainen 180-sivuinen häälehti sisältää pakahduttavan upeita juttuja häistä ja rakkauden vaalimisesta.

Uusi Häät-lehti ilmestyy lokakuussa 2019

– Parien aidot tarinat pakottivat minutkin pysähtymään suurten tunteiden äärelle. Rakkaus kun ei ole itsestäänselvyyttä, ensimmäistä numeroaan toimituspäällikkönä luotsannut Tanja Hakala pohtii.

Saat aaah niin ihanan 180-sivuisen inspiraatiopaketin nopeimmin käsiisi Love me do -messuilta Kaapelitehtaalta Helsingistä 5.10. ja Lehtipisteisiin kautta maan se ilmestyy 10.10.2019.

Tässä kolme tärppiä uuden Häät-lehden inspiroivista jutuista!

Pehmeästi somistetut häät skandinaavisella tvistillä

Kuva Lotta Polviander

Softisti skandinaaviset häät Laukon kartanossa

Puuterin häivähdys ja rottingin rahina luovat lumoavan pohjan rennon pohjoismaiselle tyylille, joka loihdittiin Häät-lehden lukijoille Laukon historiallisessa miljöössä.

– Insipiraation alkulähteenä tähän kuvaukseen toimi näyttävä rottinkinen Peacock-tuoli, jonka ympärille lähdin kokonaisuutta miettimään. Fiiliksestä ja tyylistä haluttiin rennon elegantti modernin skandinaaviseen yhdistettynä, tyylin ideoinnut ja tallentanut valokuvaaja Lotta Polviander kertoo.

Kuvauksissa malleina toimineet Johanna ja Mikko ovat oikeastikin pari! Lue heidän riipaisevasta rakkaudestaan Häät.fissä täällä.

Morsian häämekossa Bar Havenissa

Kuva Nina Röntynen

Morsian glamourin pauloissa

– Ihaninta tämän hetken häämuodissa on se, että valinnanvaraa on vaikka kuinka paljon, ja hääpuku voi olla juuri sellainen kuin sinä haluat sen olevan. Vain mielikuvistus on rajana, hehkuttaa kansainväliset häämuoticatwalkit kolunnut päätoimittajamme Sari Yli-Salomäki.

Syksyn Häät-lehteen kuvatussa häämuotijutussa esittelemme helmiä vuoden 2020 morsiamia varten luodusta kansainvälisestä häämuodista. Tämä juhlan kuningatar poimi lookiinsa mausteita art decosta ja viboja 20-luvun villeistä vuosista. Hääpäivän edetessä jännitys saa väistyä, ja häät siirtyvät baarin lämpimän rentoon ilmapiiriin.

Jenni ja Riku-Ville uudistivat vihkivalansa Torronsuon kansallispuistossa

Kuva Susanna Nordvall

Tässä hetkessä on läsnä kaikki rakkaus

Kun Jenni ja Riku-Ville tapaavat toisensa pitkospuiden päässä, hetkessä on läsnä kaikki maailman rakkaus ja syvyys. Tuuli humisee suomaisemassa, käy sekoittamassa hiuksia ja haihtuu hiljalleen palatakseen taas uudelleen. 

– Valojen uudistaminen kymmenennen hääpäivän kunniaksi sinetöi kaiken yhdessä koetun, miettii parin koskettavan tarinan kauniisti kirjoittanut Tanja Hakala.

Lue myös Tanjan kirjoittama kolumni haastattelun herättämistä tunteista.

Häät-lehti 2/2019 ilmestyy syysiltojen iloksi lokakuussa

Osta ihanan rento rakkausopas: Häät-lehti 2/2019 ilm. lokakuussa

Vastustamaton 180-sivuinen Häät-lehti 2/2019 ilmestyy 10.10.2019 Lehtipisteisiin kautta maan (9,30 €). Samaan aikaan se on saatavissa sähköisenä Issuu-näköislehtenä (3,50 €).

Uusimman Häät-lehden sekä aiempia numeroita voi hankkia myös monista syksyn häätapahtumista Häät-lehden osastolta, katso häätapahtumat Häät.fi Häämessukalenterista.

Häät-lehti kansilook 2/2019

TYYLI & KUVA Lotta Polviander

STYLING Mevent Weddings

MUAH Vilja Vuolle

MALLIT Johanna ja Mikko

PUVUT Heidi Tuisku ja Räätälistudio BQ

KORUT Papaja

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuusta

Muokattu: 29.8.2022

Syvenny teemoihin:

Lue lisää samasta aiheesta

Mistä aloittaa häiden suunnittelu?

Häiden järjestämiseen liittyy paljon muistettavia yksityiskohtia ja morsiusparin kesken tehtäviä pää...

Ilmainen ja muokattava häiden muistilista löytyy Häät.fistä

Kun kaipaat häidesi suunnittelun tueksi hääsuunnittelu listaa, muistilistaa tai to do -suunnitelmaa,...

Laske hääbudjetti helposti ja nopeasti Häät.fissä

Häiden rahamenot aiheuttavat usein pään vaivaa, siksipä Häät.fin häiden suunnittelutyökaluissa on il...

Häävieraslistan hallitseminen on yksinkertaista Häät.fissä

Mihin ihmeeseen alan kerätä häiden vieraslistaa? Häät.fissä on vieraslista-työkalu, jonka avulla lu...

Aloita häiden suunnittelu ottamalla maksuttomat häiden suunnittelutyökalut käyttöön

Häät.fin häiden suunnittelutyökalujen avulla suunnittelet onnistuneet häät helposti. Käytössäsi on i...

Häät-blogiyhteisö

Häät-median koolle kutsuma blogiyhteisö toimi tammikuuhun 2024 asti.

Mainos

Yksinkertainen on kaunista – modernin minimalistiset häät rohkeasti, tyylikkäästi ja persoonallisesti

Modernin minimalistisissa häissä vähemmän on enemmän. Herkät valkoiset kevätkukat korostavat rakkauden juhlan ainutkertaista tunnelmaa. Mikä väripaletti on avainasemassa? Entä millä muilla keinoin häiden tyylistä saa minimalistisen?

boheemi valkoinen minimalistinen hääkattaus

Kuva Maria Hedengren

Levollinen kokonaisuus syntyy siitä, että yksityiskohtia lisätään vain tarkkaan harkiten.

Luonnonmateriaaleista valmistetut pöytäliinat, korkeat kynttilät, käsintehdyt keraamiset lautaset ja modernilla typografialla painetut siemenpaperituotteet muodostavat hallitun kokonaisuuden.

Näyttävyyttä kokonaisuuteen tuo runsaat tuorekukkainstallaatiot, jotka erottuvat valkoista seinää vasten ja muodostavat upean taustan seremonialle ja hääkuvaukselle.

Kakun huippumoderni veistoksellinen muoto ja rauhallinen värimaailma ovat V.K. Cake & Sculptingin käsialaa.


”Neutraalit värit sitovat kattauksen elementit toisiinsa.”


Viettelevä valkoinen edustaa rauhaa ja tyyneyttä

Niukkaan väripalettiin koottiin runsaasti valkoisen ja harmaan sävyjä sekä hentoa kevään vihreää, jotka yhdessä muodostavat pehmeästi sointuvan harmonian.

Ota värit muistiin tallentamalla ne omaan käyttöösi!

Väripaletti modernin minimalistisiin häihin

4 vinkkiä moderniin hääkattaukseen

1. Vain muutama väri
2. Erilaiset tekstuurit
3. Elävän näköiset niittymäiset kukat
4. Ei mitään turhaa. Keep it simple!

morsian hääpuku ja hääkimppu

Kuva Maria Hedengren

Morsian

MAJ:n kampaaja ja meikkaaja Shirin saapui paikan päälle loihtiakseen morsiamelle minimalistisen lookin, jonka kulmakiviä ovat puhtaan kaunis häämeikki ja huoleton undo-kampaus. 

Monique Lhuillierin ylellinen Bloom-puku koostuu hienostuneista yksityiskohdista ja henkii naisellista viehätysvoimaa ja glamouria.

Little Wedding Factoryn sitoma hääkimppu kietaistiin yhteen Story of Silkin käsinvärjätyillä silkkinauhoilla.

puhtaan valkoiset häät morsian hääkimppu ja vihkisormus

Kuva Maria Hedengren

Korut

Macor Jewellery -korut edustavat siroa ja minimalista tyyliä – designer-twistillä. Huolellinen suunnitteluprosessi, tarkkaan harkittu muotoilu ja ympäristöystävällinen valmistus ovat brändin keskiössä. Kuvan Siro Ovaali 1.00ct sivukivillä ja Onni 1.6 -sormussetti on ihanteellinen valinta hänelle, joka etsii siroa sormusparia, näyttävyydestä ja eettisyydestä tinkimättä. Korut ovat valmistutettu taitavilla suomalaisilla kultasepillä.

puhtaan valkoiset häät sulhanen laittaa takkia päälleen

Kuva Maria Hedengren

Sulhanen

Tärkeään päivään kannattaa valita juuri sinun näköisesi puku. Panostamalla istuvuuteen ja sopivaan kankaaseen varmistat, että näytät hyvältä ja voit nauttia joka hetkestä. Turolta löydät uusimmat kankaat, niin juhlaan kuin arkeen. Tarjolla on sekä upeat omien mittojen mukaan tehtävät puvut että kauteen sopivat valmispuvut. Turon istuvuudet ovat tehty suomalaiselle miehelle. Juuri siksi ne istuvat hienosti niin monelle.

Tyylin avaimet

 

Konsepti, stailaus ja valokuvaus
Maria Hedengren

Suunnittelu 
Maria Hedengren, Little Wedding Factory ja Häät-lehti

Kukat, somistus ja paperituotteet
Little Wedding Factory

Sulhasen asu 
Turo

Hääpuku 
Monique Lhuillier

Kihla- ja vihkikorut
Macor Jewellery

Cocktailkorut
Philippe Ferrandis

Kengät 
Miu Miu

Hiukset ja meikki
MAJ

Hiuspinnit 
Jennifer Behr

Hääkakku 
V.K. Cake & Sculpting

Keramiikka 
Mari Paikkari

Silkkinauhat 
Story of Silk

Miljöö 
Casual Friday Studios

Morsian 
Zuzana Malta @deardrake

Maija Lehtinen Little Wedding Factory sytyttää kynttilää

Kuva Maria Hedengren

Minimalistisen kauneuden innoittamana hääkuvaaja Maria Hedengren loi modernin mutta herkän häätyylin yhdessä Little Wedding Factoryn kukkasuunnittelija Maija Lehtisen kanssa.

Valokuvaaja Maria Hedengren

Valokuvaajan silmin

Look how deeply we have loved

“My vision is to create art so heartfelt and expressive that it binds you, soul and spirit, to the very essence of your love. That in decades to come you don’t just look back and think, ‘God, we were beautiful’ but ‘Look how deeply we have loved.’ Art that reminds you just what your heart is capable of holding for one another.”

Helsinkiläisen hääkuvaaja Maria Hedengrenin kuvaustyyli heijastaa hänen vankkaa taustaansa valokuvataiteessa, kaupunkisuunnittelussa ja arkkitehtuurissa. Hänelle tunnusomaisissa kuvissa yhdistyvät vahva sommittelu, kaunis valo ja levolliset ilmeet.

Marian kädenjälki on ainutlaatuinen yhdistelmä dokumentaarista, muotokuvauksellista ja toimituksellista tyyliä, jonka tuloksena syntyy samanaikaisesti ajattomia ja moderneja kuvia. Taiteellisuus on hänelle refleksi, sommittelu yhtä intuitiivista ja luonnollista kuin hengittäminen. Marian laaja kokemus häistä tarkoittaa myös sitä, että hän ei epäröi tukea teitä läpi koko hääpäivän ja saa teidät tuntemaan olonne kevyeksi ja rentoutuneeksi. Tarvittaessa hän ottaa ohjat käsiinsä, ja muutenkin hänen panoksensa teidän päivässänne ulottuu paljon upeiden kuvien tallentamista pidemmälle. Teille hääpäivä on elämistä ja kokemista varten.

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2024.

 

ARTIKKELISSA ON MAINOSSISÄLTÖÄ

Muokattu: 24.5.2024