Häät-lehti pysähtyy rakkauden äärelle lokakuussa

Lokakuussa ilmestyvä Häät-lehti pysähtyy rakkauden äärelle monin tavoin. Upea kotimainen 180-sivuinen häälehti sisältää pakahduttavan upeita juttuja häistä ja rakkauden vaalimisesta.

Uusi Häät-lehti ilmestyy lokakuussa 2019

– Parien aidot tarinat pakottivat minutkin pysähtymään suurten tunteiden äärelle. Rakkaus kun ei ole itsestäänselvyyttä, ensimmäistä numeroaan toimituspäällikkönä luotsannut Tanja Hakala pohtii.

Saat aaah niin ihanan 180-sivuisen inspiraatiopaketin nopeimmin käsiisi Love me do -messuilta Kaapelitehtaalta Helsingistä 5.10. ja Lehtipisteisiin kautta maan se ilmestyy 10.10.2019.

Tässä kolme tärppiä uuden Häät-lehden inspiroivista jutuista!

Pehmeästi somistetut häät skandinaavisella tvistillä

Kuva Lotta Polviander

Softisti skandinaaviset häät Laukon kartanossa

Puuterin häivähdys ja rottingin rahina luovat lumoavan pohjan rennon pohjoismaiselle tyylille, joka loihdittiin Häät-lehden lukijoille Laukon historiallisessa miljöössä.

– Insipiraation alkulähteenä tähän kuvaukseen toimi näyttävä rottinkinen Peacock-tuoli, jonka ympärille lähdin kokonaisuutta miettimään. Fiiliksestä ja tyylistä haluttiin rennon elegantti modernin skandinaaviseen yhdistettynä, tyylin ideoinnut ja tallentanut valokuvaaja Lotta Polviander kertoo.

Kuvauksissa malleina toimineet Johanna ja Mikko ovat oikeastikin pari! Lue heidän riipaisevasta rakkaudestaan Häät.fissä täällä.

Morsian häämekossa Bar Havenissa

Kuva Nina Röntynen

Morsian glamourin pauloissa

– Ihaninta tämän hetken häämuodissa on se, että valinnanvaraa on vaikka kuinka paljon, ja hääpuku voi olla juuri sellainen kuin sinä haluat sen olevan. Vain mielikuvistus on rajana, hehkuttaa kansainväliset häämuoticatwalkit kolunnut päätoimittajamme Sari Yli-Salomäki.

Syksyn Häät-lehteen kuvatussa häämuotijutussa esittelemme helmiä vuoden 2020 morsiamia varten luodusta kansainvälisestä häämuodista. Tämä juhlan kuningatar poimi lookiinsa mausteita art decosta ja viboja 20-luvun villeistä vuosista. Hääpäivän edetessä jännitys saa väistyä, ja häät siirtyvät baarin lämpimän rentoon ilmapiiriin.

Jenni ja Riku-Ville uudistivat vihkivalansa Torronsuon kansallispuistossa

Kuva Susanna Nordvall

Tässä hetkessä on läsnä kaikki rakkaus

Kun Jenni ja Riku-Ville tapaavat toisensa pitkospuiden päässä, hetkessä on läsnä kaikki maailman rakkaus ja syvyys. Tuuli humisee suomaisemassa, käy sekoittamassa hiuksia ja haihtuu hiljalleen palatakseen taas uudelleen. 

– Valojen uudistaminen kymmenennen hääpäivän kunniaksi sinetöi kaiken yhdessä koetun, miettii parin koskettavan tarinan kauniisti kirjoittanut Tanja Hakala.

Lue myös Tanjan kirjoittama kolumni haastattelun herättämistä tunteista.

Häät-lehti 2/2019 ilmestyy syysiltojen iloksi lokakuussa

Osta ihanan rento rakkausopas: Häät-lehti 2/2019 ilm. lokakuussa

Vastustamaton 180-sivuinen Häät-lehti 2/2019 ilmestyy 10.10.2019 Lehtipisteisiin kautta maan (9,30 €). Samaan aikaan se on saatavissa sähköisenä Issuu-näköislehtenä (3,50 €).

Uusimman Häät-lehden sekä aiempia numeroita voi hankkia myös monista syksyn häätapahtumista Häät-lehden osastolta, katso häätapahtumat Häät.fi Häämessukalenterista.

Häät-lehti kansilook 2/2019

TYYLI & KUVA Lotta Polviander

STYLING Mevent Weddings

MUAH Vilja Vuolle

MALLIT Johanna ja Mikko

PUVUT Heidi Tuisku ja Räätälistudio BQ

KORUT Papaja

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuusta

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häät-lehti