Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Häät-lehti 1/2021 "Aina lähelläsi" näyttää kesän kiinnostavimmat häät Hangossa ja 10 muuta häätarinaa

Häät-lehti 1/2021 luksushäät Hangossa

Kuva Camilla Bloom

Luksusta kerrakseen

Yhdet kesän 2020 kiinnostavimmista häistä juhlittiin Hangossa kun Kyllöset, pokerihaina tunnettu Jens ja yrittäjä Nora, saivat toisensa. Meren äärellä oli hulppeat puitteet näyttävälle juhlalle, jonka stailauksesta ja kukituksesta vastasi maamme huippuihin lukeutuva hääsuunnittelutoimisto Mevent Weddings.

Ahmi inspiraatiota myös intiimeistä talvihäistä, paahteisen polttavista häistä Mallorcalla, merellisistä häistä aikuiseen makuun, unelmahäistä Hirvihaaran kartanossa ja rock-henkisestä vihkimisestä Kolin huipulla sekä monista muista ihanista häätarinoista.

Etsi sinua lähin lehtipiste

Osta näköislehti

Häät-lehti 1/2021 sulhanen

Kuva Camilla Bloom

Sulhasille herkkuja

Tässä numerossa ylistämme häistä innostuneita sulhasia. Pääset kurkkaamaan monen miehen vaatekaappiin ja juhlasuunnitteluajatuksiin. Ja ah mitä sormuspoimintoja ja muita vinkkejä sulhoille onkaan tarjolla.

Häät voi järjestää helposti

Stressin voi välttää melkein kokonaan, kun häänsä antaa ammattilaisten käsiin. Juhlatilat ovat yksi toisensa jälkeen lähteneet tarjoamaan jopa kaiken kattavaa palvelua hääpareille. Lue lehdestä, miten paljon helpommalla sitä voikaan päästä!

Häät-lehti 1/2021 kihla- ja vihkisormukset

Kuva Camilla Bloom

Unelmien sormuksia joka budjetille

Uusissa sormuksissa on mistä valita, oli sitten kyseessä kihlasormus tai vihkisormus, kivellinen tai kivetön. Löydät tästä numerosta vuoden 2021 uutuussormukset sekä morsiamille että sulhasille.

Häät-lehti 1/2021 hääpukumuoti

Kuva Camilla Bloom

Kopio suosikkijulkkisten häälook

Vuoden 2021 uusista hääpukumallistoista löytyy vaikka kuinka paljon pukuja, joilla voit kopioida tunnettujen morsianten häätyylin. 

Häät-lehti 1/2021 häämatka Suomessa

Kuva Camilla Bloom

Kotimaan vetovoima pitää

Onneksi meillä on Suomi ja sen lukemattomat mahdollisuudet häämatkailua ajatellen. Nyt jos koskaan kotimaa saa sen ansaitsemaansa arvostusta. Olemme keränneet lehteen yhteensä 22 eri huippupaikkaa tai -kohdetta, jotka ansaitsevat tulla esille. Kurkkaa missä sinä voisit viettää unelmiesi hääyön tai honeymoonin!

Lehtipisteissä ke 13.1.2021 alkaen, sähköinen lehti Issuu.comissa jo nyt

Osta edullinen ja ympäristöystävällinen näköislehti verkossa. Painetunkin Häät-lehden voi ostaa ilman ilmastohäpeää, sillä julkaisija on kompensoinut lehden hiilijalanjäljen lukijoiden puolesta.

Etsi sinua lähin Lehtipiste

Osta näköislehti

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Muokattu: 29.8.2022