Hääkimppu – värikäs ja ylellinen kuin Great Gatsbyn juhlasali

Vintage-vaikutteita ja 20-luvun lumoa morsiustyyliin hakiessasi, keskity hääkukissasi voimakkaisiin muotoihin ja vahvoihin väreihin. Ne antavat hääkimpulle 20-luvun rohkeita vaikutteita. Jo kimpun muoto voi olla perinteisestä pyöreästä kimpusta poikkeava. Esimerkiksi pitkä kimppu sopii hyvin ylelliseen glamour-tyyliin, erityisesti jos puvussasi on pitkä laahus. Moderni vivahde on puolestaan se, että hääkimppu voi olla myös ranteessa!

Häät-lehden muotijutun hääkukat suunnitteli ja sitoi Kukkamyynti Piilola. Floristitaiteilijat Ruben Sundqvist ja Jari Korelin inspiroituivat 20-luvun teemasta Great Gatsby -henkeen. Väreissä ja näyttävyydessä ei tässä teemassa säästellä.

KATSO LISÄTIEDOT KIMPPUJEN KUKISTA JA KUVAT SUUREMPINA KUVIA KLIKKAAMALLA

Työryhmä

TYYLI Nina Röntynen ja Sari Yli-Salomäki
KUVAT Nina Röntynen, Ninka Photography
MORSIUSKIMPUT Piilola.fi
KUVAUSPAIKKA Hotel Haven, Helsinki
MALLI Olivia, Model Point
KAMPAUS JA MEIKKI Auli Tuomaala, Hyvinvointikeskus Louise

Katso lisää Piilolan upeita hääkimppuja

KLIKKAA KUVAA, NÄET SEN SUUREMPANA


ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä PIILOLA.FI

Piilolalla on jo noin 50 vuoden historia kukkakaupan alalta, joten kokemusta ja taitoa löytyy. Piilolan uusi liike avataan Citycenter-kauppakeskukseen eli Helsingin päärautatieasemaa vastapäätä sijaitsevaan Makkarataloon, K1 kerrokseen. Uuden konseptiliikkeen myötä floristin ammatti ja floristiikka tulee lähemmäksi kuluttajia. Myymälässä tehdään niin sidontatyöt kuin kukkien käsittelykin kaikkien nähtävillä ja työpöytä on liikkeen keskeisimmällä paikalla. Visuaalisuus ja erityisesti värit ovat uudessa liikkeessä keskeisessä asemassa. Erityiset teemaviikot antavat ihanaa inspiraatiota juhliaan suunnittelevalle tai sisustustaan kukilla piristävälle. Citycenterin myymälä elää ja muuttuu, siellä on aina jotain uutta ja mielenkiintoista nähtävää.

Piilola - Citycenter

Kaivokatu 8, Helsinki
045-1313138 
city@piilola.fi

Verkkokauppa: piilola.fi
FB: www.facebook.com/Piilola.fi

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpuvut