Etsitkö uniikkia hääpaikkaa? Katso Turun seudun parhaat häätilat

Unelmahäiden suunnittelu alkaa juuri sen oikean häätilan valinnasta. Kaipaatteko meren rannalle, urbaaniin kaupungin sykkeeseen vai maalaisromanttiseen kartanoon? Turun seudun hääpaikat tekevät vaikutuksen tyylistä riippumatta. Kokosimme yhteen Turun seudun parhaat hääpaikat joka tyylille, inspiroidu, ihastu ja löydä omasi!

Modernit hääpaikat Turun seudulla

haapaikka turku manilla venuu

Manilla / Vanha Viinatehdas, Turku

Paraatipaikalla, Aurajoen varrella, vanhaan viinatehtaaseen kunnostettu moderni häätila. Lasilattialla varustettu parvi herättää tilan historian henkiin, patinoituneet tiiliseinät tuovat rouheaa loft-fiilistä. Max. 170 hlö.

Lue Lisää Manillan Vanhasta Viinatehtaasta Venuusta

hääpaikka turku grundlage venuu

Grundlage - Sali ja olohuone, Turku

Modernit häät pienellä porukalla? Suuntaa tänne! Perinteikäs kivitalo on modernisoitu trendikalusteilla, värikkäällä taiteella ja hyvällä äänentoistolla. Erillinen sali ja olohuone pitävät pienen hääporukan yhdessä, tyylillä. Max. 32 hlö.

Lue Lisää Grundlagen Salista ja olohuoneesta Venuusta

hääpaikka turku tilausravintola piazza venuu

Tilausravintola Piazza, Turku

Kuin italialaisessa bistrossa juhlisi! Kotoisiin ravintolapuitteisiin lisätyt modernit kalusteet, tunnelmavalaistus ja skarpit valkoiset tekstiilit tekevät Piazzasta häätilojen helmen. Isojen pöytien ääressä häävieraat tuntevat olonsa rennoiksi. Max. 120 hlö.

Lue Lisää Tilausravintola Piazzasta Venuusta

hääpaikka turku juhlava venuu

Juhlava, Turku

Täällä järjestät näyttävät hääjuhlat juuri omaan makuun. Suuri, avoin tila on helppo jakaa: ruokailutila, karkkibuffet, tanssilattia, kuvauspiste – vain mielikuvitus on rajana! Freesi erillinen baarilounge ja piha terasseineen. Saatavilla myös näppärä valmis hääpaketti! Max. 80 hlö.

Lue Lisää Juhlavasta Venuusta

Maalaisromanttiset hääpaikat Turun seudulla

haapaikka turku hus lindman venuu

Hus Lindman, Turku

Ruusupuutarhan ympäröimä hulppea kartano Turun tuomiokirkon kupeessa kutsuu viettämään ikimuistoiset häät. Perinteikkään tyylikäs sisustus, suojaisa piha ja huikea piha-alue joen varrella hengailulle tai puutarhabändille. Max 172 hlö.

Lue Lisää Hus Lindmanista Venuusta

hääpaikka turku villa wolax venuu

Villa Wolax, Kaarina

Ilmiömäinen, viehättävä huvila meren rannalla Turun saaristossa. Saavu paikalle näyttävästi vesitse tai järjestä vihkiminen rannalla. Kehutut tarjoilut tilalta, kattokruunujen kimmellystä ja kartanotunnelmaa. Max. 120 hlö. 

Lue Lisää Villa Wolaxista Venuusta

hääpaikka turku kreivilän kivinavetta venuu

Kreivilän Kivinavetta, Turku

Yli satavuotias, jykevä kivinavetta on yksinkertaisuudessaan kaunis hääpaikka. Jykevät kiviseinät, upeat ruutuikkunat ja puuparrujen rytmittämä katto tekevät tilasta upean ilmestyksen. Koristeille, valoille, kynttilöille ja esityksille on rutkasti tunnelmallista tilaa. Max. 150 hlö.

Lue Lisää Kreivilän Kivinavetasta Venuusta

hääpaikka turku ala-lemun kartano venuu

Ala-Lemun Kartano, Kaarina

Historiallinen, viehkeä kartano luonnonläheisissä maisemissa. Hääpäivän juhlatilan tuplaavat terassi ja omenapuiden reunustama upea puutarha. Ihastuttava ranta saunoineen vain 100 metrin päässä. Ikimuistoinen kartanohelmi! Max. 100 hlö.

Lue Lisää Ala-Lemun Kartanosta Venuusta

hääpaikka turku brinkhallin kartano venuu

Brinkhallin Kartano, Turku

Häätila kuin satukirjasta! Kakskerran saaren huikea kartanoilmestys pihapiireineen on vaikuttava juhlapaikka. Vaihtelevat tilat charmikkaasta päärakennuksesta merenrantahuvilaan ovat toinen toistaan komeampia. Täällä otat elämäsi hääkuvat! Max. 80 hlö.

Lue Lisää Brinkhallin Kartanosta Venuusta

Edulliset hääpaikat Turun seudulla

hääpaikka turku kakskerran hirvilampi venuu

Kakskerran Hirvilampi / Hirsihuvila

Hirsilinnassa maalaismaisemassa häät ovat astetta rennommat. Valoisa ja avoin tila muuntautuu juhlijoiden toiveiden mukaiseksi. Komea takka takaa lämpöisen tunnelman, samoin pihan romanttinen huvimaja. Max. 180 hlö.

Lue Lisää Kakskerran Hirvilammen Hirsihuvilasta Venuusta

hääpaikka turku björkholmin juhlatila ja kappeli venuu

Björkholm juhlatila ja kappeli, Parainen

Haaveissa pienet, idylliset häät saariston rauhassa? Tässä hääpaikka! Tunnelmallinen pieni kappeli ja erillinen, sympaattinen juhlatila omalla saarellaan puiden kätköissä. Huippuluokan saaristomaisemat ja -tunnelma. Myös majoitusmahdollisuus! Max. 40 hlö.

Lue Lisää Björkholmin juhlatilasta ja kappelista Venuusta

hääpaikka turku villa smakhus venuu

Villa Smakhus, Tammisaari

Täällä historia näkyy ja tuntuu. Muuntautumiskykyinen häätila muodostuu useasta eri huoneesta, joiden upeat tapetit ja kauniit yksityiskohdat tekevät jokaisesta huoneesta uniikit. Max. 110 hlö.

Lue Lisää Villa Smakhusista Venuusta

hääpaikka turku tammiluodon viinitupa venuu

Tammiluodon Viinitupa, Parainen

Intiimiä häätunnelmaa meren äärellä; oikea unelmakohde pienille kesähäille! Kotoisa puuhuvila veden äärellä, jonka isoista ikkunoista maisemat kantautuvat sisälle saakka. Liikuteltava kalustus ja suojaisa piha. Max. 50 hlö.

Lue Lisää Tammiluodon viinituvasta Venuusta

hääpaikka turku ljungborg venuu

Ljungborg, Kemiö

Kaakeliuuneja, korkeita ruutuikkunoita ja pastellisävyjä - Ljungborgista löytyy kaikki. Iso sali on täydellinen hääjuhlalle, tilassa on myös erillinen näyttämö ja pihalla grillikatos. Ihanaa, levollista vanhan ajan tunnelmaa. Max. 120 hlö.

Lue lisää Ljungborgista Venuusta

Merelliset hääpaikat Turun seudulla

hääpaikka turku airiston lumous venuu

Airiston Lumous, Parainen

Valossa kylpevä merenrantahuvila, jonka modernit merelliset puitteet ovat unohtumattomat. Suuri lasiveranta, hiekkaranta ja näyttävät patiot ovat merenrantaluksusta parhaimmillaan. Vaaleat sisätilat kutsuvat koristelemaan. Rantavihkiminen meren äärellä mahdollinen. Max. 50 hlö.

Lue lisää Airiston Lumouksesta Venuusta

hääpaikka turku villa meri venuu

Villa Meri, Salo

Seesteinen juhlahuvila meren rannalla lumoaa ympäri vuoden. Avoimen, skandinaavisen tyylikkään juhlatilan lisäksi juhlia voi myös ulkona. Piha on omiaan hääruokailulle tähtien alla. Yläkerrassa upea merinäköalasauna. Max. 100 hlö.

Lue lisää Villa Merestä Venuusta

hääpaikka turku paratiisisaari venuu

Paratiisisaari / Aurinko, Rymättylä

Korkean merenrantakallion päällä komeileva huvila. Viimeisen päälle varusteltu häätila, jonka terassit ja auringossa kylpevä sijainti tekevät vaikutuksen. Terassit tuovat juhlat myös ulos, ja pittoreski laituri mahdollistaa auringonlaskun ihailun. Upea miljöö! Max. 80 hlö.

Lue lisää Paratiisisaaresta Venuusta

hääpaikka turku ruissalon kansanpuisto venuu

Ruissalon Kansanpuisto, Turku

Hulppea juhlahuoneisto Ruissalossa, jonka suuri, avoin juhlasali on kuin häille luotu. Tila henkii entisen elämänsä tanssisalitunnelmaa. Esiintymislavan edessä olevan tanssilattian ympärille mahtuu ruokailemaan, ihastelemaan tanssia ja nauttimaan päivästä. Max. 300 hlö.

Lue lisää Ruissalon Kansanpuistosta Venuusta

hääpaikka turku terassen mat bar venuu

Terassen Mat & Bar, Turku

Merihenkinen ravintolakaunotar uhkuu saaristolaistunnelmaa. Sympaattisen ravintolasalin lautalattiat ja taideteokset luovat lämpimän tunnelman, ja ikkunoiden takaa avautuvaa ihanaa merimaisemaa voi ihastella myös patiolta käsin. Max. 120 hlö.

Lue lisää Terassen Mat & Barista Venuusta

Eikö näistä löytynyt teidän unelmien hääpaikkaa? Katso kaikki Turun seudun hääpaikat Venuu.fi:stä.

Hääpaikat Turku

Venuu.fi on elämäsi tapahtumien koti. Venuusta löydät hääpaikat, cateringit, kuvaajat, bändit ja esiintyjät sekä tapahtumatuottajat – kaikki samasta paikasta. Aloita unelmahäidesi suunnittelu ja löydä sekä kilpailuta kaikki toimijat näppärästi venuu.fi:ssä.

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VENUU

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpaikan valinta