Etsitkö uniikkia hääpaikkaa? Katso Turun seudun parhaat häätilat

Unelmahäiden suunnittelu alkaa juuri sen oikean häätilan valinnasta. Kaipaatteko meren rannalle, urbaaniin kaupungin sykkeeseen vai maalaisromanttiseen kartanoon? Turun seudun hääpaikat tekevät vaikutuksen tyylistä riippumatta. Kokosimme yhteen Turun seudun parhaat hääpaikat joka tyylille, inspiroidu, ihastu ja löydä omasi!

Modernit hääpaikat Turun seudulla

haapaikka turku manilla venuu

Manilla / Vanha Viinatehdas, Turku

Paraatipaikalla, Aurajoen varrella, vanhaan viinatehtaaseen kunnostettu moderni häätila. Lasilattialla varustettu parvi herättää tilan historian henkiin, patinoituneet tiiliseinät tuovat rouheaa loft-fiilistä. Max. 170 hlö.

Lue Lisää Manillan Vanhasta Viinatehtaasta Venuusta

hääpaikka venuu turku Oobu

OOBU, Turku

Upea saaristolaisravintola OOBU sijaitsee ihanassa miljöössä Aurajoen rannalla. Historiaa havisevasta ympäristöstä huolimatta, ravintola tarjoaa modernit ja tyylikkäät puitteet hääjuhliin. Parhaimmillaan jopa 120 henkeä vetävä tila on oiva valinta persoonallista kohdetta etsivälle!

Lue lisää OOBUsta Venuusta

hääpaikka turku tilausravintola piazza venuu

Tilausravintola Piazza, Turku

Kuin italialaisessa bistrossa juhlisi! Kotoisiin ravintolapuitteisiin lisätyt modernit kalusteet, tunnelmavalaistus ja skarpit valkoiset tekstiilit tekevät Piazzasta häätilojen helmen. Isojen pöytien ääressä häävieraat tuntevat olonsa rennoiksi. Max. 120 hlö.

Lue Lisää Tilausravintola Piazzasta Venuusta

hääpaikka turku juhlava venuu

Juhlava, Turku

Täällä järjestät näyttävät hääjuhlat juuri omaan makuun. Suuri, avoin tila on helppo jakaa: ruokailutila, karkkibuffet, tanssilattia, kuvauspiste – vain mielikuvitus on rajana! Freesi erillinen baarilounge ja piha terasseineen. Saatavilla myös näppärä valmis hääpaketti! Max. 80 hlö.

Lue Lisää Juhlavasta Venuusta

Maalaisromanttiset hääpaikat Turun seudulla

Furuvikin Kartano Venuu

Furuvikin kartano, Kaarina

Furuvik on kartanoromantiikkaa parhaimmillaan! Kauniista muotopuutarhastaan tunnettu kartano on henkeäsalpaavan upea niin ulkoa kuin sisältäkin. Koko kartanon alue puistoineen merenrantaan saakka on juhlaväen käytössä, ja myös erillinen saunallinen uima-allasrakennus voidaan vuokrata vaikkapa pikkutuntien after partyihin. Ulkoilmavihkiminen ruusutarhassa tai cocktail hour puutarhassa - toteuttakaa täällä kaikki unelmanne!

Lue lisää Furuvikin Kartanosta Venuusta

hääpaikka turku villa wolax venuu

Villa Wolax, Kaarina

Ilmiömäinen, viehättävä huvila meren rannalla Turun saaristossa. Saavu paikalle näyttävästi vesitse tai järjestä vihkiminen rannalla. Kehutut tarjoilut tilalta, kattokruunujen kimmellystä ja kartanotunnelmaa. Max. 120 hlö. 

Lue Lisää Villa Wolaxista Venuusta

hääpaikka turku kreivilän kivinavetta venuu

Kreivilän Kivinavetta, Turku

Yli satavuotias, jykevä kivinavetta on yksinkertaisuudessaan kaunis hääpaikka. Jykevät kiviseinät, upeat ruutuikkunat ja puuparrujen rytmittämä katto tekevät tilasta upean ilmestyksen. Koristeille, valoille, kynttilöille ja esityksille on rutkasti tunnelmallista tilaa. Max. 150 hlö.

Lue Lisää Kreivilän Kivinavetasta Venuusta

hääpaikka turku ala-lemun kartano venuu

Ala-Lemun Kartano, Kaarina

Historiallinen, viehkeä kartano luonnonläheisissä maisemissa. Hääpäivän juhlatilan tuplaavat terassi ja omenapuiden reunustama upea puutarha. Ihastuttava ranta saunoineen vain 100 metrin päässä. Ikimuistoinen kartanohelmi! Max. 100 hlö.

Lue Lisää Ala-Lemun Kartanosta Venuusta

hääpaikka turku brinkhallin kartano venuu

Brinkhallin Kartano, Turku

Häätila kuin satukirjasta! Kakskerran saaren huikea kartanoilmestys pihapiireineen on vaikuttava juhlapaikka. Vaihtelevat tilat charmikkaasta päärakennuksesta merenrantahuvilaan ovat toinen toistaan komeampia. Täällä otat elämäsi hääkuvat! Max. 80 hlö.

Lue Lisää Brinkhallin Kartanosta Venuusta

Edulliset hääpaikat Turun seudulla

varaa hääpaikaksi Turun Vanha Raatihuone Venuusta

Turun Vanha Raatihuone / Juhlasali, Turku

Tyylikäs juhlasali historiallisessa miljöössä Turun sydämessä. Suureen ja monipuoliseen tilaan on mahdollista järjestää pöytiä ja tuoleja jopa 150 hengelle – omien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Herätä hääpäiväsi visio henkiin tässä upeassa salissa!

Lue lisää Turun Vanhan Raatihuoneen Juhlasalista Venuusta

hääpaikka turku björkholmin juhlatila ja kappeli venuu

Björkholm juhlatila ja kappeli, Parainen

Haaveissa pienet, idylliset häät saariston rauhassa? Tässä hääpaikka! Tunnelmallinen pieni kappeli ja erillinen, sympaattinen juhlatila omalla saarellaan puiden kätköissä. Huippuluokan saaristomaisemat ja -tunnelma. Myös majoitusmahdollisuus! Max. 40 hlö.

Lue Lisää Björkholmin juhlatilasta ja kappelista Venuusta

varaa hääpaikaksi Brinkkalan Vihreä sali Venuusta

Brinkkala / Vihreä sali, Turku

Joulurauhan julistuksestakin tutun Brinkkalan Vihreä sali on myös vuokrattavissa yksityistapahtumia varten! Talon upeat ja arvokkuutta huokuvat tilat saa vaivattomasti muokattua kunkin tilaisuuden luonteeseen sopivaksi, parhaimmillaan 40 hengelle. Häätilan kattavasti varusteltu keittiö mahdollistaa monipuoliset tarjoilut.

Lue lisää Brinkkalan Vihreästä salista Venuusta

hääpaikka turku tammiluodon viinitupa venuu

Tammiluodon Viinitupa, Parainen

Intiimiä häätunnelmaa meren äärellä; oikea unelmakohde pienille kesähäille! Kotoisa puuhuvila veden äärellä, jonka isoista ikkunoista maisemat kantautuvat sisälle saakka. Liikuteltava kalustus ja suojaisa piha. Max. 50 hlö.

Lue Lisää Tammiluodon viinituvasta Venuusta

Ruissalon Maininki Venuu

Ruissalon Maininki, Turku

Netflixin Unelmien näköalaravintolat -sarjasta tuttu, perinteikkään Turun Pursiseuran kesäpaikka on idyllinen ja merellinen paikka hääjuhlien viettoon. Erityisen hyvä ruoka, juoma ja palvelu ovat Mainingin salainen ase, joten tämä on täydellinen juhlapaikka häitä järjestäville herkkusuille!


Lue lisää Ruissalon Mainingista Venuusta

Merelliset hääpaikat Turun seudulla

hääpaikka turku airiston lumous venuu

Airiston Lumous, Parainen

Valossa kylpevä merenrantahuvila, jonka modernit merelliset puitteet ovat unohtumattomat. Suuri lasiveranta, hiekkaranta ja näyttävät patiot ovat merenrantaluksusta parhaimmillaan. Vaaleat sisätilat kutsuvat koristelemaan. Rantavihkiminen meren äärellä mahdollinen. Max. 50 hlö.

Lue lisää Airiston Lumouksesta Venuusta

hääpaikka turku villa meri venuu

Villa Meri, Salo

Seesteinen juhlahuvila meren rannalla lumoaa ympäri vuoden. Avoimen, skandinaavisen tyylikkään juhlatilan lisäksi juhlia voi myös ulkona. Piha on omiaan hääruokailulle tähtien alla. Yläkerrassa upea merinäköalasauna. Max. 100 hlö.

Lue lisää Villa Merestä Venuusta

hääpaikka turku paratiisisaari venuu

Paratiisisaari / Aurinko, Rymättylä

Korkean merenrantakallion päällä komeileva huvila. Viimeisen päälle varusteltu häätila, jonka terassit ja auringossa kylpevä sijainti tekevät vaikutuksen. Terassit tuovat juhlat myös ulos, ja pittoreski laituri mahdollistaa auringonlaskun ihailun. Upea miljöö! Max. 80 hlö.

Lue lisää Paratiisisaaresta Venuusta

hääpaikka turku ruissalon kansanpuisto venuu

Ruissalon Kansanpuisto, Turku

Hulppea juhlahuoneisto Ruissalossa, jonka suuri, avoin juhlasali on kuin häille luotu. Tila henkii entisen elämänsä tanssisalitunnelmaa. Esiintymislavan edessä olevan tanssilattian ympärille mahtuu ruokailemaan, ihastelemaan tanssia ja nauttimaan päivästä. Max. 300 hlö.

Lue lisää Ruissalon Kansanpuistosta Venuusta

Kultaranta Resort Ravintola Kultaranta Venuu

Kultaranta Resort / Ravintola Kultaranta, Naantali

Ravintola Kultaranta isoine terasseineen tarjoaa huikeat puitteet häihin. Avoimen tilan valtavista ikkunoista avautuu upeat maisemat viheriöille ja taustalla siintävälle Saaristomerelle. Vihkimisen voi järjestää juhlatilan läheisyydessä olevassa kappelissa, josta johtaa tunnelmallinen lyhtyjen valaisema polku juhlatilalle. 

Lue lisää Ravintola Kultarannasta Venuusta

Eikö näistä löytynyt teidän unelmien hääpaikkaa? Katso kaikki Turun seudun hääpaikat Venuu.fi:stä.

Hääpaikat Turku

Venuu.fi on elämäsi tapahtumien koti. Venuusta löydät hääpaikat, cateringit, kuvaajat, bändit ja esiintyjät sekä tapahtumatuottajat – kaikki samasta paikasta. Aloita unelmahäidesi suunnittelu ja löydä sekä kilpailuta kaikki toimijat näppärästi venuu.fi:ssä.

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VENUU

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpaikan valinta