Ekologiset häät boheemilla ja raikkaalla tyylillä

Suunnatkaa niitylle auringonlaskun aikaan ja ikuistakaa tärkeä päivänne kultaisessa valossa. Intiimi hääjuhla onnistuu luonnon keskellä hienosti zero waste -hengessä. 

Boho chic -tyyliin stailattu haapari

Kuva Minna Sipinen Photography

Boho chic -tyyliin stailattu hääpari

Kuva Minna Sipinen Photography

Boho-tyylillä stailattu sulhanen ja morsian

Kuva Minna Sipinen Photography

Boho chic -tyyliset hääkukat

Kuva Minna Sipinen Photography

Autenttinen, boheemi ja raikas hääparin look

Merkittävässä osassa autenttisen boho chic -tyylin saavuttamista on kukka-asusteiden ja asetelmien tyyli. Boheemin ja raikkaan tyylin voi saavuttaa valitsemalla morsiuskimppuun runsaita värejä ja monipuolista tekstuuria. Parhaimmillaan boho chic -kimppu on sopivan viimeistelemättömän näköinen – kuin se olisi napattu suoraan niityltä. 

Kukkaseppele pitää edelleen pintansa morsiustrendeissä. Ajankohtainen kukkaseppele on runsas ja mielenkiintoinen. 

Boho chic -tyylillä stailattu morsian

Kuva Minna Sipinen Photography

Morsiamen boho chic -henkinen puku on Hääpukuliike Vienon valikoimasta. Chic Nostalgia -hääpuvut ovat kauniin ilmavia ja ajankohtaisia. Muodoltaan klassiseen hääpukuun tuo rentoutta boheemi pitsi, tasselinauhat sekä runsas kukkaseppele. Kiharat ja makrame-korvakorut täydentävät kauniin boho chic -ilmeen. 

Boho chic -tyylillä stailattu sulhanen

Kuva Minna Sipinen Photography

Jättämällä solmion pois ja valitsemalla luonnollisen pellavapuvun sulhasen tyyli on luonnonläheinen ja rouhea. Sopivan rennossa puvussa sulhasella on luonteva olo, ja kuvissa on helppo olla oma itsensä. Samansävyinen liivi pitää asun juhlavana vaikka illan aikana luopuisi takista. Maanläheinen väri on samaan aikaan romanttinen ja trendikäs. 

Boho chic -tyyliin stailattu vihkipaikka, hääkaari makramella

Kuva Minna Sipinen Photography

Luonnonmateriaalien käyttö koristeissa tuo ihanaa boho-tunnelmaa

Kauniit saniaiset, heinät ja oksat toimivat upeina koristeina sekä vihreinä että kuivattuina. Leikkokukat kuitenkin kestävät pidempään nuupahtamatta, joten luonnonkukat toimivat parhaiten maljakkoasetelemissa. Luonnonkukat kannattaa kerätä aikaisin aamulla tai illalla, jolloin niiden nestejännitys on parhaimmillaan. 

Boho chic -tyyliin stailattu vihkipaikka, hääkaari makramella

Kuva Minna Sipinen Photography

Persoonallisen vihkikaaren saa rakennettua kätevästi itse aivan tavallisista laudoista. Vihkikaaren asetelmasta tekevät sen kukkakoristeet ja kaunis pitsireunus. Kauniit lyhdyt, maljakot ja pitsimäinen juuttimatto ovat Day Sisustusliikkeestä. 

Monille on tärkeää järjestää häät zero waste -ajatuksella. Parasta on käyttää jo olemassa olevia koristeita tai hankkia ne second handinä eli kierrättäen. Täydellinen pitsireunus tai makrame ja matto saattavatkin löytyä parhaiten kirpputorilta. Käytännöllinen ekovinkki on myös hankkia koristeiksi sellaisia esineitä, jotka sopivat myöhemmin kodin tai vapaa-ajan asunnon sisustukseen. 

Intiimi tilaisuus luonnon läheisyydessä on parhaimmillaan ylistys rakkaudelle, keskinäiselle salaisuudelle, vain sinä ja rakkaasi. 

Boho chic -tyyliin stailattu morsian ja sulhanen hääkuvassa

Kuva Minna Sipinen Photography

Hääkuvissa auringonlaskun aikaan on käsinkosketeltavan läheinen tunnelma 

Kauneimmat hääkuvat saat ilta-auringon pehmeässä ja lämpimässä valossa. Pohjoisen sijaintimme ansiosta kesäisen auringonlaskun kultainen valo kestää useamman tunnin. Valokuvaaja Minna Sipisen kädenjälki tunnetaan juuri tästä kultaisesta lämmöstä ja herkästä tunnelmasta. Kokenut valokuvaaja saa morsiusparin rentoutumaan ja onnistuu vangitsemaan kuviin hääparin lämmön ja tunteet. Osaava valokuvaaja osaa tutkia kuvauspaikan olosuhteet niin, että tietää parhaan ajan ja paikan kultaiselle hetkelle. Kannattaakin varata hääpäivästä hetki aikaa kuvaukselle illalle, auringonlaskun aikaan. 

Tyylin avaimet

Valokuvaaja Minna Sipinen Photography

Kuvaussuunnittelu ja teksti Anastasia Sikl 

Kukat Hanna Iso-Aho, Puutarhuri Iso-Aho

Hääpuku Hääpukuliike Vieno

Korvakorut Kaarna Knotting 

Sulhasen puku Xtra Menswear

Muah Stephanie Korhonen 

Mallit Johanna Imppola ja Rune Kjelseth

Lyhdyt ja matto Day Sisustusliike 

Jaa juttu