Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Xtra Menswear

Autamme tärkeimmän päiväsi onnistumisessa!

Moneen budjettiin sopivat puvut sulhaselle ja bestmanille. Myös juhlavat kengät, liivit, plastronit, solmiot ja rusetit kuuluvat valikoimiimme. Mm. Cavaliere Ceremony -tilausmallisto. Tervetuloa!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Xtra Menswear –vaate/kenkäliike– tarjoaa loistavan valikoiman miestenvaatteita, asusteita ja italialaisia kenkiä edulliseen hintaan. Myös frakkeja, smokkeja, tummia pukuja sekä rennompia pellavapukuja liiveineen. Vaatturimme viimeistelevät vaatteemme sinulle sopiviksi.

Missä?

Myymälämme Bulevardi ykkösessä Helsingin keskustassa palvelee ma-pe 11-19, la 11-17, su 12-16. Raitiovaunut 1, 3 ja 6 pysähtyvät liikkeemme edessä. Lähistöllä on myös runsaasti kadunvarsipaikkoja auton pysäköintiin.

Mikä on parasta?

Cavaliere Ceremony -juhlapukumallistosta voimme tilata sinulle sopivat vaatteet ja asusteet parissa päivässä sovitettavaksi ilman ostovelvoitetta. Kaiken tarvittavan juhlapäiväsi asukokoniasuuteen löydät meiltä. Cavaliere Ceremony -mallistosta tarjoamme 20% alennuksen!

Vinkki!

Muista että voit tehdä häistäsi täysin oman näköiset.