3 x sulhasen tyyli: Lars

sulhasen tyyli

Kuva Sari Anttila

Sulhasten tyylin esittelyvuorossa on mahtavan persoonallinen Lars. Hänen rokkaavasta häätyylistään ei uskallusta puutu ja hyvä niin!

Larsille oli itsestään selvää, että hän näyttäisi hääpäivänä täysin omalta itseltään. Persoonallinen tyyli sai loistaa myös juhlahetkenä, ja tärkeä päivä toi miehelle ennemminkin vapauksia kuin rajoituksia mukanaan. Suunnannäyttäjänä toimi morsiamen musta iltapukutyylinen häämekko. 

sulhasen tyyli

Kuva Sebastian Linden

TYYLIN AVAIMET

Puku Tux Till Dawn 
Paita ja rusetti Dressmann 
Takki Jakke 
Kengät Jeffery West 
Sormus OJL – Olli Johan Lindroos
Muut sormukset Gucci ja Deific  

sulhasen tyyli

Kuva Sari Anttila

PUKU

”Rohkeampikuosisia pukuja on tullut hankittua reissuilta ja käytettyä esimerkiksi Bangkokin yössä, mutta sitten kun palaan Helsinkiin, kukkapuku päällä Vaasankadulla olo tuntuu vähän oudolta. Ajattelin, että tämä voisi olla hyvä tilaisuus käyttää kaapissa ollutta mutta käyttämätöntä Tux Till Dawn -merkkistä pukua.”

PAITA

”Paita- ja rusettiostoksilla kävin bestmanin kanssa vasta viimeisenä iltana ennen vihkimistä! Kauluspaidan löytäminen lyhyellä varoitusajalla osoittautui hieman hankalaksi, mutta löysimme lopulta kaksi vaihtoehtoa, joista sininen kauluspaita punaisella rusetilla vei voiton.”

RUSETTI

”Miettiessäni mitä asukokonaisuus vielä kaipaisi, vaimoni ehdotti kravatin sijaan rusettia.”  

sulhasen tyyli

Kuva Sari Anttila

TAKKI

”Minulla oli Jakke-merkkinen tekoturkistakki tiikerikuosilla, joka malliltaan sopi päällystakiksi puvun päälle. Se on täysin hullu, mutta ajattelin, että koska lookini on jo valmiiksi aika värikäs ja erikoinen, ei yksi tiikeritakki sitä pahentaisi.”

KENGÄT

”Jalkaan halusin pistää bootsit, ja omasta kenkäkaapista sattui löytymään täydellinen pari pukuni värimaailmaan ja henkeen istuen: kultaiset käärmeennahkakuosiset Jeffrey Campbellin matalavartiset yksilöt. Sovittaessani puku- ja kenkäkokonaisuutta olohuoneessa vaimoni edessä nauroimme vedet silmissä todetessamme, että 70-luvun sutenöörin look alkaa valmistua!” 

sulhasen tyyli

Kuva Sari Anttila

sulhasen tyyli

Lue täältä millainen tyyli Joonalla oli hääpäivänään ja kurkkaa myös Jorin look täältä!

 

Teksti Tanja Hakala / Häät.fi Kuvat Lotta Polviander

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2020. Voit ostaa lehden digitaalise version itsellesi täältä.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

VihkisormuksetSulhanen