3 x sulhasen tyyli: Jori

sulhasen tyyli

Kuva Lotta Polviander

Sulhasten tyylin esittelyvuorossa on nyt Jori. Klassiseen tyyliin arjessaankin luottava mies piti kiinni itselleen sopivista yksityiskohdista myös juhlapäivänä.

Jori selaili hetken sulhasten tyylejä netistä, mutta suurempia suunnitelmia ei oman lookin eteen vaadittu. Klassisen tyylin miehen oli helppo tehdä valinnat, sillä smokki ja paita löytyivät ensimmäisestä liikkeestä.

TYYLIN AVAIMET


Puku Tiger of Sweden 
Paita Hugo Boss 
Rusetti Hugo Boss 
Kengät Salvatore Ferragamo 
Sormus Timanttiset
Grooming Café Salon Kamppi 

sulhasen tyyli

Kuva Lotta Polviander

PUKU

”En ole smokkien fani, mutta nyt halusin puvultani juhlallisuutta. Tummansinisessä Tiger of Swedenin puvussa on hyvä leikkaus ja trendikäs tyyli. Takin samettinen kaulus oli mielestäni kiva yksityiskohta. Halusin housujen olevan yksinkertaiset ilman korostettuja saumoja.” 

RUSETTI

”Vaimoni osti rusetin Schoffalta isänpäivälahjaksi.”

KENGÄT

”Käytin ainakin viisi vuotta vanhoja kenkiäni. Kunnon kengät säilyvät pitkään, mutta uudet nauhat ostin häitä varten. Lontoossa asuessani oli tapana sanoa, että "I'm too poor to buy cheap shoes”. Nahkis-merkkinen tuote pitää nahkakengät kunnossa!” 

sulhasen tyyli

Kuva Lotta Polviander

SORMUS

”Erillistä vihkisormusta minulle ei hankittu, mutta yhdessä vaimoni kanssa valittiin kihlasormuksen väri, jonka vaimo osti Timanttisilta.”

GROOMING

”Käyn aina Café Salon Kampissa, niin myös nyt. Taisin itse asiassa jossain kohdassa leikkausta sanoa parturille, että minulla on muuten häät tulossa ensi viikolla! En siis sen tarkemmin suunnitellut hiusasioita.” 
 

sulhasen tyyli

Kuva Lotta Polviander

Lue täältä millainen tyyli Joonalla oli hääpäivänään ja kurkkaa myös Larsin huikea persoonallineen look täältä!

 

Teksti Tanja Hakala / Häät.fi Kuvat Lotta Polviander

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2020. Voit ostaa lehden digitaalise version itsellesi täältä.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Sulhanen