3 x sulhasen tyyli: Joona

sulhasen tyyli

Kuva Essi Miettinen

Sulhasen tyyli saa olla yhtä persoonallinen kuin sulhanen itse. Kannattaa siis valita vaatteet, joissa on kotoisa, mutta juhlava olo. Lue alta, miten Joona, Jori ja Lars koostivat omat lookinsa.

sulhasen tyyli

Kuva Essi Miettinen

Joona

 
Joonalle oma tyyli sulhasena oli selkeä alusta asti. Siksi asukokonaisuus oli helppo rakentaa päästä varpaisiin omaan persoonaan sopivaksi.

TYYLIN AVAIMET
 
Puku Emporio Armani, Pohjanheimo 
Korkkirusetti morsiamen äidin tekemä 
Helavyö Iisakki Järvenpää 
Kengät Bugatti 
Sukat H&M 
Sormus Aurifaber
Grooming MRoom, Tampere 

sulhasen tyyli

Kuva Essi Miettinen

PUKU

”Jo aikaisessa vaiheessa puvun väriksi valikoitui harmaa. Halusin panostaa hyvään ja laadukkaaseen pukuun, jolle olisi käyttöä myös häiden jälkeen. Löysin sopivan Emporio Armanin vaaleanharmaan puvun Pohjanheimosta. Räätälöinnin jälkeen puku istui täydellisesti päälleni. Kauluspaidan napeissa ja ompeleissa otettiin huomioon rusetin, helavyön sekä kenkien sävyt.”

RUSETTI

”Käsityötaidoistaan tunnettu morsiamen äiti ompeli sekä minulle että bestmaneille ja muulle perheidemme miesväelle korkkirusetit, jotka olivat todella tyylikkäät. Tykkäsin erityisesti siitä, että lookissani oli jotain uniikkia ja itsetehtyä.” 

sulhasen tyyli

Kuva Essi Miettinen

sulhasen tyyli

Kuva Essi Miettinen

HELAVYÖ

”Olemme molemmat Etelä-Pohjanmaalta kotoisin ja halusimme, että se näkyy jollain tavalla myös häälookissa. Ja mikäs sen parempi tapa kunnioittaa pohjalaisia juuriaan, kuin käsityönä tehty perinteinen helavyö.”

KENGÄT

”Harmaan puvun kanssa halusin pukea ruskeat puvunkengät, jotka sopisivat hyvin yhteen myös helavyön kanssa. Merkkinä Bugatti on sopinut minulle hyvin, ja löysinkin merkiltä konjakinruskeat puvunkengät Helsingistä jo hyvissä ajoin.” 

SUKAT

”Sukat olivat sopiva paikka irrotella tyylikkään lookin suhteen. Isosiskoni löysi asukokonaisuuteeni sopivat yksilöt. Hauska yksityiskohta on se, että olemme ottaneet vaimoni Maijun kanssa jäätelönsyöntikuvia yhdessä jo vuodesta 2009.”

SORMUS

”Sormus on tamperelaisen Aurifaberin käsialaa. Tykästyin heidän sormuksiinsa, joissa on yhdistetty kahta materiaalia: mustaa zirkoniumia sekä keltakultaa. Itse asiassa sormuksen sisäpinta valmistettiin kihlasormuksestani, eli siinä on yhdistetty jo itsessään uutta ja vanhaa. Tämä idea tuli kultasepältä itseltään ja olin lopputulokseen erittäin tyytyväinen.”

GROOMING

”Hiukset ja parran kävin viimeistelemässä muutamaa päivää ennen häitä luottoparturillani Mroomissa Tampereella” 
 
 

sulhasen tyyli

Kuva Essi Miettinen

Lue täältä millainen tyyli Jorilla oli hääpäivänään ja kurkkaa myös Larsin huikea persoonallineen look täältä!

Teksti Tanja Hakala / Häät.fi Kuvat Essi Miettinen

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2020. Voit ostaa lehden digitaalise version itsellesi täältä.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Sulhanen