10 x Suomen uniikeimmat hääpaikat – näistä jokainen hääpari unelmoi!

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

10 x Suomen uniikeimmat hääpaikat – näistä jokainen hääpari unelmoi!

Artikkeli sisältää maksettua mainossisältöä

Hääpaikka on yksi häiden ensimmäisistä ja tärkeimmistä isoista päätöksistä. Tietysti heti sen jälkeen, että on päätetty mennä naimisiin. Hääpaikkoja löytyy yhtä paljon kuin tyylejä – on tunnelmallisia kartanoita, rouheita lofteja, rustiikkisia navetan ylisiä. Jokainen pari siis varmasti löytää oman tyylisen juhlatilan. Tähän artikkeliin on koottu 10 parasta hääpaikkaa ympäri Suomen. Lue ja ihastu!

Tenalji Von Fersen Suomenlinna

Tenalji von Fersen, Helsinki

Suomenlinna on yksi Helsingin ja jopa koko Suomen uniikeimmista hääpaikoista. Entisenä viljavarastona toiminut Tenalji von Fersenin tiiliholvattu juhlasali sopii tunnelmallisiin hääjuhliin eikä juuri koristeluja kaipaa. Ihanteellinen valinta niin kesä-, syys- kuin talvihäihin.

Lue lisää Tenalji von Fersenistä Venuusta

Hääpaikka Jyväskylä Kuokkalan kartano Yläkerta Venuu

Kuokkalan Kartano / Yläkerta, Jyväskylä

Ihastuttavasta Kuokkalan Kartanosta ei tyylikkyyttä ja eleganttiutta puutu! Yli sadan vuoden historian omaava kartano on omiaan häihin, jotka muistetaan. Yläkerran pääsaliin sopii istumaan 100 henkeä, mutta rakennuksen muitakin huoneita on mahdollista hyödyntää juhlassa. Upea pihapiiri tarjoaa myös loistopuitteet hääkuviin!

Lue lisää Kuokkalan Kartanosta Venuusta

Valkosaaren telakka Helsinki

Valkosaaren Telakka, Helsinki

Sykkiikö sydän saaristomaisemille? Siinä tapauksessa Valkosaaren Telakka on vastaus toiveisiin. Entinen telakkarakennus on persoonallinen valinta rustiikkisten ja luonnonmukaisten häiden juhlapaikaksi.


Lue lisää Valkosaaren Telakasta Venuusta

hääpaikka turku kreivilän kivinavetta

Kreivilän Kivinavetta, Turku

Upea kohde kesähäille! Komean kivinavetan sisälle kätkeytyy lumoava juhlatila omassa rauhassa lähellä luontoa. Koko viikoksi käyttöön saatavassa kivinavetassa on sympaattiset ruutuikkunat ja korkeat katot. Täällä kynttilät ja rouheat kukka-asetelmat pääsevät upeasti esille. Voit tuoda omat ruoat ja juomat tullessasi, ja tilaa jää vieraiden lisäksi myös hääbändille. Tämä tila on todellinen piilotettu häähelmi!


Lue lisää Kreivilän Kivinavetasta Venuussa

Sofia Bistro hääjuhlatila Helsinki

Sofia Helsinki / Sofia Bistro, Helsinki

Keskellä tunnelmallisia Torikortteleita sijaitsee Sofia Bistro, jossa yhdistyy kauniisti historiallinen arkkitehtuuri ja moderni skandinaavinen sisustus. Istuen tilaan mahtuu jopa 100 vierasta ja cocktailtilaisuuteen 250. Herkulliset tarjoilut häihin järjestyvät näppärästi salissa sijaitsevasta ravintolasta.


Lue lisää Sofia Bistrosta Venuusta

Villa Royal Venuu

Villa Royal, Sastamala

Villa Royal on ainoa laatuaan! Täältä ei kimallusta, loistoa ja silmänruokaa puutu. Minne vain katseensa kääntää, löytää uusia, upeita yksityiskohtia; kattomaalaukset, kristallikruunut ja kullatut ornamentit luovat mahtavat puitteet loisteliaille häille. Villa Royalissa enemmän on enemmän!

Lue lisää Villa Royalista Venuusta

Kuopion Klubi

Kuopion Klubi, Kuopio

Kuopion Klubi on perinteikäs ja näyttävä juhlatila aivan Kuopio keskustassa. Klubilla on maine ensiluokkaisena tapahtumapaikkaina, jossa järjestyvät onnistuneet häät ja muut juhlat. Tarjoiluissa näkyy sesonkiajattelu, ekologisuus ja tuoreus.


Lue lisää Kuopion Klubista Venuusta

Mution Linna Raaseborg

Mustion Linna / Linnankrouvin Uusi Paviljonki, Raasepori

Perinteikäs Mustion Linna on sanalla sanoen ihana kohde kesähäille. Uusi Paviljonki on valoisa ja juhlava tila häille ja muille juhlille. Pyöreiden pöytien ääreen kattaa juhlat jopa 110 vieraalle.


Lue lisää Mustion Linnasta Venuusta

Ravintola Sipuli Helsinki

Ravintola Sipuli / Bankettisali, Helsinki

Ravintola Sipulissa on juhlittu satoja häitä, joten ammattitaito on huippuunsa hiottua. Kaunis ja tunnelmallinen Bankettisali sopii isoihin hääjuhliin, joihin halutaan lämmin tunnelma. Laadukkaat tarjoilut viimeistelevät täydelliset häät!


Lue lisää Ravintola Sipulin Bankettisalista Venuusta

Villa Smeds Vantaa

Villa Smeds, Vantaa

Maalaistunnelmaa kaupungissa! Villa Smedsin maalaisromanttinen ympäristö sopii hyvin hääjuhlille. Navetan ylisillä olevassa juhlatilassa tunnelma on kirjaimellisesti katossa! Rentoja, mutta tyylikkäitä kesähäitä mahtuu juhlimaan jopa 120 vierasta.


Lue lisää Villa Smedsistä Venuusta


Jos näistä ei vielä löytynyt teidän häihin sopivaa vaihtoehtoa, käy tutustumassa Venuu.fi:n kattavaan häätilatarjontaan:

Katso kaikki uniikit häätilat

Venuu.fi on elämäsi tapahtumien koti. Venuusta löydät hääpaikat, cateringit, kuvaajat, bändit ja esiintyjät sekä tapahtumatuottajat – kaikki samasta paikasta. Aloita unelmahäidesi suunnittelu ja löydä sekä kilpailuta kaikki toimijat näppärästi venuu.fi:ssä.ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VENUU

Muokattu: 24.10.2023