10 x Suomen uniikeimmat hääpaikat – näistä jokainen hääpari unelmoi!

Hääpaikka on yksi häiden ensimmäisistä ja tärkeimmistä isoista päätöksistä. Tietysti heti sen jälkeen, että on päätetty mennä naimisiin. Hääpaikkoja löytyy yhtä paljon kuin tyylejä – on tunnelmallisia kartanoita, rouheita lofteja, rustiikkisia navetan ylisiä. Jokainen pari siis varmasti löytää oman tyylisen juhlatilan. Tähän artikkeliin on koottu 10 parasta hääpaikkaa ympäri Suomen. Lue ja ihastu!

Tenalji Von Fersen Suomenlinna

Tenalji von Fersen, Helsinki

Suomenlinna on yksi Helsingin ja jopa koko Suomen uniikeimmista hääpaikoista. Entisenä viljavarastona toiminut Tenalji von Fersenin tiiliholvattu juhlasali sopii tunnelmallisiin hääjuhliin eikä juuri koristeluja kaipaa. Ihanteellinen valinta niin kesä-, syys- kuin talvihäihin.

Lue lisää Tenalji von Fersenistä Venuusta

Pikku Palatsi Tampere

Pikkupalatsi, Tampere

Kiistatta Tampereen uniikein juhlatila on historiallinen Pikkupalatsi. Näyttävistä puitteista huolimatta Pikkupalatsissa vallitsee lämmin ja intiimi tunnelma, joten kolkkoa palatsia ei tarvitse pelätä. Tämä on jokaisen kuninkaallisista häistä haaveilevan unelmatila!


Lue lisää Pikkupalatsista Venuusta

Valkosaaren telakka Helsinki

Valkosaaren Telakka, Helsinki

Sykkiikö sydän saaristomaisemille? Siinä tapauksessa Valkosaaren Telakka on vastaus toiveisiin. Entinen telakkarakennus on persoonallinen valinta rustiikkisten ja luonnonmukaisten häiden juhlapaikaksi.


Lue lisää Valkosaaren Telakasta Venuusta

Villa Söder Sipoo

Willa Söder, Sipoo

Etsittekö modernia, näyttävää ja juhlavaa hääpaikka? Siinä tapauksessa kannattaa tutustua Willa Söderiin! Vasta pari vuotta vanha juhlatila Sipoossa täyttää vaativimmankin hääparin tarpeet. Juhlatilaa mahtuu jopa 140 vierasta ja poutaisella kelillä, juhlat jatkuvat 100m2 terassille.


Lue lisää Willa Söderista Venuusta

Ilveslinna Jämsä

Ilveslinna, Jämsä

Historiallinen Ilveslinna luonnonläheisessä miljöössä on upea häätila isoille hääjuhlille. Iso juhlasali henkii arvokasta ja tyylikästä tunnelmaa. Erilliselle lavalle mahtuu hyvin hääbändi tai muita esityksiä.


Lue lisää Ilveslinnasta Venuusta

Villa Kataya Helsinki

Villa Kataya, Helsinki

Villa Kataya Helsingin Lauttasaaressa on ihastuttava juhlatila, jossa yhdistyy skandinaavinen tyylikkyys ja kodinomainen lämpö. Ammattitaitoinen henkilökunta räätälöi hääjuhlan juuri teidän näköiseksi, joten voitte keskittyä täysin ikimuistoisen päivän viettämiseen yhdessä vieraiden kanssa. Kesällä lisätilaa tuo iso patio ja takapiha.


Lue lisää Villa Katayasta Venuusta

Kuopion Klubi

Kuopion Klubi, Kuopio

Kuopion Klubi on perinteikäs ja näyttävä juhlatila aivan Kuopio keskustassa. Klubilla on maine ensiluokkaisena tapahtumapaikkaina, jossa järjestyvät onnistuneet häät ja muut juhlat. Tarjoiluissa näkyy sesonkiajattelu, ekologisuus ja tuoreus.


Lue lisää Kuopion Klubista Venuusta

Mution Linna Raaseborg

Mustion Linna / Linnankrouvin Uusi Paviljonki, Raasepori

Perinteikäs Mustion Linna on sanalla sanoen ihana kohde kesähäille. Uusi Paviljonki on valoisa ja juhlava tila häille ja muille juhlille. Pyöreiden pöytien ääreen kattaa juhlat jopa 110 vieraalle.


Lue lisää Mustion Linnasta Venuusta

Ravintola Sipuli Helsinki

Ravintola Sipuli / Bankettisali, Helsinki

Ravintola Sipulissa on juhlittu satoja häitä, joten ammattitaito on huippuunsa hiottua. Kaunis ja tunnelmallinen Bankettisali sopii isoihin hääjuhliin, joihin halutaan lämmin tunnelma. Laadukkaat tarjoilut viimeistelevät täydelliset häät!


Lue lisää Ravintola Sipulin Bankettisalista Venuusta

Villa Smeds Vantaa

Villa Smeds, Vantaa

Maalaistunnelmaa kaupungissa! Villa Smedsin maalaisromanttinen ympäristö sopii hyvin hääjuhlille. Navetan ylisillä olevassa juhlatilassa tunnelma on kirjaimellisesti katossa! Rentoja, mutta tyylikkäitä kesähäitä mahtuu juhlimaan jopa 120 vierasta.


Lue lisää Villa Smedsistä Venuusta


Jos näistä ei vielä löytynyt teidän häihin sopivaa vaihtoehtoa, käy tutustumassa Venuu.fi:n kattavaan häätilatarjontaan:

Katso kaikki uniikit häätilat

Venuu.fi on Suomen suurin tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät parhaat tilat häiden lisäksi juhliin, kokouksiin ja saunailtoihin.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VENUU

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpaikan valinta