10 x Suomen uniikeimmat hääpaikat – näistä jokainen hääpari unelmoi!

Hääpaikka on yksi häiden ensimmäisistä ja tärkeimmistä isoista päätöksistä. Tietysti heti sen jälkeen, että on päätetty mennä naimisiin. Hääpaikkoja löytyy yhtä paljon kuin tyylejä – on tunnelmallisia kartanoita, rouheita lofteja, rustiikkisia navetan ylisiä. Jokainen pari siis varmasti löytää oman tyylisen juhlatilan. Tähän artikkeliin on koottu 10 parasta hääpaikkaa ympäri Suomen. Lue ja ihastu!

Tenalji Von Fersen Suomenlinna

Tenalji von Fersen, Helsinki

Suomenlinna on yksi Helsingin ja jopa koko Suomen uniikeimmista hääpaikoista. Entisenä viljavarastona toiminut Tenalji von Fersenin tiiliholvattu juhlasali sopii tunnelmallisiin hääjuhliin eikä juuri koristeluja kaipaa. Ihanteellinen valinta niin kesä-, syys- kuin talvihäihin.

Lue lisää Tenalji von Fersenistä Venuusta

Näsilinna Tampere hääjuhlatila

Näsilinna / Pääsali, Tampere

Näsilinnassa vietetään häitä kuninkaalliseen tyyliin! Tila jakautuu eri saleihin, joten Näsilinnassa voidaan viettää sekä suuremmat että intiimimmät häät. Pääsali on arvokkaasti kunnostettu, vaalea ja avoin tila, johon mahtuu istuen 50 ja seisten 100 vierasta. Näsilinna sijaitsee aivan Tampereen keskustan tuntumassa.


Lue lisää Näsilinnasta Venuusta

Valkosaaren telakka Helsinki

Valkosaaren Telakka, Helsinki

Sykkiikö sydän saaristomaisemille? Siinä tapauksessa Valkosaaren Telakka on vastaus toiveisiin. Entinen telakkarakennus on persoonallinen valinta rustiikkisten ja luonnonmukaisten häiden juhlapaikaksi.


Lue lisää Valkosaaren Telakasta Venuusta

hääpaikka turku kreivilän kivinavetta

Kreivilän Kivinavetta, Turku

Upea kohde kesähäille! Komean kivinavetan sisälle kätkeytyy lumoava juhlatila omassa rauhassa lähellä luontoa. Koko viikoksi käyttöön saatavassa kivinavetassa on sympaattiset ruutuikkunat ja korkeat katot. Täällä kynttilät ja rouheat kukka-asetelmat pääsevät upeasti esille. Voit tuoda omat ruoat ja juomat tullessasi, ja tilaa jää vieraiden lisäksi myös hääbändille. Tämä tila on todellinen piilotettu häähelmi!


Lue lisää Kreivilän Kivinavetasta Venuussa

Sofia Bistro hääjuhlatila Helsinki

Sofia Helsinki / Sofia Bistro, Helsinki

Keskellä tunnelmallisia Torikortteleita sijaitsee Sofia Bistro, jossa yhdistyy kauniisti historiallinen arkkitehtuuri ja moderni skandinaavinen sisustus. Istuen tilaan mahtuu jopa 100 vierasta ja cocktailtilaisuuteen 250. Herkulliset tarjoilut häihin järjestyvät näppärästi salissa sijaitsevasta ravintolasta.


Lue lisää Sofia Bistrosta Venuusta

Hääpaikka Järvenpää Härmän rati

Härmän Rati / Juhlatila, Järvenpää

Miksi tyytyä juhlasaliin kun voit saada elämyksellisen juhlahuvilan kauniissa maalaismaisemassa? Ihastuttava hirsihuvila on skandinaaviseen makuun sisustettu, ja mahdollistaa ikimuistoisen hääpäivän vieton koko tilan alueella. Illallista salissa, tarjoile cocktailit patiolla tai yövy talon yläkerrassa.


Lue lisää Härmän Ratista Venuussa

Kuopion Klubi

Kuopion Klubi, Kuopio

Kuopion Klubi on perinteikäs ja näyttävä juhlatila aivan Kuopio keskustassa. Klubilla on maine ensiluokkaisena tapahtumapaikkaina, jossa järjestyvät onnistuneet häät ja muut juhlat. Tarjoiluissa näkyy sesonkiajattelu, ekologisuus ja tuoreus.


Lue lisää Kuopion Klubista Venuusta

Mution Linna Raaseborg

Mustion Linna / Linnankrouvin Uusi Paviljonki, Raasepori

Perinteikäs Mustion Linna on sanalla sanoen ihana kohde kesähäille. Uusi Paviljonki on valoisa ja juhlava tila häille ja muille juhlille. Pyöreiden pöytien ääreen kattaa juhlat jopa 110 vieraalle.


Lue lisää Mustion Linnasta Venuusta

Ravintola Sipuli Helsinki

Ravintola Sipuli / Bankettisali, Helsinki

Ravintola Sipulissa on juhlittu satoja häitä, joten ammattitaito on huippuunsa hiottua. Kaunis ja tunnelmallinen Bankettisali sopii isoihin hääjuhliin, joihin halutaan lämmin tunnelma. Laadukkaat tarjoilut viimeistelevät täydelliset häät!


Lue lisää Ravintola Sipulin Bankettisalista Venuusta

Villa Smeds Vantaa

Villa Smeds, Vantaa

Maalaistunnelmaa kaupungissa! Villa Smedsin maalaisromanttinen ympäristö sopii hyvin hääjuhlille. Navetan ylisillä olevassa juhlatilassa tunnelma on kirjaimellisesti katossa! Rentoja, mutta tyylikkäitä kesähäitä mahtuu juhlimaan jopa 120 vierasta.


Lue lisää Villa Smedsistä Venuusta


Jos näistä ei vielä löytynyt teidän häihin sopivaa vaihtoehtoa, käy tutustumassa Venuu.fi:n kattavaan häätilatarjontaan:

Katso kaikki uniikit häätilat

Venuu.fi on elämäsi tapahtumien koti. Venuusta löydät hääpaikat, cateringit, kuvaajat, bändit ja esiintyjät sekä tapahtumatuottajat – kaikki samasta paikasta. Aloita unelmahäidesi suunnittelu ja löydä sekä kilpailuta kaikki toimijat näppärästi venuu.fi:ssä.ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VENUU

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpaikan valinta