Pianisti häihin - Hääohjelma - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Pianisti häihin

Pianon taituri - Mindaugas Neverovas

Tarjoan klassista, romanttista, pop ja jazz pianomusiikkia toiveidenne mukaan. Mindaugas on kokenut ja suosittu pianisti hääjuhlaan. Tilaa häämarssi, häävalssi, taustamusiikki tai minikonsertti.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoan monipuolista pianomusiikkia hääjuhliin ja vihkitilaisuuksiin. Ohjelmistoni kattaa parhaat valikoimat klassista, romanttista, pop-, jazz- sekä nykymusiikista.

Missä?

Toimin Helsingissä tai muualla Suomessa.

Mikä on parasta?

Piano taiturin musiikkiesitys tekee juhlastasi unohtumattoman. Mindaugas on suosittu pianisti häihin, jolla on pitkä kokemus ympäri Suomea. Olen lumoava pianisti, joka luo täydellisen romanttisen tunnelman.

Meidän tyyli

Klassisesta romanttiseen, poppiin ja jazziin sekä elokuvamusiikkiin.

Palkinnot

Mindaugas on menestynyt 10 eri pianokilpailuissa kotimaassa ja ulkomailla. Hän on konsertoinut aktiivisesti solistina ja kamarimuusikkona ja on esiintynyt orkesterien kanssa Euroopassa. Tarkempi esittely https://www.pianist.fi/bio

Vinkki!

Pianon puuttuessa, musiikkiesitys voidaan toteuttaa sähköpianolla.