Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Lähitaksin hääkuljetukset

Lähitaksi – on aina lähin taksi

Yksilölliset kuljetukset hääparille ja vieraille, varmalla Lähitaksin ammattitaidolla. Meiltä myös tyylikkäät mustat Business Class -edustusautot ilman taksiteippauksia, kuljettajilla tummat puvut.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Yksilölliset kuljetukset hääparille ja vieraille, varmalla Lähitaksin ammattitaidolla. Palvelemme kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Laadukkaat henkilö- ja farmariautot, sekä jopa 8 hengen tila-autot ja esteettömät autot erityisryhmille. Kumppaniverkostomme kautta saat meiltä myös pikkubussit ja isot linja-autot isommille ryhmille. Meiltä myös tyylikkäät ja korkeatasoiset mustat Lähitaksi Business Class -edustusautot ilman taksiteippauksia, kuljettajilla aina tummat puvut.

Missä?

Lähitaksi palvelee pääkaupunkiseudulla ja muualla Uudellamaalla, sekä Riihimäellä. Sopimuksesta automme toki hoitavat kuljetukset kauemmaksikin.