Kuvauspalvelu Salopino

Hyvän mielen palvelua <3 Kuvat sen kertovat

Rakastan kuvata ihmisiä eri tilanteissa sekä tallentaa aitoja tunteita, toivon niiden välittyvän kuvistani myös teille. Haluan ikuistaa muistoiksi ainutlaatuisia tunteita sekä hetkiä.

Tampereen alue

Hääkuvaus

Kuvauspalvelu Salopino

Ruokomäenkatu 14 a 4
33840 Tampere

Kysymykset & vastaukset

Valokuvaus, videokuvaus, tanssinopetus ja ilmakuvaus palveluita koko vuoden

Tampere, Pirkanmaalla, koko Suomessa ja jopa ulkomailla

Sähköpostilla, soittamalla ja henkilökohtaisesti

Haluan ikuistaa kauniiksi muistoiksi ohikiitäviä, ainutlaatuisia hetkiä ja tunteita, joita muistellessa kuvaushetkeen ja sen tunnelmiin voi palata aina uudelleen. Mielestäni onnistuneesta valokuvasta välittyy tunne, jota ei tarvitse pukea sanoiksi ja sen tunteen haluan ikuistaa kerta toisensa jälkeen. Materiaalin saatte 1-3 päivän päästä ja kaikki onnistuneet kuvat <3. Ja tarvittaessa opetan teille häävalssin saloja ja käyttäytymis-sääntöjä :)

Luotettava, iloinen, huumorintajuinen, tanssiva, aina hyvällä päällä ja rehellinen

Tärkein palkinto meille on hymyilevä ja tyytyväinen asiakas :) Sitä tavoittelemme ja pyrimme jokaisen asiakkaan kohdalla. Laatutakuu. Juuri tuon takia olen äärimmäisen onnekas saadessani tehdä työtä, jota rakastan.

Kysykää vinkkejä hääpäivän aikatauluttamiseen ja hääohjelman sujumiseen, tulen kenraaliharjoituksiin mukaan. Annamme ehdotuksia kymmenien häiden kokemuksella.