Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Kultaseppämestari Tarkkanen

Rakkaudella sinulle luodut

Kultaseppä Tarkkasella luomme yhdessä juuri sinulle suunnitellun ja Helsingin Arabianrannan ateljeessa valmistetun unelmien korun. Upeaa kotimaista käsityötä uniikissa ympäristössä vuodesta 1955.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarkkasen ateljeen kultasepät loihtivat juuri sinulle suunnitellun unelmien korun. Suunnittelemme ja valmistamme kaikki upeat sormuksemme ja korumme Helsingin Arabianrannassa sijaitsevassa ateljeessamme. Näistä käsistä on syntynyt Suomen 100-vuotisjuhlavuoden näyttävä, Rouva Jenni Haukion kantama Monument-sarja sekä palkitut Tunteiden vuori ja Praha-sarjat. Ateljeemme on perheyritys, joka on perustettu vuonna 1955. Olemme ylpeitä pitkästä historiastamme, jonka varrella olemme luoneet lukemattoman määrän erilaisia vihki- ja kihlasormuksia sekä muita koruja sekä miehille että naisille. Olemme tunnettuja siitä, että luomamme korut ovat näyttäviä ja aina kantajansa näköisiä.

Missä?

Ateljeemme ja työhuoneemme sijaitsee Helsingin Arabianrannassa, jossa myös palvelemme asiakkaitamme. Ateljeessamme on aina vaihtuva näyttely sekä rauhallinen tila, jossa asiakkaamme pääsevät sovittamaan erilaisia sormusmalleja ja jossa varsinainen yhteinen korun suunnittelu tapahtuu. Osa koruistamme löytyy myös verkkosivujemme valikoimista, jossa on helppo katsella erilaisia malleja vaikka jo etukäteen. Mutta suosittelemme tosiaankin sopimaan tapaamisen tänne ateljeeseemme, sillä täällä pääset rauhassa kertomaan tarkemmin, minkälaista korua olet hakemassa ja haluamassa.

Mikä on parasta?

Parasta meillä on kiireetön ja henkilökohtainen palvelu, jolla takaamme sen, että juuri sinulle suunniteltu koru on se unelmiesi täyttymys. Ateljeessamme sinua palvelee aina kokenut kultaseppä, jonka kanssa korusi suunnitellaan. Yleensä ensimmäinen tapaamasi henkilö on omistajamme, kultaseppämestari Mika Tarkkanen, mutta voi halutessasi myös varata ajan jollekin muulle kultasepällemme. Korumme valmistuvat aina tiimityönä, joten saat aina Suomen parhainta palvelua. Ja kaiken lisäksi, kaikilla meiltä hankituilla koruilla on kattava takuu sekä aina ilmainen vuosihuolto.

Meidän tyyli

Tyylimme on rohkea ja samalla klassinen. Leikittelemme muodoilla ja väreillä, mutta tärkeintä meillä aina on se, että valmistuva koru on kantajansa näköinen. Oli tyylisi sitten klassinen, moderni tai romanttinen, löydät valikoimastamme malleja, joista on helppo suunnitella juuri se sinun sormuksesi.

Palkinnot

Sormuksemme on palkittu vuoden kauneimpana kaksi kertaa peräkkäin. Lisäksi olemme olleet useamman kerran kilpailun finaalistina. Vuoden kauneimpana meidät on palkittu: 2010 Praha-sormuksella sekä 2009 Tunteiden vuori -sormuksella.

Vinkki!

Olkaa rohkeita ja toteuttakaa juuri se teidän unelmanne niin juhlan kuin sormusten suhteen. Me ammattilaiset olemme apunanne ja tukenanne koko matkan ajan. Etenkin sormusten suhteen vaadi palvelua ja vaadi laatua. Vihkisormus on se koru, jota käytät enemmän kuin mitään muuta korua, joten sen laatuun kannattaa panostaa.