Juhlakirsikka

Aina on aihetta juhlaan!

Kuva Uula creative

Hääsuunnittelija, joka paneutuu jokaisiin juhliin koko sydämellään. Minun kautta saatte tyylikkään, asiantuntevan ja joustavan ammattilaisen, joka järjestää sekä hääparille että vieraille unohtumattomat juhlat!

Kaikkialla Suomessa

Hääsuunnittelijat

Juhlakirsikka

Ruusutie 11
37550 Lempäälä

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Juhlakirsikka tarjoaa ammattilaisen suunnittelemana aikataulutuksen, budjetoinnin, somistukset ja vuokratuotteita hääparin tärkeimpään päivään.Vuokratuotteissa tarjolla on tuolihuppuja, karkkibuffet-astiastoja ja mm. photobooth-somisteet. Meiltä saa myös ilmapallokaaria esimerkiksi karkkibuffetin yhteyteen.

Missä?

Olen käytettävissä ympäri Suomen. Moniammatillinen tiimini toteuttaa pienet ja isot juhlatilaisuudet ympäri Suomen.

Mikä on parasta?

Hääsuunnittelijana Juhlakirsikka tarjoaa ammattimaisen, tyylikkään ja samalla joustavan palvelun, johon hääpari voi olla tyytyväinen. Tarjoamme asiantuntevaa hääsuunnittelua ja -somistusta, ja huomioimme jatkuvasti hääparin toiveet ja häävieraiden mukavauuden ja viihtyvyyden.

Meidän tyyli

Juhlakirsikka on tyylikäs, tilannetajuinen, joustava, ammattimainen ja orinigal!

Vinkki!

Aikatauluttakaa hääsuunnittelu! Tämän avulla pääsette hahmottamaan työmäärää ja jakamaan työtaakkaa eri päiville (ja hääseurueelle).Palkatkaa hääsuunnittelija tekemään vähintäänkin yleissuunnitelma juhlatilasta, jotta saadaan yhtenäinen tunnelma koko juhlaan ja ammattilaisen tekemänä. Ottakaa kuitenkin jossain välissä vaikka kuukausi tauko suunnittelusta. Hengähtäkää ja muistakaa, miksi tähän suunnitteluun ryhdyttiin ylipäätänsä.