Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Juhlakirsikka

Onnistuneissa häissä on aina kyse ihmisistä!

Juhlakirsikan moniammatillinen tiimi toteuttaa tilaisuuksia pienestä yhteisestä illanvietosta aina usean sadan hengen häihin ja muihin häihin. Palvelemme asiakkaita ympäri Suomen!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Juhlakirsikka tarjoaa ammattilaisen suunnittelemana aikataulutuksen, budjetoinnin, somistukset ja vuokratuotteita hääparin tärkeimpään päivään. Vuokratuotteissa tarjolla on tuolihuppuja, karkkibuffet-astiastoja ja mm. photobooth-somisteet. Meiltä saa myös ilmapallokaaria esimerkiksi karkkibuffetin yhteyteen.

Missä?

Olemme tiimini kanssa käytettävissä ympäri Suomen. Moniammatillinen tiimini toteuttaa pienet ja isot juhlatilaisuudet ympäri Suomen.

Mikä on parasta?

Hääsuunnittelijana Juhlakirsikka tarjoaa ammattimaisen, tyylikkään ja samalla joustavan palvelun, johon hääpari voi olla tyytyväinen. Tarjoamme asiantuntevaa hääsuunnittelua ja -somistusta, ja huomioimme jatkuvasti hääparin toiveet ja häävieraiden mukavauuden ja viihtyvyyden.

Meidän tyyli

Juhlakirsikka on tyylikäs, tilannetajuinen, joustava, ammattimainen ja orinigal!

Vinkki!

Aikatauluttakaa hääsuunnittelu! Tämän avulla pääsette hahmottamaan työmäärää ja jakamaan työtaakkaa eri päiville (ja hääseurueelle).Palkatkaa hääsuunnittelija tekemään vähintäänkin yleissuunnitelma juhlatilasta, jotta saadaan yhtenäinen tunnelma koko juhlaan ja ammattilaisen tekemänä. Ottakaa kuitenkin jossain välissä vaikka kuukausi tauko suunnittelusta. Hengähtäkää ja muistakaa, miksi tähän suunnitteluun ryhdyttiin ylipäätänsä.