Juhlakirsikka

Juhlakirsikka tarjoaa tyylikkään ja asiantuntevan

Kuva Niko Kurvinen

Hääsuunnittelija, joka paneutuu jokaisiin juhliin koko sydämellään. Minun kautta saatte tyylikkään, asiantuntevan ja joustavan ammattilaisen, joka järjestää sekä hääparille että vieraille unohtumattomat juhlat!

Tampereen alue

Hääsuunnittelijat

Juhlakirsikka

Helenantie 8
37500 Lempäälä

Kysymykset & vastaukset

Juhlakirsikka tarjoaa ammattilaisen suunnittelemana aikataulutuksen, budjetoinnin, somistukset ja vuokratuotteita hääparin tärkeimpään päivään.Vuokratuotteissa tarjolla on tuolihuppuja, karkkibuffet-astiastoja ja mm. photobooth-somisteet. Meiltä saa myös ilmapallokaaria esimerkiksi karkkibuffetin yhteyteen.

Palvelu on saatavilla Pirkanmaan alueella, mutta somistamme juhlia ympäri Suomen.

Hääsuunnittelijan tavoittaa puhelimitse (p. 040 82 82 873) tai sähköpostitse (juhlakirsikka@gmail.com). Nettisivujen yhteydenottolomakkeellakin voi olla yhteydessä! Palvelulupauksen mukaan olemme yhteydessä asiakkaaseen hyvin pian yhteydenoton jälkeen.

Hääsuunnittelijana Juhlakirsikka tarjoaa ammattimaisen, tyylikkään ja samalla joustavan palvelun, johon hääpari voi olla tyytyväinen. Tarjoamme asiantuntevaa hääsuunnittelua ja -somistusta, ja huomioimme jatkuvasti hääparin toiveet ja häävieraiden mukavauuden ja viihtyvyyden.

Juhlakirsikka on tyylikäs, tilannetajuinen, joustava, ammattimainen ja orinigal!

Aikatauluttakaa hääsuunnittelu! Tämän avulla pääsette hahmottamaan työmäärää ja jakamaan työtaakkaa eri päiville (ja hääseurueelle).Palkatkaa hääsuunnittelija tekemään vähintäänkin yleissuunnitelma juhlatilasta, jotta saadaan yhtenäinen tunnelma koko juhlaan ja ammattilaisen tekemänä.