Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Holiday Inn hääpaikkana

Holiday Inn Helsinki City Centren 2. kerroksen ravintola soveltuu hyvin yksityistilaisuuksiin ja häihin. Salista on upea näköala yli Elielinaukion ja kesäkaudella käytössä on myös ravintolan terassi.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Holiday Inn Helsinki City Centre -hotellin kokoustilat löydät aivan kaupungin ytimessä päärautatieaseman vieressä. Kolme modernia ja valoisaa kokoustilaa yhdistettynä toimivat hyvin jopa 100 hengen ryhmille. Holiday Inn Helsinki City Centren toisen kerroksen ravintola soveltuu mainiosti yksityistilaisuuksiin illallisiin, häihin tai muihin perhejuhliin. Ravintolasalista avautuu upea näköala yli Elielinaukion ja kesäkaudella käytössä on myös ravintolan terassi.

Missä?

Holiday Inn Helsinki City Centre -hotellin löydät aivan kaupungin ytimessä heti päärautatieaseman vieressä. Tapahtumapaikka Helsingissä ei voisi sijaita keskeisemmällä paikalla. Vieraiden on vaivatonta saapua hotelliimme, tulivat he sitten autolla, junalla, metrolla tai bussilla.

Mikä on parasta?

Holiday Inn Helsinki City Centre -hotellissa asut aivan Helsingin ydinkeskustassa. Hotellin erinomainen sijainti Helsingin päärautatieaseman ja Oodi-kaupunkikirjaston vieressä tuo kaikki pääkaupungin palvelut, ravintolat, ostosmahdollisuudet ja kulttuuritarjonnan helposti ulottuvillesi. Helsingin Musiikkitalo ja Finlandia-talon kongressikeskus ovat myös vain parin minuutin kävelymatkan päässä. Hotelliin on helppo saapua omalla autolla, bussilla tai junalla. Laadukkaissa, skandinaaviseen tyyliin sisustetuissa huoneissa on hyvän yöpymisen lisäksi tarjolla myös ainutlaatuinen kokemus junien ystäville, sillä hotelli on rakennettu osin raiteiden päälle. Holiday Inn Helsinki City Centre tarjoaa nyt kohtaamisten uuden keskipisteen.

Meidän tyyli

Rento ja ystävällinen Holiday Inn -hotelli tarjoaa kansainvälistä fiilistä. Ammattititoinen ja huomaavainen henkilökuntamme tuo aurinkoa ja hymyä päivään.

Vinkki!

Taitava myyntipalvelutiimimme suunnittelee kanssanne teille ikimuistoisen ja uniikin tilaisuuden.