Ateljé Tuhkimotarina

Kaikki mitä tarvitset hääpäivääsi saman katon alta

Ateljé Tuhkimotarina on mittatilausompelimo sekä hääpukuliike. Heidi Tuisku valmistaa asiakkailleen täydellisesti istuvia ja uniikkeja hääpukuja toiveiden mukaan. Lisäksi liikkeessämme on myynnissä Heidi Tuiskun ja Tinna Designsin hääpukumallistot. Kokonaisuuden kruunaat valikoimissamme olevilla asusteilla, kuten hunnuilla, kengillä ja erilaisilla koruilla. Tutustu myös verkkokauppaamme!

Helsingin alue

Hääpuvut ja asusteet

Kysymykset & vastaukset

Valmistamme mittatilauspukuja asiakkaiden toiveiden mukaan. Pystymme toteuttamaan rajallisen määrän pukuja vuosittain, joten kannattaa olla ajoissa yhteydessä, etenkin jos häänne ovat kesäkaudella (touko-syys). Suosittelemme tekemään varaukset alkuvuoden ja kesän mittatilauspukua varten jo edellisen vuoden syksyn/loppuvuoden aikana. Näin varmistat paikkasi kalenterissa. Tinna Designs ja Heidi Tuisku hääpukumallistot on saatavilla sesongista riippuen 3-4kk toimitusajoilla. Asusteet kenkiä ja alusvaatteita lukuunottamatta löytyy verkkokaupastamme ja näin voit shoppailla niitä vaikka keskellä yötä. Kengät ja alusvaatteet on sovitettavissa ja ostettavissa liikkeessämme. Suosittelemme ajanvarausta!

Liike sijaitsee Storenkadulla Helsingissä lähellä Paavalin kirkkoa. Meille pääset kaikilla Hämeentietä ja Mäkelänkatua tulevilla busseilla ja ratikoilla. Myös autolla liikut meille helposti Tuusulan- tai Lahdentien kautta. Autot saat parkkiin kadun varteen. Pysäköinti on maksullinen.

Suosittelemme laittamaan tarjouspyynnöt ja tiedustelut sähköpostilla. Muista lisätä mukaan hääpäiväsi ja mahdolliset inspiraatiokuvat niin hinta-arvion antaminen on helpompaa.

Meiltä saat siis kaiken mahdollisen hääasuusi joko valmiina tai toiveiden mukaan tehtynä ja viimeisen päälle istuvana!

Moderni, naisellinen, rohkea, trendikäs, boheemi

Vuoden kaupallinen hääblogi 2015Vuoden kaupallinen hääblogi 2016

Kannattaa aloittaa suunnittelu ajoissa, jotta ehdit ottamaan välissä aikaa myös muulle elämälle!

Ateljé Tuhkimotarina

Sturenkatu 43-45
00550 HELSINKI

050 383 6803