Annette Tillander - Sormukset ja korut - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Annette Tillander

Annette Tillander Wedding Collection

Annette Tillander - Tunnettu omasta tyylistään! Annette Tillander Wedding Collection - Naiselliset ja kauniit kihlasormukset ja vihkisormukset.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Wedding Collection -mallistoon kuuluu mm. ihanan erilainen AneMy sormus, romanttinen Hilma ja kauniit Thora & Thora Flower sormukset. Sormukset ovat ihanan sirot, ja Annette on suunnittelut sormukset täydellisesti yhteensopiviksi. Mikä on sinun kaunis yhdistelmäsi? Annette Tillander Wedding Collection - mallistoon kuuluu myös kauniit huomenlahjat, ja sormuksiin yhteensopivat korvakorut ja riipukset. Annette Tillander Unique Collection on sinulle, joka etsit jotain uniikkia. Oletko aina haaveillut korusta, joka on juuri sinulle suuniteltu? Ajanvarauksella Annette auttaa teitä uniikkikorujen kanssa Ateljeessään Mikonkadulla. Annette Tillander Luxury Collection - Something Luxury for you

Mikä on parasta?

Kaikki Annette Tillanderin sormukset valmistetaan käsityönä Suomessa.