Vuoden Hääyritys 2018 -kategoriavoittajat löytyvät eri puolilta Suomea

Vuoden Hääyritys 2018 -kilpailun myötä häistä kiinnostunut yleisö sai jo neljättä kertaa päättää, mitkä ovat Suomen parhaimmat hääyritykset. Katso yritykset artikkelissa alempana!

Vuoden Hääyritys 2018 -kilpailussa eniten ääniä saanut yritys, kokonaiskilpailun voittaja julkistetaan Love me do -häämessuilla Helsingin Kaapelitehtaalla lauantaina 19.1.2019 klo 12.50.

Hääpukuliike Niinatar Niina Kuhta

– Menestyminen Vuoden Hääyritys -kilpailussa on minulle kunnia-asia juuri siksi, että valinnan tekevät asiakkaat suosikkejaan äänestämällä, yrittäjä Niina Kuhta Vuoden Morsiuspalvelu -kategorian voittaneesta Niinattaresta hymyilee onnellisena.

– Haluamme osaltamme olla laadukas ja tärkeä osa elämyksessä, joka häiden järjestäminen kokonaisuutena on, Niina kertoo Niinattaren uutta upeaa liiketilaa esitellessään. 

Häät-lehden ja Häät.fin päätoimittaja Sari Yli-Salomäki iloitsee hääyritysten esillenostamisesta. 

– Häiden järjestämisessä pärjäävät kaiken kaikkiaan parhaiten ne pienet yritykset ja yrittäjät, jotka toteuttavat hääparien persoonallisia toiveita ja uudistuvat jatkuvasti asiakkaiden toiveiden mukaan. Häiden ympärillä pyörii vuositasolla aika suuri summa rahaa, mutta se jakaantuu pieninä puroina todella monille yrityksille ja sillä on ilahduttavan iso työllistävä vaikutus taloudessamme, Sari summaa.

Love me do -häätapahtuman toimitusjohtaja Nonna Sjöberg kertoo hääalan muuttuneen Suomessa vahvasti viime vuosina: 

− Kenttä on laajentunut ja avautunut uusille ideoille, toimijoille ja tavoille tehdä bisnestä. Kehitykseen ovat vaikuttaneet ehdottomasti online- ja sosiaalinen media sekä yhteisöpalvelut, kuten Pinterest, joiden myötä kansainväliset häätrendit ovat olleet saatavilla saman tien. Muutos on tuonut mukanaan trendiaaltoja hääkakuista ruokiin ja asuista koristeluideoihin.

Vuoden Hääyritys 2018 -kategorioiden parhaat hääyritykset ovat tässä!

VUODEN PITOPALVELU 2018: Festa Zannoni
VUODEN HÄÄFLORISTI 2018: Kirkkonummen Kukka
VUODEN HÄÄKAUNEUSPALVELU 2018: Bella Pelo
VUODEN JUHLATILA 2018: Vanajanlinna
VUODEN HÄÄSUUNNITTELIJA 2018: Toscanan tuuli
VUODEN MORSIUSPALVELU 2018: Niinatar
VUODEN SULHASPALVELU 2018: Frakkipalvelu NAM
VUODEN KULTASEPPÄPALVELU 2018: Malmin Korupaja
VUODEN HÄÄLEIPURI 2018: Kakkutaikuri
VUODEN POLTTARIPALVELU 2018: Vauhtifarmi
VUODEN VIIHDEPALVELU 2018: Suomen Ilotulitus Oy
VUODEN HÄÄKUVAAJA 2018: Petri Mast Photography
VUODEN HÄÄPALVELU 2018: Iloveparty
VUODEN HÄÄKAUPPA 2018: Juhlamaailma
VUODEN JUHLAJUOMA 2018: Lehtikuohu (KontioMehu)
VUODEN HÄÄVISUALISTI 2018: Annika Välimäki Creative

Kilpailun tarkoituksena on nostaa esille upeita suomalaisia hääyrityksiä. Vuoden Hääyritys -kilpailun järjestää Love me do ja yhteistyökumppaneina vuoden 2018 kilpailussa ovat Hää- ja juhlaideasivusto amoriini.com sekä Häät-lehti & Häät.fi.

Vuoden Hääyritys 2018 -äänestyksen lopputulos koostui 75 % yleisön antamista ja 25 % ammattilaisraadin antamista äänistä. Yrityksille 16 kategoriassa kertyi yhteensä yli 42.000 yleisön antamaa ääntä. Ammattilaisraati koostui alan medioista ja ammattilaisista, joiden yritys ei ole mukana äänestyksessä. Ammattilaisraadissa ovat mukana edustajat mm. Häät-mediasta (Häät-lehti & Häät.fi), Hää- ja juhlaideasivusto amoriini.comista, Meidän häät -verkkopalvelusta sekä Häät ja Juhlat -lehdestä.

Jo yhdeksättä kertaa järjestettävä Love me do -häätapahtuma valtaa Helsingin Kaapelitehtaan 19.−20. tammikuuta 2019. Suomen suurimmassa häätapahtumassa esittäytyy yli 180 näytteilleasettajaa.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämessut