Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Vuodelle 2023 tulossa katseita kääntävää häämuotia ja trendejä!

BBFW22 - Agnieszka Swiatly

Kuva Barcelona Bridal Fashion Week

Ihastuttavat yksityiskohdat saavat puvut loistamaan

Omista Barcelonan häämuotiviikon 2022 suosikeista löytyi klassikoita, uusia trendejä ja näyttäviä pukuja. Häämuotiviikon kantavana teemana näkyivät tänä keväänä tuunatut klassikot sekä erilaiset hiuskoristeet ja statement-elementit puvuissa.

Erityisen virkistävää omasta mielestäni oli nähdä miten paljon oli vaihtoehtoja myös heille, jotka eivät halua pukeutua mekkoon. Upeita housupukuja ja tuunattuja sulhasten pukuja oli Barcelonan muotiviikolla esillä. Erityisesti pidin Carlo Pignatellin puvusta, jossa klassista valkoista oli piristetty värikkäillä tupsuilla. Miten ihanan rohkea!

Terveisin, Elli

KATSO KUVAT JA HÄÄPUVUN MERKKI KUVAA KLIKKAAMALLA

Katso videolta vuoden 2023 trendejä ennako häämuotia Barcelonasta

 

 

Häämuoti 2023: hurmaannu morsianten ja sulhasten muotitrendeistä Barcelonan häämuotiviikoilta -ohjelma on Häämessut netissä -tapahtuman ohjelmistoa. Se esittelee trendikkäimpiä luomuksia suoraan Barcelonan häämuotiviikkojen catwalkilta keväältä 2022. Ohjelman pituus 28 minuuttia. Ohjelma on ensiesitetty Häämessut netissä -tapahtumassa 29.10.2022.

 

ps. Trendikkäitä pukuja saa myös Suomesta, sillä esimerkiksi Modecan, Nicole Milanon ja Ateliér Pronoviaksen pukuja saa myös Suomesta.

Löydä omaan tyyliin täydellisesti sopiva häämekko Hääpukukoneesta

Muokattu: 11.5.2023