Veera-Maria voitti Monica Lorettin häämekon syksyn Häämessut netissä -tapahtumassa ja valitsi mieleisensä Fiancéessa

Kesän 2022 morsian Veera-Maria kävi sovittelemassa häämekkoja turkulaisessa Fiancéessa joulukuun alussa pian sen jälkeen, kun hän oli saanut iloisia uutisia ja kuullut voittaneensa Monica Loretti -häämekon Häämessut netissä -tapahtuman hääpukuarvonnassa. Lopulta kävikin niin, että Veera-Maria tuli liikkeestä ei vain yhden vaan peräti kahden upean mekon kera.

– Aloitin täydellisen häämekon etsinnän syksyn Häämessut netissä -tapahtuman jälkeen marraskuun puolessavälissä, jolloin kävin Turussa sovittamassa mekkoja kaasot seuranani kahdessa eri liikkeessä. Olin toki kerännyt jo useamman kuukauden ajan galleriaa häämekoista, jotka sillä hetkellä omaa silmääni miellyttivät, Veera-Maria muistelee.

Seuraavat Häämessut netissä 11.–15.3.2022
>> Osallistu messuarvontoihin!

Veera-Marian luonnonvalkoinen hääpuku Monica Loretti Camilla malli 4679

Ystävällinen vastaanotto sulatti sovitusjännityksen

Etukäteen Veera-Mariaa oli jännittänyt, osaako kohdata sovitustilanteen niin rennosti, että pystyy siitä myös nauttimaan yhdessä kaasojensa kanssa.

– Sain kuitenkin hääpukuliikkeissä niin lämpimän ja ystävällisen vastaanoton, että pystyin rentoutumaan tilanteessa heti. Mekkomieltymyksistä oli helppo puhua rennon höpöttelyn ja naurunkin lomassa. Mukavasta henkilökunnasta johtuen en myöskään kokenut vaikeana sanoa suoraan "ei" mekoille, jotka syystä tai toisesta eivät tuntuneet minulle oikeilta.

– Fiancéessa minut otettiin vastaan iloisesti ja ammattitaitoisesti. Mekkoja sovitettiin kaikessa rauhassa, ja tunsin olevani todella hyvissä käsissä. Minulle tuli sellainen tunne, että Tiina Grönin luotsaama Fiancéen osaava poppoo tekee omalta osaltaan kaiken, jotta minun suuri päiväni olisi täydellinen.

Mielikuva unelmamekosta muuttui sovitusten myötä

Unelmapukujen galleriaansa Veera-Maria oli etukäteen kerännyt erityisesti hyvin laskeutuvia ja kevyitä, esimerkiksi sifonkihelmaisia mekkoja, mutta yllättäen mieli muuttui sovitusten myötä.

– Olen omasta mielestäni jokseenkin harteikas ja lanteikas, jonka vuoksi huomasinkin suosikeikseni mekot, joissa on enemmän ryhtiä. Merenneitomalliset mekot toivat hienostuneella tavalla lanteitani esille, toisaalta tyllihelmaiset A-mallin hääpuvut korostivat vartaloni tiimalasia, Veera-Maria huomasi.

Hillitty laahus oli ollut Veera-Marian mieleen alusta alkaen.

– Sovitusten myötä ihastuin laahuksiin koko ajan enemmän. Tahdoin mekkoni ehdottomasti olevan luonnonvalkoinen ja edes jossain määrin selästä avoin.

– Ajattelin etukäteen T-paitapituisten tai pitkien hihojen korostavan huonolla tavalla hartioitani, ja sovitusten myötä huomasin tämän pitävän paikkaansa. Ohuet olkaimet antoivat leveille hartioilleni enemmän armoa, kun taas kokonaan olkaimettomista mekoista en ollut innoissani. Kokeilin kuitenkin muutamaa vain todetakseni, että kaipaan unelmien häämekkooni juurikin ne ohuet olkaimet tuomaan ryhtiä ja huolettomuuden tunnetta – eli poistamaan pelkoa siitä, että joutuisin nyppimään mekkoa pitkin iltaa ylöspäin. 

Merenneitolinjainen hääpuku Monica Loretti Camilla 4679 takaa ja edestä

Monica Lorettin hääpuvut valmistetaan Euroopassa

Voittomekokseen Veera-Maria valitsi Monica Lorettin Camillan (malli 4679). Korkealaatuiset Monica Loretti -hääpuvut suunnitellaan Italiassa ja ommellaan omassa tehtaassa Euroopassa. Aistikkaat yksityiskohdat sekä monipuoliset mallistot herättävät ihastusta maailmanlaajuisesti, ja pukujen jälleenmyyjiä on Suomessakin kautta maan.

>> Katso ajankohtaisia Monica Lorettin pukuja Hääpukukoneessa

Kesähäitä juhlitaan historiallisessa kivinavetassa elokuussa

Veera-Maria valmistautuu parhaillaan pieteetillä elokuussa 2022 Uudessakaupungissa vietettäviin häihinsä. Juhlapaikkana toimii 1800-luvun kivinavetta, joka on remontoitu modernilla tyylillä kuitenkin säilyttäen historiallinen henkäys. Juhlavieraiksi kutsutaan noin 120 sukulaista ja ystävää. Morsiusparin avuksi ja henkiseksi tueksi on lupautunut kolme kaasoa ja kolme bestmania, joille on seuraavaksi tarkoitus etsiä häiden teemaan sopivaa juhlavaatetusta.
 

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpuvut