Monica Loretti Finland

Valloittavaa hääpukumuotia Italiasta

Huippu häämuotia Italiasta! Korkealaatuiset, 100%:sesti Euroopassa suunnitellut ja valmistettu upeat Monica Loretti -hääpuvut saatavilla nyt myös Suomessa!

Kaikkialla Suomessa

Hääpuvut ja asusteet

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Monica Loretti on italiainen hääpukutuotemerkki, jonka puvut suunnitellaan ja valmistetaan 100%:sesti euroopassa. Monica Lorettilla on suomalainen tuotemerkkiedustus.

Missä?

Monica Lorettin mallistoja myyvät valtuutetut jälleenmyyjät. Pukuja ei voi ostaa verkosta. Tarkemmat tiedot nähtävillä häät.fi:n hääpukukoneesta.

Mikä on parasta?

Monica Loretti koostuu useista eri mallistoja, jotka pitävät sisällään eri tyylisuuntien hääpukuja täyttämään vaativatkin morsiamen odotukset. Mallistoista löytää valikoimaa kaikenkokoiselle..

Meidän tyyli

Itsetuotetut pitsit, aistikkaat yksityiskohdat, pukujen selkeälinjaisuus, keveys, monipuolinen hinta- ja kokoskaala, suomalaiseen makuun sopivia vaihtoehtoja.

Vinkki!

Monica Loretti pukuja on morsiamen mahdollista muuttaa mieleisekseen. Voit vaihtaa helman materiaaleja, poistaa kimalteita muuttaa pääntietä ja jopa yhdistää elementtejä kahdesta eri puvusta.