Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Monica Loretti Finland

Valloittavaa hääpukumuotia Italiasta!

Huippu häämuotia Italiasta! Korkealaatuiset, 100%:sesti Euroopassa suunnitellut ja valmistettu upeat Monica Loretti -hääpuvut saatavilla nyt myös Suomessa!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Monica Loretti on italiainen hääpukumerkki. Italian työtiimi tekee tiivistä yhteistyötä suunnittelun ja valmistuksen osalta Puolan ja Ukrainan työtiimien kanssa. Mallistot syntyvät monikansallisesta osaamisesta ja ovat 100% Euroopassa suunniteltu ja valmistettu. Monica Lorettilla on suomalainen maahantuoja ja tuotemerkkiedustus.

Missä?

Monica Lorettin mallistoja myyvät valtuutetut jälleenmyyjät. Tarkemmat tiedot nähtävillä häät.fi:n hääpukukoneesta.

Mikä on parasta?

Monica Loretti koostuu useista eri mallistoja, jotka pitävät sisällään eri tyylisuuntien hääpukuja täyttämään vaativatkin morsiamen odotukset. Mallistoista löytää valikoimaa kaikenkokoiselle..

Meidän tyyli

Itsetuotetut pitsit, aistikkaat yksityiskohdat, pukujen selkeälinjaisuus, keveys, monipuolinen hinta- ja kokoskaala tuovat suomalaiseen makuun sopivia vaihtoehtoja.

Vinkki!

Monica Loretti pukuja mahdollista tilata myös muunneltuina versioina. Vaihda helman materiaaleja, poista kimalteita, muuta pääntietä tai yhdistä elementtejä kahdesta eri puvusta.