Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Valojen uudistus vie syviin tunteisiin

Valojen uudistus

Kuva Susanna Nordvall

Häät-lehden numerosta 2/2019 voit lukea koskettavan kertomuksen Jennin ja Riku-Villen valojen uudistamisesta. Kun he menivät naimisiin, he tekivät sen painostuksesta, eivät pelkästään omaehtoisesta rakkaudesta. Valojen uudistaminen uskosta irtaantumisen jälkeen voimaannutti parin ja koko perheen.

Valojen uudistus

Kuva Susanna Nordvall

Riku-Villeltä Jennille

"Tänään en seiso tässä, koska muut odottavat, muut vaativat tai koska näin kuuluu tehdä.

Tänään seison tässä, koska tunnen niin suurta rakkautta sinua kohtaan. Tunnen arvostusta siitä, miten pidät itsestäsi huolta ja miten haluat parasta myös minulle ja lapsille.

Rakastan lempeyttäsi, avoimuuttasi, päättäväisyyttäsi ja hymyäsi. Rakastan suorasanaisuutta, naiseuttasi ja lämpöäsi. Rakastan rehellisyyttäsi, tunteellisuuttasi ja heittäytymistäsi.

Tänään ja aina, tahdon olla sinulle se, kenelle voit olla kaikkea sitä, mitä olet.

Haluan tuntea kanssasi tämän elämän. Jakaa ja tuntea tämä rakkaus.

Rakastan sinua."

Valojen uudistus

Kuva Susanna Nordvall

Kuva Eerika Näriäinen

Jennin ja Riku-Villen perhe nauttii elämästä tavallisen ihanaa arkea viettäen. Isla (istuu puussa), alhaalla vasemmalta oikealle Magnus, Jaakob ja Aabel.

Osta Häät-lehden 2/2019 digitaalinen versio Issuusta

Muokattu: 19.4.2024