Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Vihkisormus

Tutustu kevään 2024 suosituimpiin kihla- ja vihkisormuksiin

Häät.fin kevään suosituimmat vihkisormukset, timanttisormukset ja myös miesten vihkisormukset ovat hyvin moninaisia. On siroja, vintage vivahteisia, uniikkeja, erilaisia hiontoja jalokivissä ja timanteissa. Valkokulta on myös saanut väistyä valta-asemastaan, sillä suosituimpien joukossa on niin kelta- kuin punakultaakin.

Tässä Häät.fin Sormuskoneen 10 klikatuinta sormusta syksyn 2023 ja alkuvuoden 2024 aikana. Joukossa on sekä morsiamille suunnattuja timanttiunelmia kuin pelkistetympiä sormuksia sulhasille.

Häät.fin Sormuskoneessa on nähtävissä monipuolinen valikoima sormuksia, ja koostuu vain suomalaisista kivijalkaliikkeistä ja verkkokaupoista saatavissa olevista sormuksista.

Onko joku näistä sormuksista sinunkin suosikkisi?

Keto – AU3 Kultasepät

Keto-sormus on ollut Häät.fin Sormuskoneen suosituin sormus jo monta vuotta peräkkäin. Kevään 2024 suosituin versio Keto-sormuksesta on värittömillä timanteilla koristettu. Kultaseppä Jussi Louesalmen Keto valittiin Vuoden Kaunein Sormus -kilpailun voittajaksi vuonna 2017.

Keto-sormus on ihastuttava sormus, jonka epäsymmetrinen kivien asettelu antaa näyttävään sormukseen kevyen vaikutelman. Malliston 750 valkokultaisessa 4 mm leveässä Keto-sormuksessa on 15 kpl kirkkaita tw/vs timantteja.

Pallotaottu kihlasormus – Kultasepät Andreasen

Kultasepät Andreasenin seppien käsin takoma kihlasormus sulhaselle tyylikkäällä himmeällä hiekkamatta-pinnalla on yksi klikatuimmista. Taonta tehdään pallovasaralla, jolloin jokainen sormus on pinnaltaan uniikki. Sormus on saatavilla 2–10 mm leveyksissä.

Musta Höyhen – OJL Originals

Olli Johan Lindroosin Kide-malliston 2023 Vuosisormus keltakultaisena on klikatuimpien sormusten listalla uusi. Sormus on valinta uskalikolle ja rohkealle. Keltaisen kullan pehmeä sävy istuu iholle kauniisti ja mustat timantit säihkyvät mustaa magiaa.

Seppele - Tammi Jewellery

Tammi Jewelleryn valkokultainen Seppele-sormus on siro ja kaunis itsessään. Se on erilainen vaihtoehto yhdistää sormus toisen sormuksen rinnalle, jolloin kokonaisuudesta muodostuu kaunis yhdistelmä upeine kontrasteineen.

Pikkupisara – OZ Jewel

Mustatimanttinen sormus on supertyylikäs vaihtoehto, joka on helppo yhdistää muiden sormusten kanssa. Muotoilu on klassinen ja ajaton.

 

Satumetsä –  Saarikorpi Design

Satumetsä-timanttisormus on Vuoden Kaunein Sormus 2018. Satumetsää suunnitellessa Kristian Saarikorven tavoitteena oli tehdä klassinen timanttivihkisormus, mutta tavalla, jota ei ole ennen nähty. Sivusta katsottuna sormuksen rungon erikoinen ja vahva design pääsee hienosti oikeuksiinsa.

Sienna – Malmin Korupaja

Punakultainen ihastuttavasti muotoiltu Sienna-timanttisormus laboratoriotimanteilla. Siron sormuksen keskikivenä säihkyy ovaalin muotoon briljanttihiottu 0,50 ct timantti. Sen ympärillä kimaltelee yhteensä 10 pientä briljanttitimanttia.

Kastehelmi – Korkeila Helsinki

Korkeilan Kastehelmi-timanttisormus on kuin aamukasteen pisarat heinän varressa. Herkässä timanttisormuksessa upeat timantit sädehtivät valkokultaisessa rungossa. Tässä sormuksessa on 9 kpl briljantteja.

Siru – Korus Design

Siru-timanttisormuksen ohut, helmimäinen runko korostaa kauniisti sormuksen kirkasta timanttia. Tämän Korus Designin hurmaavan valkokultaisen sormuksen pieni timantti tuikahtaa ihastuttavasti valon osuessa siihen.

Natasha Pink – Festive

Karkkimaisen herkullista Festive Natasha-sormusta koristavat turmaliini, timantit ja pinkit safiirit. Keskikivenä olevaa ovaalihiontaista turmaliinia täydentävät epäsäännöllisesti asetellut briljanttihiontaiset timantit ja värikivet.

 

Jos et löytänyt listalta omaa suosikiasi,  kurkkaa vielä kevään 2023 suosikit Häät.fistä!

 

Nämä ja paljon muita Suomessa saatavilla olevia sormuksia löydät Häät.fin Sormuskoneesta!

Häät.fin Sormuskoneesta löydät satoja kihla- ja vihkisormuksia morsiamille ja sulhasille. Voit sovitella sormuksia paikallisessa kultasepänliikkeessä, tilata kotimaisesta verkkokaupasta tai käydä kultasepän pajalla!


Sormuskoneeseen

Muokattu: 26.4.2024