Kevään 2023 10 suosituinta kihla- ja vihkisormusta

Morsiamet ja sulhaset ovat tutustuneet Häät.fin Sormuskoneessa esillä oleviin vihkisormuksiin, timanttisormuksiin ja miesten vihkisormusksiin innokkaasti. Sormuskoneessa on myös paljon tämän hetken trendikkäimpiä siroja naisten sormuksia, jotka ovat suosittuja kihlasormuksia.

Valikoima Sormuskoneessa on monipuolinen ja koostuu vain suomalaisista kivijalkaliikeistä ja verkkokaupoista saatavissa olevista sormuksista.

Tässä Häät.fin Sormuskoneen 10 klikatuinta sormusta loppusyksyn 2022 ja alkuvuoden 2023 aikana. Joukossa on sekä morsiamille suunnattuja timanttiunelmia kuin pelkistetympiä sormuksia sulhasille. Värikäs safiirisormus pysyy edelleen suosituimpana, mutta rinnalle on noussut siroja timanttisormuksia.

Onko joku näistä sormuksista sinunkin suosikkisi?

Keto-sormus Jussi Louesalmi Vuoden Kaunein Sormus 2017

Keto-sormus AU3 Kultasepät

Keto-sormus on ollut Häät.fin Sormuskoneen suosituin sormus jo monta vuotta peräkkäin.

Jussi Louesalmen Keto-sormus on valloittava sormus, joka ei jää huomaamatta!  Epäsymmetrinen kivien asettelu antaa näyttävään sormukseen kevyen ja kukkaketomaisen vaikutelman. Kultaseppä Jussi Louesalmen Keto valittiin Vuoden Kaunein Sormus -kilpailun voittajaksi vuonna 2017.

KATSO SORMUS SORMUSKONEESTA

 

timanttisormus Satumetsä Kristian Saarikorpi Design

Satumetsä-timanttisormus Saarikorpi Design

Satumetsä on Vuoden Kaunein Sormus 2018. Satumetsää suunnitellessa Kristian Saarikorven tavoitteena oli tehdä klassinen timanttivihkisormus, mutta tavalla, jota ei ole ennen nähty. Sivusta katsottuna sormuksen rungon erikoinen ja vahva design pääsee hienosti oikeuksiinsa.

KATSO SORMUS SORMUSKONEESTA

Pallotaottu-kihlasormus mattapinta Kultasepät Andreasen

Pallotaottu kihlasormus sulhaselle Kultasepät Andreasen

Kultasepät Andreasenin seppien käsin takoma kihlasormus sulhaselle tyylikkäällä himmeällä hiekkamatta-pinnalla on yksi klikatuimmista. Taonta tehdään pallovasaralla, jolloin jokainen sormus on pinnaltaan uniikki. 

KATSO SORMUS SORMUSKONEESTA

timanttisormus solitairesormus Pikkupisara Oz Jewel

Pikkupisara-timanttisormus OZ Jewell 

Mustatimanttinen sormus on supertyylikäs vaihtoehto, joka on helppo yhdistää muiden sormusten kanssa. Muotoilu on klassinen ja ajaton.

KATSO SORMUS SORMUSKONEESTA

 

Tammi Jewellery valkokultainen Seppele vihkisormus

Seppele-vihkisormus Tammi Jewellery

Tammi Jewelleryn Seppele-sormus on siro ja kaunis itsessään, mutta erilainen vaihtoehto on yhdistää se toisen sormuksen rinnalle, jolloin kokonaisuudesta muodostuu kaunis yhdistelmä upeine kontrasteineen.

KATSO SORMUS SORMUSKONEESTA

Design Lancetta timanttisormus ovaalihiontaisella timantilla

Timanttisormus 3922 Design Lancetta

Design Lancettan solitairesormus 3922 on timanttisormus keltakullasta. Sormus on todella siro ja minimalistinen, ja siinä on vain yksi ovaalihiontainen 0,30 ct timantti.

KATSO SORMUS SORMUSKONEESTA

 

Kastehelmi timanttisormus Korkeila Helsinki

Kastehelmi-timanttisormus Korkeila Helsinki

Korkeilan Kastehelmi-timanttisormus on kuin aamukasteen pisarat heinän varressa. Keltakultaisessa sirossa kihlasormuksessa sädehtii briljantti- ja markiisihiontaisia timantteja yhteensä 0,55 ct. Sormus on kaunis puoliallianssi.

KATSO SORMUS SORMUSKONEESTA

 

malmin korupaja elea morganiitti vihkisormus

Elea-morganiittisormus Malmin Korupaja

Valloittava, vintage-henkinen Elea-timanttisormus on valkokullasta valmistettu. Sormuksen siro, puolipyöreä runko kaventuu imartelevasti kiviä kohden. Keskikivenä säihkyy radiant-hiottu, vaaleanpunainen morganiitti, jota reunustaa molemmin puolin kolme timanttia, yhteensä 0,07 ct.

KATSO SORMUS SORMUKONEESTA

timanttisormus Siru Korus Design

Siru-timanttisormus Korus Design

Siru-timanttisormuksen ohut, helmimäinen runko korostaa kauniisti sormuksen kirkasta timanttia. Tämän Korus Designin hurmaavan valkokultaisen sormuksen pieni timantti tuikahtaa ihastuttavasti valon osuessa siihen.

KATSO SORMUS SORMUSKONEESTA

OJL-Originals vihkisormus Kide

Timanttisormus Kide 0,50 ct Olli Johan Lindroos

OJL Originals -malliston Kide-timanttisormus on hurmaava yksitimanttinen valkokultainen kaunokainen. Olli Johan Lindroosin suunnittelema Kide äänestettiin Vuoden Kauneimmaksi Sormukseksi Häät.fissä vuonna 2016. 

KATSO SORMUS SORMUSKONEESTA

Jos et löytänyt listalta omaa suosikiasi kurkkaa vielä kevään 2022 suosikit Häät.fistä!

Nämä ja paljon muita Suomessa saatavilla olevia sormuksia löydät Häät.fin Sormuskoneesta!

Häät.fin Sormuskoneesta löydät sekä morsiamelle että sulhaselle kihla- ja vihkisormuksen, jota voit käydä sovittamassa kotimaisessa kultasepänliikkeessä, tilata sen suoraan valmistajan verkkokaupasta tai käydä tilaamassa sen suoraan sepän pajalta!


SORMUSKONEESEEN!

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset