Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Tule linjoille ja tee hääkakku- ja kuoharitasting etänä

Häämessut netissä -verkkotapahtumassa 22.–24.5.2020 pääsemme osallistumaan ihaniin tasting-tuokioihin kotoa käsin. Mikä ainutlaatuinen mahdollisuus tänä keväänä kun fyysinen yhteen kokoontuminen on ollut mahdotonta. Oletko ikinä osallistunut kakku- tai viinitastingiin aikaisemmin?

Varaa maisteltaa etukäteen ja tule nauttimaan ja oppimaan! Huomaathan että kakkumaisteluboxit on tilattava viimeistään su 17.5.2020. Ohjelma on maksuton, ja maisteltavat hankit itse etukäteen oman valintasi mukaan.

Katso kaikkien aikojen ensimmäisen Häämessut netissä -tapahtuman koko liveohjelma:

MESSUOHJELMA

Frangipani Bakery kakkutasting Häämessut netissä

LA 23.5.2020 klo 16.00: Suuri hääkakkutasting

By Frangipani Bakery

Tätä on odotettu! Frangipani Bakeryn Timon johdolla pääsemme herkuttelemaan heidän suosituimpien hääkakkumakujen parissa Häämessut netissä Facebook-livessä. Löytyykö täältä teidän hääkakkumakunne?

Huom! TILAA su 17.5. mennessä oma maisteluboxi vaikka kotiinkuljetuksella, jos asut pääkaupunkiseudulla tai Turun alueella. 

>> Kakku-maisteluboxi iso – 9 kakkumakua 59,90 €

>> Kakku-maisteluboxi pieni – 4 kakkumakua 24,90 €

Voit noutaa tilauksen Kotitila.fi:n noutopisteistä Helsingissä ja Turussa tai tilata kotiinkuljetuksen pääkaupunkiseudulle ja Turun seudulle (9,90 €). Voit tarkistaa kotiinkuljetuksen saatavuuden täällä. Kotitila.fi toimittaa tilaukset perille pe 22.5. klo 16–22. Tilaa samaan toimitukseen muutakin hyvää Kotitila.fi:n kotimaisilta tiloilta ja paikallisita tuottajilta.

Kuohuviinitasting by Vindirekt - Häämessut netissä

PE 22.5.2020 klo 16.30: Kupliva live-tasting

By Vindirekt

Tule mukaan maistelemaan kuohuviinejä ja samppanjaa tai vaan kuuntelemaan kivaa skumppatietoa Häämessut netissä -messujen Facebook-liveen.

Osta etukäteen yksi tai useampi maisteltava juoma kotiin, kutsu kaasot ja bestmanit katseluryhmään ja nauttikaa yhdessä! Ihanaa messutekemistä perjantai-iltapäivään!

Maistelemme yhdessä seuraavat kuohuviinit ja samppanjat Vesa Lammen opastamana: 

>> Moshi Moshi Organic Sparkling Extra Sec – Alkon tuotenumero 953841

>> Corvezzo Magnum (1,5 l) Organic Prosecco Extra Dry – Alkon tuotenumero 508998

>> André Clouet Grande Réserve – Alkon tuotenumero 537517

>> André Clouet Rosé – Alkon tuotenumero 937997

Viinimaa viinitasting - Häämessut netissä

LA 23.5.2020 klo 14.15: Tasting – Ruokaviinien saloihin!

By Viinimaa

Viinimaa pitää Häämessut netissä Facebook-liven, jossa pääsemme tutustumaan ruokaviineihin monipuolisesti. Käy jo etukäteen hakemassa alla näkyvät juomat kotiisi ja tutustukaa valko-, rosé- ja punaviineihin yhdessä. Liven tekee Louisa suoraan Saksasta ja on siksi englannin kielellä. Facebook-livessä pääset myös tekemään kysymyksiä kommentoimalla lähetystä liven aikana!

Tasting-viinit

>> Kungfu Girl Riesling 2018 Alkon tuote numero 516277

>> The Velvet Devil Merlot 2017 Alkon tuotenumero 407977

>> Band Of Roses Ros 2018 Alkon tuotenumero 930895

 

Katso kaikkien aikojen ensimmäisen Häämessut netissä -tapahtuman koko liveohjelma:

MESSUOHJELMA

Muokattu: 11.6.2020