Toivomuslähde säihkyy punertavaa loistetta

Toivomuslähde säihkyy punertavaa loistetta

Sandberg-timanttikorumallistosta Vuoden Kaunein Sormus 2016 -kilpailun finaalissa kilpailee punakullan lämpöä hehkuva Toivomuslähde-sarjan tuplahalosormus V-910R.

Sandbergillä asiakkaiden toiveita kuunnellaan mallien suunnittelussa tarkalla korvalla. Viestien ja tiedon virrasta tarkkaillaan niitä pieniä vinkkejä, jotka kertovat, mihin suuntaan suomalaisen korunkäyttäjän toiveet ja maku ovat menossa. Juuri tästä on kyse tämänkin sormuksen kohdalla. Finalistisormuksen suunnittelu lähti liikkeelle ratkaisuna yksittäisen asiakkaan pyyntöön ja tarpeeseen.

Modernissa lopputuloksessa häivähdys menneen ajan lumoa

Sormuksen suunnittelun lähtökohtana oli asiakkaan toive näyttävästä halosormuksesta, jossa punakulta tulisi esiin. Myös sormuksen hintaluokan pitäminen toivotuissa rajoissa oli huomioitava. Kuinka saada timanttikoruissa varsin vähän käytetty punakulta korostamaan kantajansa persoonaa ja antamaan kantajalleen ”hyvää loistetta”? Kuinka tehdä korusta sellainen, että aavistuksenomainen punertavuus pääsee esiin mahdollisimman kauniisti?

Uuri Sandbergin malli-idean toteutti Sandbergin tiimin kultaseppämestari Aki Valonen annettujen suuntaviivojen, mitoitusten ja toiveiden mukaisesti käyttäen omaa huippuammattilaisen silmää ja vuosikymmenten kokemusta malliseppänä. Näin lopputuloksena syntyi suuri säihkyvä timanttikenttä, jonka pohjalla punakullan lämmin väri hehkuu ja tulee huomatuksi, mutta alleviivaamatta. Valon osuessa sormukseen sen punakultainen runko vastaa punaisin sätein, kirkkaiden ja upeasti loistavien timanttien säestäessä kokonaisvaikutelmaa. 

Toivomuslähde säihkyy punertavaa loistetta

Sormuksen toteutus ja olemus on moderni, mutta sormuksessa on samalla aavistus menneen ajan lumoa – ehkä sen saa aikaan juuri punakullan ja timanttien mielenkiintoinen yhdistelmä.

Toivomuslähde
Vuoden Kaunein Sormus 2016 -kilpailun FINALISTI
Design Uuri Sandberg, Sandberg-timanttikorut

Materiaalit
Sormuksen keskellä loistaa 0,21ct briljanttihiontainen timantti, pienempiä timantteja on yhteensä 44 kpl. Koko sormuksessa on siten yhteensä 0,63ct H-vs -luokiteltuja timantteja. Valmistusmateriaalina käytetty 18K punakulta on sertifioitua kierrätyskultaa.

Toivomuslähde-sormus on saatavissa myös valkokultaisena, keltakultaisena sekä platinaisena. Samaan mallistoon kuuluu myös yhteensopivia korvakoruja, riipuksia ja kaulakoruja.

 

Vuoden Kaunein Sormus 2016 -kilpailu

>> Äänestä suosikkiasi 31.10.2016 mennessä Häät.fissä ja voit voittaa syksyn uutuuskorut, Kaleva Korun Valoisa-korusetin!

Suosikkejaan voi käydä ihastelemassa ja äänestämässä myös Vuoden Kaunein Sormus -osastolla 6h131 I love me -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 21.–23.10.2016.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset