Timanttikoru 199 000 eurolla. Siis mitä?!

Syksyn 2021 Hullujen Päivien kuvastoja selaillessaan monelta saattaa leuka loksahtaa auki. Timanttikoru 199.000 eurolla! Häät.fi kysyi idean takana olevalta Olli Johan Lindroosilta, mistä nyt on kysymys.

Olli Johan Lindroos - uniikkisormus yli 3ct timantilla

Suomen Kultaseppien Liitto valitsi Olli Johan Lindroosin Vuoden Kultasepäksi 2021 aiemmin tänä vuonna. Nimitys pisti omaa OJL-brändiä kehittävän miehen miettimään, että jotain ainutlaatuista juhlavuoden kunniaksi pitää tehdä.

– Saamme vähintään vuosittain kyselyjä yli 3 karaatin painoisista arvotimanteista, mutta hienoja sellaisia ei saa käsiinsä ihan joka päivä vaan upeat isot luonnontimantit ovat harvassa. Etsiskelyjen jälkeen löysin tämän ainutlaatuisen, täydellisyyttä hipovan yksilön ja päätin julkaista sen näyttävästi Hulluilla Päivillä, Olli Johan Lindroos taustoittaa. 

– Tämän yhden timantin avulla haluan samalla kertoa, että isoja timantteja todella on Suomessakin saatavilla, samoin laadukasta ja innovatiivista korumuotoilua.

Timantti 3,31 ct OJL Olli Johan Lindroos ovaali briljanttihionta

Koru timantin kehykseksi

Entä mitä tapahtuu sitten, jos joku päättää ostaa OJL:n lähes 200.000 euroa maksavan uniikkitimanttikorun 3,31ct E/FL GIA -timantilla?

– Kaikki alkaa kysymyksestä, mikä muisto tai arvo timanttisormukseen tai muuhun koruun halutaan liittää. Haluan suunnittelijana tietää, kenelle koru tehdään ja kuulla, mikä tarina tällä kivellä ja korulla kerrotaan tai mitkä arvot, muisto tai elämän kohokohta koruun halutaan kiinnittää, jotta uniikkikorun muotokieli palvelee asiakkaan haluamaa tarkoitusta, Olli Johan Lindroos kertoo.

Stockmannin Hullut Päivät ovat käynnissä 29.9.–6.10.2021.

Teksti Sari Yli-Salomäki / Häät.fi
Kuvat OJL

Jatka unelmiesi sormuksen metsästystä Häät.fi Sormuskoneessa

Sormuskoneeseen >

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset