Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Tee itse upeat paikkakortit ja kutsukuoret kalligrafialla - katso Havu ja Helmen workshopvideo

Hääkutsu kalligrafialla Havu ja Helmi

Haaveiletko kalligrafialle toteutetusta paperituotteista omissa häissäsi? Olisiko upeaa kirjoittaa kirjekuoriin osoitteet ja kattaukseen paikkakortit itse? Kauniilla kalligrafialla teet niistä taatusti uniikit ja näyttävät!

Katso Havu ja Helmen Milla ja Sini workshopvideo, joka tutustuttaa sinut modernin kalligrafian perusteisiin ja näyttää, miten kalligrafiaa voi itse käyttää hääjuhlan paperituotteissa. Saat neuvot helppoon alkuun ja pääset opastettuna hiomaan taitojasi eteenpäin. Ehkä löydät kalligrafiasta itsellesi uuden, ihanan harrastuksen? Tarvikkeina MIlla ja Sini käyttävät hiusterää (hyviä aloitusteriä ovat esimerkiksi Nikko G sekä Leonard G), kullanhohtoista Coliro Finetec -maalia sekä paksua, sileäpintaista paperia. Videolla esitellään myös vaihtoehtoisen tapa kirjoittaa kalligrafiaa ihan tavallisella tussilla.

Lähde opettelemaan modernia kalligrafiaa Havu ja Helmen Sinin ja Millan kanssa!

Video ensiesitettiin Häämessut netissä -tapahtumassa 11.-15.3.2022.

Muokattu: 8.4.2022