Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Tee itse kaunis juhlakampaus, joka sopii kaasoille tai juhlavieraille – katso video

Tässä ohjelmassa saat vinkkejä juhlakampauksiin ja kiharakampauksen tekemiseen itse. Voiko hiukset laittaa juhlaan itse?

– Kauniin ja kestävän kiharakampauksen voi loihtia itselleen helposti oikeilla tuotteilla ja pienellä harjoittelulla, vinkkaa Kika Packalen-Kippilä Hairbestiesiltä.

Katso video! Saat vastaukset alla näkyviin kysymyksiin. Video ensiesitettiin Häämessuilla netissä 5.–9.11.2021.

Miten voi rakentaa hyvän ja kestävän  kiharakampauksen

Mitä tarkoittaa kampauksen pohjatyöt ja miten tämän saa tehtyä itse?

Millaisia eri tapoja on tehdä kiharoita? Miten videolla nähtävä tyyli saavutetaan? Minkä tyyliset kiharat ja hiustyylit on tällä hetkellä trendikkäitä?

Miten kampaus saadaan kestämään? Onko siihen jotain jippoa, ettei kiharat laimene?

Kampauksen viimeistely on tärkeää. Onko viimeistelytuotteilla eroa ja millä perusteella ne valitaan?

Millaisia kaikkia eri tuotteita voi käyttää hiuksissa, jotta juhlakampaukseen saisi lisää jotain vau-efektiä? Mitkäasusteet hiuksissa on tällä hetkellä nousussa ja mitkä trendit näissä näkyy?

Millainen olisi hyvä peruspaketti, joka kannattaa hankkia, kun tekee kestävää kampausta itselleen juhliin? Tai antaa lahjaksi kaasoille, jotta he voivat kaunistautua hääpäivään?

Lue lisää kampauksista ja kauneudesta Häät.fissä

KAUNEUS

Muokattu: 10.4.2024