Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Täydellisen kaunis morsiuskimppu sidotaan käsityönä

Kuva Kukkamyynti Piilola Oy / Timo Punkari

Unelmakauniit hääkimput suunnitellaan jokaiselle morsiamelle toiveiden mukaan ottaen huomioon kulloisenakin sesonkina saatavat kukat sekä häiden tyylin.

Floristi järjestää tapaamisen morsiamen kanssa hyvissä ajoin ennen häitä, jolloin suunnittelupalaverissa luonnostellaan yhdessä hääkimppu ja muut mahdolliset tarvittavat kukkasomisteet.

Kuva Kukkamyynti Piilola Oy / Timo Punkari

Maalaisromanttinen omin varsin sidottu morsiuskimppu.

Kuva Kukkamyynti Piilola Oy / Timo Punkari

Omin varsin sidottu pisarakimppu.

Hääpuvun malli vaikuttaa morsiuskimpun tyyliin

– Hääpuvun väri ja malli, sekä morsiamen oma tyyli vaikuttavat oikeanlaisen kimpputyylin löytämisessä. Kimpun sävyjen valinnassa on hyvä ottaa myös huomioon morsiamen hiusten väri, ihon sävy sekä muut yksityiskohdat, kuten häiden teemavärit.

– On kuitenkin hyvä pitää mielessä, että morsiamen ei ole tarkoitus sulautua juhlapaikkaan, vaan erottua siitä. Juhlapaikan kukkien ei siis tarvitse toistaa kaikessa morsiuskimpun värejä ja sävyjä, kertoo kauppias Timo Punkari Kukkamyynti Piilolasta.

Kuva Kukkamyynti Piilola Oy / Timo Punkari

Pyöreä omin varsin sidottu morsiuskimppu pioneista ja David Austin ruusuista.

Kuva Kukkamyynti Piilola Oy / Timo Punkari

Pyöreä omin varsin sidottu morisiuskimppu kesäkauden kukista.

Suosituin morsiuskimpun muoto on pyöreä, mutta käytännössä hääkimpun muodoissa vain mielikuvitus on rajana. Toteutustekniikoita on paljon, ja niitä voidaan yhdistellä persoonallisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

 

Kuvat Kukkamyynti Piilola / Timo Punkari

Muokattu: 25.8.2023