Tanja Hakala on Häät-lehden uusi tuottaja

Tanja Hakala on Häät-lehden uusi tuottaja

Kuva Johanna Lehtinen

Häät-lehti on saanut joukkoonsa uuden tuottajan! Porilainen free-toimittaja Tanja Hakala on uusi Järjestelyt & Matkat -osion tuottaja. Tarmokas Tanja saattaa olla jo osalle vanhastaan tuttu: hän on kirjoitellut mm. Häät.fissä Lumisadeprinsessa -blogia.

Tässä Tanjan mietteitä tulevista haasteistaan:

Olen aivan hullaantunut ja innostunut uudesta työstäni Häät-lehden parissa. En malta odottaa, että pääsen täysillä herkullisten ja idearikkaiden juttujen kimppuun työstämään häistä kiinnostuneille lukijoillemme upeaa seuraavaa numeroa.

Olen tehnyt free-toimittajan töitä yli kahdeksan vuotta pääosin Satakunnassa, missä asustelenkin.  Olen erikoistunut koti- ja sisustusjuttuihin sekä yritysmaailman artikkeleihin. Ja nyt päiviäni ilahduttaa saippuakuplien tavoin työni Häät-lehden Järjestelyt & Matkat -osion tuottajana. Toimittajatyöni vastapainoksi perustin hääsuunnittelua tarjoavan yritykseni, Lumihopean, viime vuonna.

Hurmioituminen häistä sai pienen alkusysäyksen jo elokuussa 2009, kun toimin isosiskoni häissä kaasona. Pian aloimmekin jo mieheni kanssa suunnitella omia talvihäitämme, jotka juhlittiin viime tammikuussa. Osa saattaakin muistaa Lumisadeprinsessa-blogini täällä Häät.fi -sivustolla.

Pidän myös hääblogia nimeltä BLACK.bling.WHITE, joka omien hääsuunnittelujen saavutettua päätöspisteensä jatkaa yleistä linjaa antaen välillä erikoisiakin vinkkejä. Olen itsekin hääblogien suurkuluttaja ja monen morsiamen sekä muutaman sulhasenkin blogit ovat melkein päivittäisellä lukulistalla.

On todella huikeaa lähteä tekemään Suomen ihaninta häälehteä juuri teille! Olenkin jo ollut yhteydessä muutamaan tulevaan hääpariin aiheiden tiimoilta ja odotettavissa on myös jatkoa. Minuun saa ottaa yhteyttä ideoiden ja ehdotusten osalta.

Ihanaa kesää, ollaanhan kuulolla,

Tanja Hakala
Tuottaja Järjestelyt & Matkat
p. 045 631 4099
etunimi.sukunimi (at) editus.fi

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häät-lehti