Tanja Hakala nousi Häät-lehden toimituspäälliköksi

Tanja Hakala Häät-tiimi

Kuva Stelios Kirtselis

Häät-lehden toimitus sai lisävoimia, kun vuodesta 2012 lähtien Häät-lehdessä tuottajana toiminut viestinnän moniosaaja, toimittaja ja kirjailija Tanja Hakala nimitettiin Häät-lehden toimituspäälliköksi toukokuussa 2019. Tanjan vastuulla on lehden sisällöntuotanto ja yhteistyö lehden painopinnan valmistavan pre press -yhteistyökumppanin Faktorin kanssa. Aikaisemmin Tanja tuotti sisältöä Häät-lehden Hääopas ja Häämatkat -osioihin.

– Odotan innolla, miten perinteikäs, vuodesta 1994 lähtien ilmestynyt Häät-lehti kasvaa ja kehittyy Tanjan idearikkaissa käsissä, kun entistä kokonaisvaltaisempi vastuu siirtyy hänelle, päätoimittaja Sari Yli-Salomäki myhäilee.

– Olen todella innoissani tästä huikeasta mahdollisuudesta. Ympärilläni on huipputyypeistä koostuva timanttinen tiimi, jonka kanssa lehden tekeminen on yhtä juhlaa. Haluan luoda sisältöä, joka herättää syviä tunteita, rakkauden kuplintaa ja herkkää kiitollisuutta. Yhteisestä matkasta on tulossa mahtava, tietenkin! toimituspäälliköksi nimitetty Tanja Hakala hehkuttaa.

Riia Koivisto aloitti tuottajana

Riia Koivisto

Häät-tiimiä on lisäksi kutsuttu vahvistamaan meikkaaja-kampaaja Riia Koivisto, jonka taitavaa kädenjälkeä on nähty usein Häät-lehden muotikuvausten maskeerauksissa ja kampauksissa. Parin viime vuoden aikana Riia on laajentanut osaamistaan myös kukkien sidontaan, ja julkaisi keväällä esikoiskirjansa Kukkajuttuja. 

Riia Koivisto toimii jatkossa Häät-lehden Muoti & Kauneus -osion sisällöntuotantotiimissä erityisesti kauneuteen liittyvien aiheiden tuottajana. Osiosta kokonaisuutena vastaa päätoimittaja Sari Yli-Salomäki ja häämuotikuvauksia koordinoi Nina Röntynen.

Sanna Laaksonen nimitettiin asiakkuuspäälliköksi

Sanna Laaksonen Häät-media

Asiakkuuspäällikkö Sanna Laaksonen (oik.) tapasi Tampereen Häämessuilla Veera Matilaisen Kokkikoulu Espasta.

Häät-median mediamyynnissä vuodesta 2002 asti toiminut Sanna Laaksonen on nimitetty asiakkuuspäälliköksi. Aina aurinkoinen Sanna vastaa avainasiakkaiden kanssa tehtävistä monikanavaisista yhteistyösopimuksista. Aikaisemmin Sanna toimi Häät-mediassa myyntipäällikkönä.

Vuodesta 1994 lähtien kaksi kertaa vuodessa ilmestynyt Häät-lehti on Häät.fin sisarmedia, ja sitä julkaisee Editus Oy. Häät-lehteä julkaistaan painettuna lehtenä ja näköislehtenä.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häät-lehti