Tampereen Häämessut tuo luovuuden juhlan luoksesi

Hääkengät, hääkimppu – Tampereen Häämessut

Kuva Terje Sollie / Pexels

Onko ensi vuonna teidän päivänne? Sanotteko Tahdon ja tanssitte yhdessä avioliiton satamaan läheisten ja rakkaiden ihastellessa ja huokaillessa hiljaa? Onko häihin vielä aikaa, mutta olisi hyvä istuttaa inspiraation siemen jo itämään?

Tampereen Häämessut tuo ideat, tuotteet ja palvelut häiden sekä muiden juhlien järjestämiseen Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen 4.–5.2.2023. Messutapahtuma keskittyy luovuuden juhlaan, jossa ihana häätunnelma, rakkauden täyteiset ajatukset ja hääunelmat ottavat tuulta alleen.

Häämessuilla mukana olevat näytteilleasettajat auttavat juhlien suunnittelussa ja kertovat erilaisista vaihtoehdoista. Messuilla kävijät pääsevät tutustumaan eri kultasepänliikkeiden korumallistoihin, juhlataloihin ja catering-palveluihin sekä hääkuvaajiin. Mukana on myös pukuvuokraamo, räätälistudio, tanssikoulu ja hääpukuliike. 

Kihlasormukset Tampereen Häämessut

Kuva Sandy Millar / Unsplash

Huippusuosittu hää- ja juhlamuotinäytös avartaa juhlapukeutumisen mahdollisuuksia. Muotinäytöksessä nähdään säkenöiviä hääpukuja, miesten juhla-asuja ja asusteita. Pukujen loisto jatkuu myös hääpukunäyttelyssä, jossa on esillä aikaisemmin julkaisemattomia luomuksia.

Tampereen Häämessujen ohjelmakattaus antaa vinkkejä muun muassa sulhasen pukeutumistrendeihin, vihkimisvalmisteluihin ja häihin liittyviin asiakirjoihin. Vuoden Koru -kilpailun voittaja julkistetaan messujen sunnuntaina. 

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu tuottaa messuille kattauskilpailun, joka tarjoaa vinkkejä oman ikimuistoisen juhlakattauksen suunnitteluun. Kävijät pääsevät äänestämään suosikkiaan. Lisäksi Tredun opiskelijat tekevät tapahtumassa pikakampauksia. Kakunmaistatuspiste herättelee makuhermoja ja inspiroi oman kahvipöydän kruunun suunnittelussa.

Kutsu- ja plaseerauskorttien DIY-pajassa kävijät pääsevät kokeilemaan omia askarteluideoita ja ihastelemaan muiden tekemiä askarteluja.

Tampereen Häämessut 2023 Luovuuden juhlaa

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, YHTEISTYÖSSÄ TAMPEREEN HÄÄMESSUT

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämessut