Tampereen Häämessut täyttää 25 vuotta – tapahtuma siirtyy TähtiAreenalle

Tampereen Häämessut 2019

Juhlavuottaan viettävä tapahtuma pidetään 9-10.2.2019 uudessa paikassa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenalla. Samalla vastuu messujen järjestämisestä on siirtynyt Tampereen Messut Oy:n tapahtumatoimistolle Finland Eventsille.


Tampereen Häämessuilla on luvassa monenlaista hääparia inspiroivaa ohjelmaa; on tietoiskuja, pukunäytöksiä, maistatuksia ja kymmenittäin alansa parhaita näytteilleasettajia.

Mielenkiintoisia tietoiskuja on luvassa ohjemalavalla ja osastoilla molempina messupäivinä. Ohjelmalavalla Riina Sorjonen Lapinniemen Helmestä neuvoo, kuinka pääsee eroon huonosta ihosta teemalla uusi upea heleä minä molempia messupäivinä.

Häät-lehden päätoimittaja Sari Yli-Salomäki ja Pukuvuokraamo Kavaljeerin Taina Harinen antavat neuvoja miesten pukeutumisvaihtoehdoista häissä. Käykää kuuntelemassa ohjelmalavalla sunnuntaina klo 11.30-11.45 mikä on virallinen pukeutumisetiketti häissä? Millaisia trendejä on nousussa? Mitä on tulossa seuraavaksi?

Helena Ahti-Hallberg antaa lauantaina klo 12.30 ja 14.30 oppia korkokengillä kävelyyn ja neuvoo kuinka harjoittella kotona vaikka ilman korkokenkiä (osastolla E419)
.

Katso tarkka ohjelma Tampereen Häämessujen Ohjelma-sivulta >>

Tampereen Häämessujen kulisseissa kuhisee

Häämuotia 2019Häämessut eivät tietenkään ole kunnon messut, jos näytöslavalla ei nähtäisi hääpukuja.

– Häämuotinäytöksessä esillään upeat morsiuspukujen uutuudet, klassikkoja unohtamatta. Sulhanenkin voi löytää näytöksestä vinkkejä elämänsä tärkeimmän päivän pukeutumiseen. Lavalla nähdään myös paljon vihkisormusvaihtoehtoja ja muita koruja sekä juhlapukeutumista myös häävieraille, kertoo näytöstä järjestävä Jenni Ahola.

Häämuotinäytökset ohjelmalavalla lauantaina ja sunnuntaina 12-12.30, 14-14.30 ja 16-16.30. Käytetyt hääpuvut täyttävät catwalkin molempina päivinä klo 13-13.20.

Tampereen häämessut 2017

Kuva Mika Peltomaa

Äänestyksiä, työpajoja ja maistiaisia


Tampereen Häämessuilla löytyy myös inspiraatiota kattauksiin ja hääkimppuihin. Kauniita hääkattauksia pääsee ihailemaan ja äänestämään (osasto E80) ja upeista hääkimpuista puolestaan inspiroidutaan ja myös äänestetään (osasto E1500).

Häämessuilla on mahdollisuus tutustua myös tämän hetken kuumimpaan häämuotiin Häät.fin Kaunein Hääpuku 2019 -kilpailun myötä. Messuilla on 10 finalistihääpukua livenä ihaltavana johtavilta kansainvälisiltä morsiuspukumerkkeiltä, ja yleisö saa äänestää omaa suosikkiaan messuilla. Äänestys jatkuu Häät.fi-sivustolla helmikuun loppuua asti. (osasto E519)

Hääteemaisessa askartelupajassa (osasto E619) pääset oppimaan korttiaskartelua ja näet kuinka erottaudut höyhenillä ja sulilla hääkoristeiluissa. Askartelulehti Ihanan toimittaja ja Heidi did it -blogin kirjoittaja Heidi Kormano opastaa molempina päivinä klo 10-13 (kortit) ja 14-17 (höyhenet).

Omaan hääkampaukseen löydät ideoita ja näet kuinka kampauksia toteutetaan kun Tredun Helmi tekee yleisön edessä juhlakampauksia ja meikkejä Käytetyt hääpuvut -esityksen malleille. Tredun Helmi loihtii myös pikakampauksia ilmaiseksi messuvieraille. (osasto E1200)

Lisäksi luvassa hääkakkujen maistatusalue Tredun kondiittoriopiskelijoiden voimin (osasto E1400) ja Purppurahelmen osastolle (osasto E728) pääsee maistelemaan macaronseja ja fantasiapipareita.

Tampereen Häämessut

9.–10.2.2019
 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreena

Ilmailunkatu 20, Tampere
la klo 10–17
su klo 10–17

www.tampereenhaamessut.com/


ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä TAMPEREEN HÄÄMESSUT

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämessut