Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Talvihäät täydellisen auringon alla

talvihaat

Kuva Josefin Westin

Noora ja Johannes järjestivät talvihäät Siilinjärvellä. Kultainen auringonpaiste, lumi jalkojen alla ja pakkashuurre olivat omiaan tekemään juhlasta ikimuistoisen. Sawo Huskyn huskyvaljakko kiidätti tuoreen avioparin kohti juhlia.

talvihaat

Kuva Josefin Westin

Huskyvaljakon kyydissä hääjuhlaan

Noora ja Johannes vihittiin Siilinjärven kirkossa 19.1.2019 ja juhlat järjestettiin Ruokoniemen leirikeskuksessa. Huskyvaljakolla he saapuivat vihkimisen jälkeen juhlapaikalle.

- Olen ammatiltani eläinlääkäri, ja työskentelin ennen häitä pari kuukautta pieneläinklinikalla, jossa yksi hoitaja tekee töitä myös huskien parissa. Yhtenä aamuna kahvikupin äärellä hän väläytti idean, että hääajoneuvonamme olisikin huskyvaljakko! Lähetin samantien leikilläni miehelleni asiasta viestin. Mieheni rakastui oitis ideaan ja niinpä Sinin (hoitaja) avustuksella saimme asian järjestettyä! Kirkosta lähdimme ihan tavallisella, koristelemattomalla autolla, jonka ajoi sitten pelkkä kuski ilman meitä juhlapaikalle. Vieraiden suureksi yllätykseksi perästä tulimmekin me huskyvaljakon kyydissä! Erityisen tästä teki myös se, että päivää ennen häitä veimme kaikki saksalaiset vieraamme saman yrityksen huskyvaljakkoajelulle! Noora kertoo.

talvihaat

Kuva Josefin Westin

Nooran ja Johanneksen sormukset ovat Eliise Maar Jewelleryn mallistosta. Nooran sormus on nimeltään Frost.

talvihaat

Kuva Josefin Westin

Nooran look

Häämekko: tilattu netistä  
Meikki: itse tehty 
Korut: Kalevalan Lumikukka-sarjan hopeiset kaulakoru ja rannekoru 
Kengät: kuvauksissa Nooran isoisoisän lämpimät itsetehdyt huopikkaat, juhlissa harmaat korolliset talvikengät 
Nooran kampaus: Terhi Back, Parturi-Kampaamo Back 

talvihaat

Kuva Josefin Westin

Johanneksen look 

Puku: Dressmann ja Halonen 
Kravatti ja kengät: Halonen 

talvihaat

Kuva Josefin Westin

Häiden tyyli noudatteli maanläheisesti Suomen talvista luontoa. Kukat loihti Nooran floristiäiti ja catering hoitui itse tehden. Kakut tilattiin Siilinjärveltä Café Buustista.


 

talvihaat

Kuva Josefin Westin

Teksti Tanja Hakala / Häät.fi
Kuvat Josefin Westin Photography

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 2/2019. Nooran ja Johanneksen häistä ja paljosta muusta voit lukea näköislehdestä, jonka löydät Issuusta.

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuusta

Muokattu: 29.8.2022