Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Supersuloiset hattaransävyiset häät

natashaolli

Kuva Maria Hedengren

Mustion linna sai toimia mahtavana näyttämönä Natashan ja Ollin satumaiselle hääjuhlalle. Näissä häissä nähtiin paljon vaaleanpunaisen sävyjä, hempeitä yksityiskohtia ja huumaavan runsasta kukkamerta.

natashaolli

Kuva Maria Hedengren

Hempeän pastelliset häät

Somistus ja värit olivat pastellisen värimaailman rikkaasti kyllästämiä. Hempeää vaaleanpunaista, laventelia, valkoista ja ripaus vihreää.

 

Näyttävät hääkukat

Hääjuhlassa panostettiin näyttäviin kukkiin aina koristelusta hääseurueen asustamiseen. Kaasojen yhtenäiset asut jatkoivat teemaa kauniisti. Hevoskärryt, tyylikäs päivällinen ja upea kakku puhuivat samaa kaunista kieltä keskenään.

 

Hevoskärryt hääparille

Natasha muistelee hääjuhlan kahta parhainta hetkeä: hevoskärryajelua kaasojen kanssa ja Ollin näkemistä sulhasena ensimmäistä kertaa. Ollin mielestä parasta päivässä oli nähdä Natasha seremonian alussa ja todeta, miten kaunis hän on.

natashaolli

Kuva Maria Hedengren

Hääsuunnittelu voi olla haastavaa

Häiden suunnittelu Seattlesta käsin Helsinkiin oli melkoinen homma. Ollin perhe Suomessa auttoi paria kaikessa mahdollisessa. Aikataulutus oli myös haastava eikä kaikille puheille ollutkaan aikaa. Pari sai onneksi väliin jääneen puheen videon välityksellä myöhemmin ja pääsi sitä kautta vielä uudelleen tärkeän päivän tunnelmaan.

 

Mikä häissä meni pieleen?

Natasha myöntää, että jos voisi, hän olisi ollut hääpäivänä vähemmän stressaantunut.

– Syöminen oli myös mielenkiintoista, sillä mekossa oli kireä korsetti! Olli taas olisi halunnut ehtiä maistamaan cocktailbaarista enemmän drinksuja.

 

Häämatka peruuntui koronan vuoksi

Parin piti lähteä Etelä-Ranskaan toukokuussa 2020, mutta korona sekoitti suunnitelmat. Häämatka odottaa siis vielä hetken toteutumistaan.

 

natashaolli

Kuva Maria Hedengren

Tyylin avaimet

 

NATASHA

Mekko Allure Bridals, Zazabella

Kengät Ted Baker

Hiukset ja meikki Anna, Tangle Oy

Korvakorut BHLDN

Kihlasormus AneMy Rae

Vihkisormus Annette Tillander

 

OLLI

Puku ja kengät Gasell GP

Sormus OJL

 

Catering Mustion Linna

Valokuvaus Maria Hedengren

Bändi Ruby

Kakkukoriste The Letter Loft

Kaasojen mekot BHLDN

Kukat Salon Kukka

 

natashaolli

Kuva Maria Hedengren

Teksti Tanja Hakala / Häät.fi 
Kuvat Maria Hedengren

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 2/20. Voit osaa lehden näköisversion itsellesi TÄÄLTÄ.

Muokattu: 9.4.2024