Suomen suurin häätapahtuma Love me do valtaa Kaapelitehtaan ja palkitsee Vuoden hääyrityksen 2023

Suomen suurin häätapahtuma Love me do valtaa Helsingin Kaapelitehtaan 21.−22. tammikuuta 2023. Tapahtumaan osallistuu jopa noin 150 näytteilleasettajaa ja palvelua.

Molempien messupäivien mittaan on tarjolla kolme häämuotinäytöstä. Kaikkiin niihin on valittu mallit, jotka tuovat esille yhteiskuntamme monimuotoisuutta ja sitä, miten jokainen meistä on omalla tavallaan kaunis. Esillä on sekä kotimaista että kansainvälistä häämuotia.

Hääpukunäytös Love me do  -hääpahtuma 2022 syksy

Mikä palvelu on Vuoden hääyritys 2023?

Tapahtuman kohokohtiin kuuluu Vuoden hääyritys 2023 -palkinnon jakaminen lauantaina 21. tammikuuta klo 12.

− Häät työllistävät vuosittain valtavan määrän osaavia yrittäjiä: catering service -yrityksiä, meikki- ja hiusalan erityisosaajia, floristeja ja monia muita. Me uskomme kotimaiseen osaamiseen ja yrittämiseen, ja haluamme siksi nostaa näitä omien alojensa huippuammattilaisia esiin, Love me do:n toimitusjohtaja Nonna Sjöberg kertoo.

Nyt seitsemättä kertaa järjestettävä Vuoden hääyritys -kilpailu järjestettiin yleisöäänestyksenä yhteistyössä Hääideasivusto amoriini.comin häähakemiston ja Häät-lehden & Häät.fin kanssa. Yhteensä kilpailuun osallistui 86 eri yritystä.

Love me do 2018

Kuva Marissa Tammisalo / Love me do

Äänestyksiä ja rakkaustarinoita

Love me do -tapahtuma elää ajassamme, joten se tarjoaa esimerkiksi häämeikkiin ja -kampaukseen luonnonmukaisilla tuotteilla tehtyjä ratkaisuja.

Tapahtuma myös osallistaa vieraitaan. Tänä vuonna kävijät voivat esimerkiksi äänestää kauneimmasta hääkattauksesta tai kertoa oman rakkaustarinansa Love me do -nettisivuilla ja samalla osallistua kilpailuun, jonka voittaja saa omakseen Primehotels-hotellilahjakortin.

– Uskomme kauniisiin rakkaustarinoihin ja tänä vuonna pyydämme niitä vierailtamme. Haluamme erilaisia tarinoita erilaisilta pareilta, jotta muistaisimme, että hääjuhlan ollessa liiton kaunis ja tärkeä hetki, avioliitossa tärkeintä on rakkaus. Yleisö saa äänestää niistä kauneimmat ja samalla lunastaa mahdollisuuden voittaa Kalevalan lahjoittaman korupalkinnon, Nonna Sjöberg toteaa.

Hääkattauskilpailu Love me do -häätapahtuma 2022 syksy

Love me do -tapahtumasta voi ammentaa myös inspiraatiota sormuksen hankintaan, hääkoristeisiin, tarjoiluihin, kattauksiin ja kukkiin. Tapahtuman juontaa muodin moniosaaja Juri Silvennoinen.

Häät-lehtiä

Kuva Artisan Photography

Häät-lehti & Häät.fi messuilla osastolla 84

Muista käydä moikkaamassa Häät-tiimiä osastolla 84 ja kysymässä neuvoja mihin tahansa häiden järjestämiseen liittyvään yksityiskohtaan. Osta kotiinviemisiksi Häät-lehtiä edullisin messutarjouksella 3 lehteä 10 €. Tarjoukseen voi valita myös uusimman upeuden eli 30-vuotisjuhlanumeron (norm. 9.30€). Häät-tiimin Sonjan, Sarin ja Sannan emännöimällä osastolla voit myös napata itsestäsi ja seurueestasi kivan hääselfien, nähdään pian!

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämessut