Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Suomen suurin häätapahtuma Love me do valtaa Kaapelitehtaan ja palkitsee Vuoden hääyrityksen 2023

Suomen suurin häätapahtuma Love me do valtaa Helsingin Kaapelitehtaan 21.−22. tammikuuta 2023. Tapahtumaan osallistuu jopa noin 150 näytteilleasettajaa ja palvelua.

Molempien messupäivien mittaan on tarjolla kolme häämuotinäytöstä. Kaikkiin niihin on valittu mallit, jotka tuovat esille yhteiskuntamme monimuotoisuutta ja sitä, miten jokainen meistä on omalla tavallaan kaunis. Esillä on sekä kotimaista että kansainvälistä häämuotia.

Hääpukunäytös Love me do  -hääpahtuma 2022 syksy

Mikä palvelu on Vuoden hääyritys 2023?

Tapahtuman kohokohtiin kuuluu Vuoden hääyritys 2023 -palkinnon jakaminen lauantaina 21. tammikuuta klo 12.

− Häät työllistävät vuosittain valtavan määrän osaavia yrittäjiä: catering service -yrityksiä, meikki- ja hiusalan erityisosaajia, floristeja ja monia muita. Me uskomme kotimaiseen osaamiseen ja yrittämiseen, ja haluamme siksi nostaa näitä omien alojensa huippuammattilaisia esiin, Love me do:n toimitusjohtaja Nonna Sjöberg kertoo.

Nyt seitsemättä kertaa järjestettävä Vuoden hääyritys -kilpailu järjestettiin yleisöäänestyksenä yhteistyössä Hääideasivusto amoriini.comin häähakemiston ja Häät-lehden & Häät.fin kanssa. Yhteensä kilpailuun osallistui 86 eri yritystä.

Love me do 2018

Kuva Marissa Tammisalo / Love me do

Äänestyksiä ja rakkaustarinoita

Love me do -tapahtuma elää ajassamme, joten se tarjoaa esimerkiksi häämeikkiin ja -kampaukseen luonnonmukaisilla tuotteilla tehtyjä ratkaisuja.

Tapahtuma myös osallistaa vieraitaan. Tänä vuonna kävijät voivat esimerkiksi äänestää kauneimmasta hääkattauksesta tai kertoa oman rakkaustarinansa Love me do -nettisivuilla ja samalla osallistua kilpailuun, jonka voittaja saa omakseen Primehotels-hotellilahjakortin.

– Uskomme kauniisiin rakkaustarinoihin ja tänä vuonna pyydämme niitä vierailtamme. Haluamme erilaisia tarinoita erilaisilta pareilta, jotta muistaisimme, että hääjuhlan ollessa liiton kaunis ja tärkeä hetki, avioliitossa tärkeintä on rakkaus. Yleisö saa äänestää niistä kauneimmat ja samalla lunastaa mahdollisuuden voittaa Kalevalan lahjoittaman korupalkinnon, Nonna Sjöberg toteaa.

Hääkattauskilpailu Love me do -häätapahtuma 2022 syksy

Love me do -tapahtumasta voi ammentaa myös inspiraatiota sormuksen hankintaan, hääkoristeisiin, tarjoiluihin, kattauksiin ja kukkiin. Tapahtuman juontaa muodin moniosaaja Juri Silvennoinen.

Häät-lehtiä

Kuva Artisan Photography

Häät-lehti & Häät.fi messuilla osastolla 84

Muista käydä moikkaamassa Häät-tiimiä osastolla 84 ja kysymässä neuvoja mihin tahansa häiden järjestämiseen liittyvään yksityiskohtaan. Osta kotiinviemisiksi Häät-lehtiä edullisin messutarjouksella 3 lehteä 10 €. Tarjoukseen voi valita myös uusimman upeuden eli 30-vuotisjuhlanumeron (norm. 9.30€). Häät-tiimin Sonjan, Sarin ja Sannan emännöimällä osastolla voit myös napata itsestäsi ja seurueestasi kivan hääselfien, nähdään pian!

Muokattu: 28.6.2024

Mainos

Yksinkertainen on kaunista – modernin minimalistiset häät rohkeasti, tyylikkäästi ja persoonallisesti

Modernin minimalistisissa häissä vähemmän on enemmän. Herkät valkoiset kevätkukat korostavat rakkauden juhlan ainutkertaista tunnelmaa. Mikä väripaletti on avainasemassa? Entä millä muilla keinoin häiden tyylistä saa minimalistisen?

boheemi valkoinen minimalistinen hääkattaus

Kuva Maria Hedengren

Levollinen kokonaisuus syntyy siitä, että yksityiskohtia lisätään vain tarkkaan harkiten.

Luonnonmateriaaleista valmistetut pöytäliinat, korkeat kynttilät, käsintehdyt keraamiset lautaset ja modernilla typografialla painetut siemenpaperituotteet muodostavat hallitun kokonaisuuden.

Näyttävyyttä kokonaisuuteen tuo runsaat tuorekukkainstallaatiot, jotka erottuvat valkoista seinää vasten ja muodostavat upean taustan seremonialle ja hääkuvaukselle.

Kakun huippumoderni veistoksellinen muoto ja rauhallinen värimaailma ovat V.K. Cake & Sculptingin käsialaa.


”Neutraalit värit sitovat kattauksen elementit toisiinsa.”


Viettelevä valkoinen edustaa rauhaa ja tyyneyttä

Niukkaan väripalettiin koottiin runsaasti valkoisen ja harmaan sävyjä sekä hentoa kevään vihreää, jotka yhdessä muodostavat pehmeästi sointuvan harmonian.

Ota värit muistiin tallentamalla ne omaan käyttöösi!

Väripaletti modernin minimalistisiin häihin

4 vinkkiä moderniin hääkattaukseen

1. Vain muutama väri
2. Erilaiset tekstuurit
3. Elävän näköiset niittymäiset kukat
4. Ei mitään turhaa. Keep it simple!

morsian hääpuku ja hääkimppu

Kuva Maria Hedengren

Morsian

MAJ:n kampaaja ja meikkaaja Shirin saapui paikan päälle loihtiakseen morsiamelle minimalistisen lookin, jonka kulmakiviä ovat puhtaan kaunis häämeikki ja huoleton undo-kampaus. 

Monique Lhuillierin ylellinen Bloom-puku koostuu hienostuneista yksityiskohdista ja henkii naisellista viehätysvoimaa ja glamouria.

Little Wedding Factoryn sitoma hääkimppu kietaistiin yhteen Story of Silkin käsinvärjätyillä silkkinauhoilla.

puhtaan valkoiset häät morsian hääkimppu ja vihkisormus

Kuva Maria Hedengren

Korut

Macor Jewellery -korut edustavat siroa ja minimalista tyyliä – designer-twistillä. Huolellinen suunnitteluprosessi, tarkkaan harkittu muotoilu ja ympäristöystävällinen valmistus ovat brändin keskiössä. Kuvan Siro Ovaali 1.00ct sivukivillä ja Onni 1.6 -sormussetti on ihanteellinen valinta hänelle, joka etsii siroa sormusparia, näyttävyydestä ja eettisyydestä tinkimättä. Korut ovat valmistutettu taitavilla suomalaisilla kultasepillä.

puhtaan valkoiset häät sulhanen laittaa takkia päälleen

Kuva Maria Hedengren

Sulhanen

Tärkeään päivään kannattaa valita juuri sinun näköisesi puku. Panostamalla istuvuuteen ja sopivaan kankaaseen varmistat, että näytät hyvältä ja voit nauttia joka hetkestä. Turolta löydät uusimmat kankaat, niin juhlaan kuin arkeen. Tarjolla on sekä upeat omien mittojen mukaan tehtävät puvut että kauteen sopivat valmispuvut. Turon istuvuudet ovat tehty suomalaiselle miehelle. Juuri siksi ne istuvat hienosti niin monelle.

Tyylin avaimet

 

Konsepti, stailaus ja valokuvaus
Maria Hedengren

Suunnittelu 
Maria Hedengren, Little Wedding Factory ja Häät-lehti

Kukat, somistus ja paperituotteet
Little Wedding Factory

Sulhasen asu 
Turo

Hääpuku 
Monique Lhuillier

Kihla- ja vihkikorut
Macor Jewellery

Cocktailkorut
Philippe Ferrandis

Kengät 
Miu Miu

Hiukset ja meikki
MAJ

Hiuspinnit 
Jennifer Behr

Hääkakku 
V.K. Cake & Sculpting

Keramiikka 
Mari Paikkari

Silkkinauhat 
Story of Silk

Miljöö 
Casual Friday Studios

Morsian 
Zuzana Malta @deardrake

Maija Lehtinen Little Wedding Factory sytyttää kynttilää

Kuva Maria Hedengren

Minimalistisen kauneuden innoittamana hääkuvaaja Maria Hedengren loi modernin mutta herkän häätyylin yhdessä Little Wedding Factoryn kukkasuunnittelija Maija Lehtisen kanssa.

Valokuvaaja Maria Hedengren

Valokuvaajan silmin

Look how deeply we have loved

“My vision is to create art so heartfelt and expressive that it binds you, soul and spirit, to the very essence of your love. That in decades to come you don’t just look back and think, ‘God, we were beautiful’ but ‘Look how deeply we have loved.’ Art that reminds you just what your heart is capable of holding for one another.”

Helsinkiläisen hääkuvaaja Maria Hedengrenin kuvaustyyli heijastaa hänen vankkaa taustaansa valokuvataiteessa, kaupunkisuunnittelussa ja arkkitehtuurissa. Hänelle tunnusomaisissa kuvissa yhdistyvät vahva sommittelu, kaunis valo ja levolliset ilmeet.

Marian kädenjälki on ainutlaatuinen yhdistelmä dokumentaarista, muotokuvauksellista ja toimituksellista tyyliä, jonka tuloksena syntyy samanaikaisesti ajattomia ja moderneja kuvia. Taiteellisuus on hänelle refleksi, sommittelu yhtä intuitiivista ja luonnollista kuin hengittäminen. Marian laaja kokemus häistä tarkoittaa myös sitä, että hän ei epäröi tukea teitä läpi koko hääpäivän ja saa teidät tuntemaan olonne kevyeksi ja rentoutuneeksi. Tarvittaessa hän ottaa ohjat käsiinsä, ja muutenkin hänen panoksensa teidän päivässänne ulottuu paljon upeiden kuvien tallentamista pidemmälle. Teille hääpäivä on elämistä ja kokemista varten.

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2024.

 

ARTIKKELISSA ON MAINOSSISÄLTÖÄ

Muokattu: 24.5.2024