Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Suomalainen hääpukudesign rynnistää Keski-Eurooppaan European Bridal Weekin kautta

Peräti kolme suomalaista hääpukumallistoa on lähdössä valloittamaan Keski-Euroopan markkinoita uusilla kokoelmillaan. Hääpukusuunnittelijat Lei Huang, Aurora Raiskinen ja Irina Rogusina esittelevät uudet mallistonsa kaudelle 2019 European Bridal Week -messuilla, jotka avataan 14.4.2018 Essenissä Saksassa.

Victoria & Vincent on jo ottanut vahvan jalansijan Pohjoismaissa ja Saksassa

Victoria & Vincentin kokeneen pääsuunnittelija Lei Huangin kädenjälki näkyy jo kymmenissä hääpukuliikkeissä ja tuhansien morsianten yllä Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa. Nopeasti kasvaneelle suomalaismerkille European Bridal Week on mahdollisuus vahvistaa jalansijaa entisestään. Victoria & Vincentin vahvuuksia ovat kohtuullinen hintataso, erinomainen istuvuus, herkkyys kuunnella hääpukuliikkeiden ja morsianten toiveita ja luotettavat toimitukset.

>> Lue lisää Victoria & Vincent -hääpuvuista

>> Etsi lisää V&V-hääpukuja HÄÄPUKUKONEESTA.

Alla muutamia esimerkkejä vuoden 2018 mallistosta.

Aurora Raiskinen esittelee kaksi herkkää Suomessa valmistettavaa mallistoaan

Valinta Vuoden Hääpukusuunnittelijaksi 2016 Love me do -messuilla lokakuussa 2016 avasi Aurora Raiskiselle mahdollisuuden lähteä esittäytymään European Bridal Weekin keskieurooppalaisille sisäänostajille. Reilun vuoden aikana syntyi aikaisempien malleista koostuvan Aurora Classics -malliston rinnalle kokonaan uusi, romanttinen Aurora Delovely -mallisto.

– Malliston pukuja on saatavilla koossa 32-52. Koska olemme kaikki hieman erilaisia, voit tilata pukusi ylä- ja alaosan keskenään erikokoisina – istumaan parhaimmin juuri sinun vartalollesi. Materiaalit on valittu iholle ja kosketukselle ylellisen miellyttäviksi, samalla helppokäyttöisiksi, sekä ne ovat konepestäviä. Kaikki pukumme suunnitellaan ja valmistetaan yksilöllisesti Suomessa. Jokaisen Aurora Collection -vaatteen tekijä pystytään selvittämään vielä vuosienkin jälkeen, Aurora Raiskinen kuvailee.

>> Lue lisää Aurora-hääpuvuista

>> Etsi lisää Aurora Collection -hääpukuja HÄÄPUKUKONEESTA.

Alla muutamia esimerkkejä Aurora Delovely -mallistosta.

Irina Rogusina valloittaa romanttisella designilla

Pukuompelija Irina voitti Vuoden Hääpukusuunnittelija 2017 -tittelin Kukkaisvalssi-malliston klassisen tyylikkäällä ilmaisulla, johon yhdistyy tekninen taituruus ja lempeä herkkyys. Näillä aineksilla Irina Rogusina lähtee esittelemään haute couture -kädenjälkeään European Bridal Weekille eri puolelta Eurooppaa saapuville ostajille.

>> Lue lisää Irina Rogusinan hääpuvuista

>> Etsi lisää Irina Rogusina -hääpukuja HÄÄPUKUKONEESTA.

Alla muutamia esimerkkejä Irina Rogusinan häämuotiluomuksista.

 

European Bridal Week 14.-16.4.2018 Essenissä Saksassa on suurin keskieurooppalainen häämuotitapahtuma, joka on suunnattu hää- ja juhlamuodin sisäänostajille ja medialle. 

Teksti Sari Yli-Salomäki, kuvat valmistajien

Muokattu: 7.4.2018