Irina Rogusinan hääpuvuissa on klassista tyyliä ja näyttävyyttä

Irina Rogusina Kukkaisvalssi-mallisto

Kuva Janna Davydova

Irina Rogusinan Kukkaisvalssi on suunnittelijan uusi romanttinen, lempeä, tunteellinen ja kiehtova hääpukumallisto. Tällä mallistolla Irina voitti Vuoden Suomalainen Hääpukusuunnittelija 2017 -tittelin.

– Sain inspiraatiota malliston suunnitteluun Suomen luonnon kukista ja Tsaikovskin musiikista. Tsaikovskin musiikki näkyy erityisesti pukujen silueteissa sekä linjoissa, ja niissä on 1800-luvun piirteitä. Malliston nimi Kukkaisvalssi tulee itseasiassa kappaleesta Pähkinänsärkijä-baletissa, kertoo Irina Rogusina uudesta mallistostaan.

Malliston puvuissa on käytetty kukkakuvioista pitsiä, erilaisia kukkia muistuttavia röyhelöitä ja volankeja. Värit ovat luonnonvalkoinen ja vaaleanpunainen, jotka ovat kukkien yleisimmät värit.

– Otin tietysti huomioon suunnittelussa myös nykymuodin trendit. Pitsikankaat, trendikkäät pitsit 3D-efektillä, röyhelöt, osittain läpinäkyvät yläosat, kolmiulotteisuus ja erilaiset tekstuurit kuuluvat mallistoon. Halusin koristelutekniikan ja tekstuurien moniulotteisuuden muodostavan elävän pinnan ja tanssivien kukkien vaikutelman, Irina kuvailee.

Kenelle Irina Rogusina hääpuvut sopivat?

– Kukkaisvalssi-malliston puvut sopivat romanttiselle ja tunteelliselle morsiamelle, joka haluaa klassista tyyliä, mutta kuitenkin myös persoonallista ja näyttävää. Suunnittelen kaikista mieluiten persoonallisia uniikkipukuja, jotka ovat harmoniassa morsiamen kanssa ja korostavat hänen luonnetta sekä sisäistä kauneutta, Irina kuvaa omaa tyyliään.

Klikkaa kuvaa nähdäksesi se suurempana!


Kuvat Janna Davydova
Mallit Viktoria Dudko, Sandra Neeme, Sania Svinarenko, Anastasia, Nikole Pikarevska, Alina Pikarevska, Katja Skudarnova, Olga Portnik
Kampaukset  Callisto Hair Salon, Svetlana Kiljunen, Alina Pikarevska, Elena Amineva
Meikit Julia Suhanova, Natalia Pitkinen

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpuvut