Hääpuku morsiamelle joka on mieluummin koko elämänsä kuningatar kuin päivän prinsessa

Aurora collection Demeter Danielle

Aurora-morsian haluaa keveän, mukavan hääpuvun, jossa on helppo olla ja liikkua. Suuret laahukset ja muhkeat helmat tai bling suurina määrinä eivät saa tätä morsianta lämpenemään. Aurora-morsiamen häät ovat iloisen rennot, ja niissä voi heittää korkokengät nurkkaan ja bilettää vaikka paljain jaloin. Näin omaa merkkiään kuvailee designer Aurora Raiskinen.

Aurora-puvut on kaavoitettu ja mittasuhteiltaan suunniteltu sopimaan hyvin suomalaiseen vartalotyyppiin. Niissä on myös mahdollista tilata erikokoinen ylä- ja alaosa, jos oman vartalon piirteet sitä kaipaavat. Useissa puvuissa on myös hihavaihtoehtoja niille, jotka haluavat verhota olkapäät ja käsivartta.

Aurora Collection Diana

Aurora Collectionilla on kaksi mallistoa: Classic ja romanttinen Delovely. Mallistot erottuvat valtavirrasta keveällä rentoudellaan. Puvuissa ei ole lainkaan paksuja strukturoituja rakenteita tai tukiluita, jolloin ne ovat äärimmäisen mukavia yllä. Classic-mallisto erottuu selkeydellään ja ajattomalla eleganssillaan, kun taas Delovely nostaa metsänhenkimäisen keveitä helmoja erottuakseen muista.


– Mallistoajattelu on minulla erilaista kuin valtavirrassa. Osa malleista on niin ajattomia, että niitä kysytään jatkuvasti. Valtaosa Classic-malliston puvuista tulee olemaan pysyvästi saatavilla. Tulevaisuus näyttää, kuinka Delovelyn käy, mutta varmasti senkin suosituimmat mallit tulevat pysymään pidempään saatavilla. Tällöin myös myöhemmin tiettyyn pukuun ihastunut morsian saa unelmiensa puvun, eikä tarvitse jäädä nuolemaan näppejään, Aurora Raiskinen lupaa.

Aurora Classic-mallisto


Aurora Classic-mallisto on rohkean naisellinen, selkeälinjainen, ajaton, vintagea ja vanhan maailman glamouria henkivä. Nämä ovat Aurora-pukujen kulmakivi, jotka pysyvät sesongista toiseen valikoimassa. Erityisesti Carla, Celina ja Charlotta ovat olleet hurjan suosittuja. Materiaalit ovat ylellisentuntuisia sekä iholle että kosketukselle, ja huokuvat klassista arvokkuutta.

– Monet asiakkaat ovat harmitelleet, ettei markkinoilla ole kevyitä, selkeälinjaisia pukuja ilman valtavaa pitsin, blingin ja paljettien vyöryä. Classic oli vastaus pelkistetymmän häämuodin puolesta, ja pääni sisällä asuvien vanhan Hollywoodin glamourin ja rennonkepeän boheemiuden yhdistelmä. Myös käytettävyys oli tärkeä arvo ja kaikki mallit ovat konepestäviä, Aurora Raiskinen kuvailee mallistoaan.

Aurora collection Celina

Aurora Delovely-mallisto

Delovely puolestaan on paljon romanttisempi, haaveilevan uneksiva ja tarjoaa valkoisten sävyjen lisäksi pehmeän puuterisia värejä, kuten antiikkiruusu ja savunsininen.  Delovely-malliston ydin on syvä rakkaus. Jokainen meistä on oikeutettu unelmointiin, ilman pilvilinnoja elämästä puuttuisi suola, ja mistä sitä haaveilisikaan kuin alkavasta yhteisestä tiestä, elämästä rakkaan ihmisen kanssa.

– Pre-rafaeliittiset maalaukset vehreine puutarhoineen ja kaukaisiin toiveisiin katsovat naishahmoineen oli yksi suurimmista inspiraation lähteistä. Malliston pitseissä onkin siksi runsaasti kukkivia pioneja ja ruusuja, olkapäille ja vyötäröille kietoutuu köynnöksinä runsaat lehti- ja kukka-aihiot, Aurora kuvailee.

Aurora CollectionKaikki Aurora Collectionin puvut valmistetaan Suomessa ja jokaisen puvun tuotantoketjun voi jäljittää vielä vuosienkin jälkeen. Kotimaista ja ekologista.

Museokatu 40, Helsinki
tel. 044 34 34 644

www.revelations.fi
www.auroraraiskinen.fi

Aurora collection logo


ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä AURORA COLLECTION

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpuvut