Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Sulhasmuodissa 2024 annetaan värien hehkua

Sulhasmuotia käsittelevä artikkelisarjamme jatkuu väri-iloittelun merkeissä, sillä vuoden 2024 sulhasmuodissa kirkkaatkin värit saavat tilaa.

Kuva Barcelona Bridal Fashion Week

Raikas laventeli

Jo pitkään kevään ja kesän muodissa ihastuttanut raikas ja leikkisä laventelin sävy toimii myös sulhasen asussa! Pidä muut asusteet simppeleinä ja anna puvun värin loistaa. Hääkuvissa muista pukuun pukeutuneista erottuminen on taattu!

Kuva Barcelona Bridal Fashion Week

Hehkuva punainen

Upea syvä viininpunainen tai jopa aivan kirkas punainen kääntää taatusti katseet, ja sopii hienosti jokaiseen vuodenaikaan. Hillitse asua vaalean sävyisellä paidalla tai vedä koko look punaiseksi! Musta on oiva aksenttiväri punaisen puvun kera.

Kuva Barcelona Bridal Fashion Week

Rento vaaleansininen

Pastellinen vaaleansininen sopii erityisen hyvin valoisaan vuodenaikaan, mutta miksei myös keskelle talven muutenkin sinertävää maisemaa. Vaaleaan sävyyn sopii myös upeasti hieman näyttävämmätkin asusteet: esimerkiksi tummempi sininen rusetissa ja taskuliinassa ei ole ollenkaan liikaa!

Kuva Barcelona Bridal Fashion Week

Klassinen sinivihreä

Hieman hillitympi sinivihreä sopii monelle kantajalle. Murretut sävyt korostavat usein toisiaan, joten sinivihreän puvun kanssa sopii esimerkiksi tummanvihreä paita tai siniharmaat asusteet! Voit myös matchata kengät suoraan puvun väriin.

Kuvat Barcelona Bridal Fashion Week

Koonnut Sonja Civil

Lisää sulhasmuotia täällä!

Olisiko kuosillinen puku sinun tyyliäsi? Kuoseilla koreilu sallitaan vuoden 2024 häämuodissa.

Muokattu: 9.4.2024